Кременчуцьких двійнят за гарне читання віршів нагородив міністр

22.03.2016, 16:30 Переглядів: 3 408

Кременчуцьких двійнят за гарне читання віршів нагородив міністр

Учениці 16-ї школи перемогли у Всеукраїнському конкурсі учнівської та студентської творчості "Змагаймось за нове життя!"

Кременчужанки Карина та Діана Ожерельєви зайняли перше місце у Всеукраїнському етапі творчого конкурсу. 20 березня в Києві відбувся гала-концерт 1-го Всеукраїнського (12-го Всекримського) конкурсу учнівської та студентської творчості «Змагаймось за нове життя!». Конкурс присвячений творчості Лесі Українки. Після перемоги на регіональному рівні, учениці кременчуцької школи №16 взяли участь у всеукраїнському етапі цього конкурсу. Про це повідомляється на сайті навчального закладу.

 

У Києві зібралося 400 дітей з усієї України. При оцінці виступів враховувалися артистичність, сценічна виразність голосу і емоційність виконання. Юні кременчужанки в номінації «Декламація» отримали 1 місце.

 

Переможців нагороджували міністр культури України, заступник міністра освіти України, голова Організаційного комітету, заслужений учитель України - Тетяна Захарова.

 

Нагадаємо, минулого року дівчатка зайняли призові місця у конкурсі «Шлях до Тараса», в якому школярі виразно читали вірші та уривки поем Тараса Шевченка.

 

 

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Останні відео:


Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх