Хокейний клуб "Кременчук" - бронзовий призер чемпіонату України

24.03.2016, 09:48 Переглядів: 3 871

Хокейний клуб "Кременчук" - бронзовий призер чемпіонату України

Кременчуцький клуб поступився київському “Дженералз”

23 березня хокейний клуб «Кременчук» програв у п'ятому матчі півфіналу київському «Дженералз» - 0:1. Кременчуцький клуб поступився в серії до трьох перемог 2:3 і не пробився до фіналу чемпіонату України, ставши бронзовим призером.

 

Від вирішального матчу за вихід у фінал ніхто не очікував багато закинутих шайб, всі розуміли що його долю може вирішити одна помилка, один вдалий кидок. Про це повідомляє прес-служба ХК “Кременчук”. Команди напрочуд почали матч досить агресивно. За десять очних поєдинків в цьому сезоні «Кременчук» та «Дженералз» повністю вивчили дії один одного, що і стало передумовою гри без розвідки. Однак закинути швидку шайбу не вдалося жодній з команд.

 

Тривалий час команди через щільність захисних редутів перевіряли пильність голкіперів виключно дальніми кидками. Відкрити рахунок вдалося киянам під час реалізації зайвого. Артем Гніденко найшвидше зорієнтувався в сумбурі перед воротами Михайла Шевчука. 

 

 

Багато хто впевнений, що Артем Гніденко закинув шайбу після передачі партнера рукою. Система відеогол в київському Палаці Спорту відсутня і судді після деякої наради вказали на центр майданчика, що викликало бурю обурення на трибунах серед шанувальників кременчуцької команди.

 

Гості відразу мали змогу відігратися, але Едуард Захарченко свою дуель у нападаючого «Кременчука» виграв.

 

У третьому періоді ситуація змушувала перейти гостей на гру першим номером, що є нетиповим для "Кременчука" в матчах проти прямих конкурентів. Кияни ж грали переважно на контратаках. За 37 секунд до сирени Едуард Захарченко порушив правила, зсунувши ворота своєї команди. Втім реалізувати чисельну перевагу гостям так і не вдалося. Після фінальної сирени голкіпер господарів переможно підняв свою ключку (за що отримав від арбітрів ще дві хвилини штрафу).

 

 

«Дженералз» – ХК «Кременчук» – 1:0 (0:0; 1:0; 0:0)

 

Судді: М. Урда, А. Сєврук, А. Корепанов, А. Перетятько

 

Дженералз: Е. Захарченко. Афанасьєв – Толкунов, Побєдоносцев – Шпак, Скрипець – Боєвих, Мельников – Татренко. Кіча – Гніденко – Караульщук, І. Савченко – Шаманський – Слюсар, Безуглий – Вал. Алексюк – Тимченко, І. Дворник – Секірко – Коляда.

 

Кременчук: Шевчук (до 59:23). В. Романенко – Ден. Ісаєнко, Сірченко – Дегтярьов, Жовнір – Варивода, Васильєв – Акимов. Коренчук – Карпенко – Луговий, Підгурський – Чернишенко – Янішевський, Бойков – Андрейків – Лисак, Мікулко – Т. Гриценко – Петранговський.

 

Голи: 1:0. Гніденко (Побєдоносцев, Караульщук, 34:52 – більш.)

Штраф: 20 – 8

 

Рахунок серії: 3:2

 

Хокейний клуб "Кременчук" - бронзовий призер чемпіонату України

 

Хокейний клуб «Кременчук» завершив нинішній чемпіонат, ставши бронзовим призером чемпіонату України сезону-2015-2016. Нагадаємо, що третє місце присуджується тому, хто програв півфіналісту, який посів у регулярному чемпіонаті більш високе місце. «Кременчук» фінішував у «регулярке» третім, а харківський «Витязь» четвертим.

 

Нагадаємо, що кременчуцька команда була за середнім віком наймолодшої з півфіналістів - 21,7 року.

 

Київський «Дженералз» здобувши перемогу в серії вийшов у фінал, де зустрінуться вже 26 березня з донецьким «Донбасом».

 

Хокейний сезон для кременчужан на цьому не закінчується, адже в квітні пройде чемпіонат світу 2016 року в Хорватії, де в складі національної збірної України зіграють багато хокеїстів «Кременчука», а адміністративний і тренерський штаб очолюють Сергій Мазур (менеджер збірної), Олександр Савицький (головний тренер), Дмитро Підгурський (тренер) і Павло Міхонік (тренер воротарів). Так що вже з 17 до 23 квітня в Загребі ми знову будемо вболівати і переживати за наших.

Автор: Альона Душенко Джерело відео: HEL TV
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх