Переселенці отримуватимуть виплати на спеціальні картки-посвідчення

5.04.2016, 14:30 Переглядів: 1 792

Ощадбанківська карта міститиме графічну та електронну інформацію про власника і його електронний цифровий підпис

 

"Ощадбанк" випустить для переселенців платіжні картки-пенсійні посвідчення. Такі зміни в механізмі виплат внутрішньо переміщеним особам передбачені Постановою КМУ від 14.03.2016 р. № 167, повідомляє прес-служба управління соціального захисту населення Крюківського району.

 

Згідно з документом, карта буде містити графічну та електронну інформацію про власника і його електронний цифровий підпис. Діятиме картка до 3 років за умови проходження фізичної ідентифікації клієнта в установах "Ощадбанку" перші 2 рази кожні 6 місяців, надалі - кожні 12 місяців. Після закінчення терміну дії вона перевипускатиметься за рахунок банку.

 

До 1 липня 2016 року "Ощадбанк" повинен забезпечити відкриття поточних рахунків і видачу платіжних карт за зверненнями внутрішньо переміщених осіб, які не обслуговуються в ньому, так як виплата пенсій, компенсацій і соцдопомоги буде здійснюватися виключно через рахунки і мережу установ і пристроїв цього банку.

 

Зазначені виплати призначаються та продовжуються тільки за місцем перебування внутрішньо переміщених осіб на обліку, що підтверджується довідкою, виданою органами соціального захисту населення та припиняються з місяця, наступного за тим, у якому завершився строк дії такої довідки. У разі продовження строку дії довідки зазначені виплати поновлюються з дати припинення їх виплати.

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх