"Зіграли змістовну і динамічну гру, зараз готуємося до чемпіонату", - тренер МФК "Кремінь"

18.03.2016, 17:04 Переглядів: 4 468

"Зіграли змістовну і динамічну гру, зараз готуємося до чемпіонату", - тренер МФК "Кремінь"

МФК "Кремінь" програв "Гірнику" у заключному контрольному матчі

 

18 березня “Кремінь” вдруге в нинішньому році зустрічалася з першоліговим “Гірником” з Кривого Рогу. “Гірник” у заключному контрольному матчі переміг гостей з рахунком - 1:0. Текстова онлайн-трансляція на сайті ФК "Гірник".

 

 

У першому таймі удари по обидва воріт можна було перерахувати на пальцях однієї руки. Про це повідомляє прес-служба ФК “Гірник”.

 

Криворіжці володіли відчутною перевагою, але до пострілів справа доходила вкрай рідко. Найнебезпечнішим став удар Рябова, коли Славік трохи не влучив обвідним в дальній кут. Перевага вилилося в закономірний гол відразу після перерви. Григорик заробив пенальті для Сітало, який впевнено його реалізував, розвівши м'яч і кіпера по різних кутах.

 

"Зіграли змістовну і динамічну гру, зараз готуємося до чемпіонату", - тренер МФК "Кремінь"

 

«Гірник»: Роман Гурін (к) (Геннадій Ганев, 46) - новачок, Володимир Пащенко, новачок, Ігор Солдат - Роман Дорош, новачок, Андрій Григорик, В'ячеслав Рябов, Богдан Боровський - Артем Сітало.

Головний тренер: Геннадій Приходько.

 

«Кремінь» (стартовий склад): Андрій Олійник - Роман Кунєв, Михайло Шершень, Дмитро Сидоренко, Сергій Ченбай, Владислав Піскун, Євген Стрельцов, Сергій Степанчук, Дмитро Ентін, Костянтин Черній, Ігор Тимченко (к).

На заміни виходили: Дмитро Волошин, Дмитро Ховбоша, Андрій Сторчоус, Валерій Курелєх, Дмитро Тертишний, Микита Бакланов.

Головний тренер: Сергій Ященко

 

За словами головного тренера “Кременя” Сергія Ященка, гра за динамічністю та змістом йому сподобалася, погано що тільки пропустили пенальті у другому таймі.

 

Гра з криворізьким “Гірником” заключна у підготовці до чемпіонату. За два місяці підготовки “Кремінь” зіграв 13 товариських матчів (враховуючи турнір без останньої гри), з яких у 6 матчах “синьо-білі” здобули перемогу, дві провели з нічийним рахунком та програли 5 спарингів. Грали як з професійними так і аматорськими клубами: "Ворскла", молодіжка "Зорі", "Гірник" Кривий Ріг, "Гірник-Спорт" Комсомольськ, "Інгулець", "Інгулець"-2, "Кривбас", "Рокита", "Олімпія", "Шляховик".

 

“Кремінь” у міжсезоння поповнили: Андрій Сторчоус “Черкаський Дніпро”, Іван Скідан (“Кристал”), Дмитро Сидоренко (“Суми”), Микита Бакланов (“Лубни”). Під питанням залишається Артем Козлов (“Рокита”).

 

Команду покинули: Ігор Гордя, Євген Апришко, Олександр Логінов, Олег Бажан та Владислав Даниленко.

 

- На даний момент ми не дуже підсилилися у міжсезоння. Змогли знайти гравців, які рівноцінно замінять втрати. Чи будуть у майбутньому підсилення не знаю, можливо будемо підсилюватися вільними агентами, - підкреслив Сергій Ященко. - Збори пройшли добре, все що запланували - виконали, головне реалізувати напрацювання в чемпіонаті.

 

Збори завершені, з понеділка починається підготовка до першого офіційного матчу року. 26 березня “Кремінь” на виїзді зіграє з “Миром” Горностаївка. Вдома "синьо-білі" зіграють 2 квітня з "Барсою" на стадіоні "Кремінь-Арена" ім. Олега Бабаєва. 

 

Бажаємо “Кременю” успіхів у весняній частині чемпіонату.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: ФК "Гірник" Джерело відео: ФК "Гірник"
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх