4 нагороди з карате завоював кременчужанин на чемпіонаті

23.03.2016, 08:42 Переглядів: 2 208

4 нагороди з карате завоював кременчужанин на чемпіонаті

Андрій Гордієнко завоював три "срібних" і одну "бронзову" нагороду в розділах: "ката карате", "ката кобудо", "шобу-куміте" і "ірікумі-дзю"

19 березня У Черкасах відбувся Відкриті обласні змагання з карате. Змагалися близько 400 спортсменів, з яких 40 з Полтавщини. Кременчук представив один спортсмен Андрій Гордієнко. Під керівництвом тренера Сергія Калініченка кременчужанин завоював три "срібних" і одну "бронзову" нагороду у розділах: "ката карате", "ката кобудо", "шобу-куміте" і "ірікумі-дзю".

 

 

- На змаганнях побачив багато знайомих спортсменів, які були в Одесі. Хвилювання нахлинули, коли побачив переможців минулого турніру, але програвати зовсім не хотілося. Ми приїхали перемагати, а не здаватися. У фіналі себу-куміте суперник був дуже високого рівня, відразу було видно, що займається він давно. Він був швидкий, технічний, але були в ньому і мінуси, ну якщо це так можна назвати. Він багато порушував правила, отримав багато зауважень від суддів, але так би мовити переможців не судять. В ірікумі-дзю теж були суперники з якими можна було позмагатися, але в фінал вийшов я і спортсмен з Кобиляк, - розповів Андрій Гордієнко.

 

4 нагороди з карате завоював кременчужанин на чемпіонаті

Теги: карате
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх