"Зоря" у Кременчуці приймає одеський "Чорноморець" та "Скалу" (Стрий)

9.03.2016, 14:34 Переглядів: 2 895

"Зоря" у Кременчуці приймає одеський "Чорноморець" та "Скалу" (Стрий)

На стадіоні "Кремінь" поновлюються матчі чемпіонатів України U-21 і U-19

У Кременчуці на стадіоні "Кремінь" поновлюються матчі чемпіонатів України U-21 і U-19. Свої домашні матчі проведе молодіжний склад луганської "Зорі":

 

11 березня о 13.00 "Зоря" (Луганськ) - "Чорноморець" (Одеса) U-21. Текстова трансляція на сайті "Зорі".

 

"Зоря" U-21 у меншості поступилася "Чорноморцю" з рахунком - 0:1.

 

13 березня о 14:00 "Зоря" (Луганськ) та "Скала" (Стрий) U-19 проведуть перший офіційний матч у чемпіонаті. Матч закінчився з рахунком 0:1.

 

Напередодні "Зоря" U-21 провела перший офіційний поєдинок у цьому році. На виїзді луганська команда зіграла з донецьким "Олімпіком". Підсумок зустрічі - 3:2 на користь "Зорі".

 

Старший тренер луганчан Володимир Микитин прес-службі "Зорі" прокоментував матч з "Олімпіком":

 

- Перемагати завжди приємно. Особливо на виїзді. Хоча було видно, що хлопці ще не зіграні. У нас грало відразу 7 новачків. Хтось був з Ю-19, когось тільки взяли в команду, тому зіграності явно не вистачає. Але за рахунок величезного бажання все-таки обіграли "Олімпік". Добре, що відзначився Білоусов. Він давно не забивав, а сьогодні забив 2 голи. Це плюс. Однак жирний мінус йому за те, що отримав другу жовту картку в кінцівці поєдинку за затягування часу. Тепер в наступному матчі він не зіграє.

 

- Ви неодноразово звертали увагу на те, що хлопці непогано підготувалися до весняної частини в фізичному плані. Сьогодні ваші слова підтвердилися, так як нам вдалося вирвати перемогу вже в кінці зустрічі.

 

- Так, це радує. Ми програвали 2:1, потім додали в русі і за рахунок цього руху змушували помилятися захисників суперника, що призвело до того, що захисник "Олімпіка" отримав другу жовту картку. Грали в більшості, забили два м'ячі. Проблем з фізичною формою у нас, слава Богу, немає.

 

А ось зіграність - це вже інше питання. Потрібен час. З кожним матчем, впевнений, команда буде додавати. За великим рахунком, збори провели в перегляді, а не в налагодженні ігрових зв'язків. За рахунок поєдинків на зборах хлопці і набрали хорошу фізичну форму. Настав час для того, щоб притертися один до одного і награвати склад. Щось з цього вже виходило, особливо сподобався перший гол. Дуже швидко вибігли в атаку, не перетримували м'яч і непоганий м'яч забив Король. Будемо працювати далі.

 

"Олімпік" - "Зоря" - 2:3

 

"Зоря": Овсянник, Клюс, Сухарьов (К), Терзі, Смірнов, Білоусов, Король, Сухомлин, Протасов (Вітенчук), Ліхобабенко, Майборода (Повалій).

 

Голи: Борзенко, 42 - Король, 13; Вітенчук (автогол, 66), Білоусов, 83, 89.

 

Турнірна таблиця молодіжної першісті (U21)

"Зоря" у Кременчуці приймає одеський "Чорноморець" та "Скалу" (Стрий)

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх