Баскетбольний клуб "Кремінь" вдруге поступився "Дніпру" (доповнено)

2.03.2016, 20:59 Переглядів: 3 526

Баскетбольний клуб "Кремінь" вдруге поступився "Дніпру" (доповнено)

Серії за третє місце чемпіонату Суперліги сезону 2015/216 не буде

 

1 березня баскетбольний клуб “Кремінь” провів перший матч плей-офф з “Дніпром”. БК “Дніпро” – БК “Кремінь” 93:60 (33:15, 15:14, 20:18, 25:13).

 

Перед грою "Кремінь" розпрощався з двома гравцями. Олександр Тіщенко став гравцем “Черкаських мавп”, а Ярослав Скрипець перейшов до одеської “Біпи”.

 

Господарі майданчику вирішили своє завдання практично у першій чверті, в якій перемогли з різницею у 18 очок. Втративши перед цією грою Тіщенка та Скрипця, “Кременю” було важко чинити гідний супротив супернику, який на всіх парах мчить до чемпіонства. Зробивш необхідний гандикап дніпряни трохи послабили тиск і друга чверть пройшла майже у рівній боротьбі.

 

Після великої перерви розрив у рахунку, як і раніше, складав близько двадцяти очок, незважаючи на результативну гру лідерів «Кременя» Роба Вудсона та Максима Балашова. І якщо третя чверть минула у більш-менш рівній боротьбі, то, суттєво додавши в заключній десятихвилинці, дніпряни потужно фінішували та довели різницю в рахунку до більш ніж тридцяти пунктів.

 

2 березня як і в першій грі, “Дніпро” забезпечив собі комфортну перевагу вже у першій чверті, яку виграв з різніцею у 12 очок. Далі номінальні гості, якими сьогодні були дніпряне тримали гру під своїм контролем, особливо не підпускаючи “Кремень” до себе. Наші хлопці намагались незважати на результат гри і її ціну та діяти більш розкуто, що іноді призводило до непоганих відрізків у грі, але в цілому “Дніпро” був сильнішим.

 

Після великої перерви лідер «Кременя» Максим Балашов спробував своїми фірмовими триочковими переломити хід гри, скоротивши відставання до п'яти пунктів. Але потужна відповідь від «Дніпра» не забарилися, і завдяки ривку 26-2 підопічні Дениса Журавльова достроково зняли питання про переможця гри, а отже й серії. Найвагоміший внесок у переможний спурт дніпрян зробив Павло Ревзін, серія дальніх пострілів якого деморалізувала «Кремінь». Заключну чверть виграла команда з Кременчука, але на загальний підсумок матчу це не вплинуло. "Кремінь" - "Дніпро" 74:100 (12:24, 21:22, 19:35, 22:19). 

 

Окрім Ревзіна в складі «Дніпра» варто відзначити Сергія Загребу (14 очок + 9 підбирань), Олександра Місяця (14 очок), Владислава Коренюка (12 очок), Станіслава Тимофеєнка (10 очок + 8 підбирань + 6 передач) і Максима Закурдаєва (10 очок + 5 передач).

 

У складі «Кременя» результативну гру продемонстрували Крістіан Луговцов (19 очок + 6 підбирань), Роб Вудсон (14 очок + 8 підбирань) і Максим Балашов (12 очок).

 

У другому півфіналі “Будівельник” також завершив серію проти “Галичини” на свою користь з рахунком 2-0, перемігши лвів’ян у другому матчі 102:86.

 

Згідно з рішенням Загальних зборів Учасників АБКУ «Суперліга» фіналу за третє місце – не проводити. Підсумковим результатом Чемпіонату Суперліги сезону 2015-2016 рр. для команд, які не потрапили до фіналів за 1-2 місця, зарахувати результат регулярного сезону. Згідно цього рішення “Кремінь” фінішував на четвертому місці, а “Галичина” на третьому і сезон для нашої команди завершено.

 

Але за інформацією прес-служби "Кременя" йдуть перемовини, щодо проведення матчу за бронзові нагороди

 

- Зараз БК “Кремінь” очікує матчів за бронзові нагороди Суперліги, в яких зможе довести свою силу в поєдинках проти львівської “Галичини”. Впевнені, що цього двобою жадає увесь Кременчук, а зала ДЮСШ №2 буде вщерть забитий нашими вболівальниками!, - йдеться у повідомленні.

 

Станом на 4 березня кременчуцька комана пішла у відпустку. А 6 березня відбудеться фінал між Будівельником та Дніпром.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: БК "Дніпро" Джерело відео: HTS
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх