“Кремінь” програв у Івано-Франківську. Команди їдуть до Кременчука

24.02.2016, 14:15 Переглядів: 2 486

“Кремінь” програв у Івано-Франківську. Команди їдуть до Кременчука

Кременчуцькі баскетболісти зіграли другу гру плей-офф з "Говерлою"

24 лютого кременчуцькі баскетболісти програли в Івано-Франківську другий матч плей-офф. "Кремінь" програв "Говерлі" з рахунком 

59:56 (17:20, 17:19, 18:10, 7:7).

 

 

Огляд матчу

 

У першій половині «Говерла», яка знову грала без свого лідера Джейона Джеймса, зі стартових хвилин змушена була наздоганяти суперника, який грав без Олександра Тіщенка. Господарі паркету переважали «Кремінь» під кільцем, де панували Віктор Люльдюрай із Романом Гуменюком, однак зупинити снайперів гостей на чолі з Максимом Балашовим не зуміли. В підсумку на велику перерву команди вирушили за рахунку 34-39 на користь кременчуцької команди.

 

На початку третьої чверті суперники обмінялися міні-ривками. Спершу два поспіль дальні влучання Максима Балашова збільшили перевагу «Кременя» до дев’яти пунктів, а невдовзі Ярослав Кадигроб завершив серію з трьох вдалих атак «Говерли» (40-45). До кінця чверті «ведмеді» зусиллями Андрія Калашнікова й Віктора Люльдюрая ліквідували відставання та вийшли вперед, повівши +3. Але гості дуже швидко відігралися завдяки спурту 7-0 (чудовий відрізок провів Богдан Ясиненко, перш ніж залишити паркет через перебір фолів). Надалі вболівальники стали свідками справжніх «гойдалок», в ході яких «зона» «Говерли» стала справжнім міцним горішком для «Кременя». Багато в чому завдяки цьому, а також помилкам суперника, підопічні Павла Піскарьова вистояли та здобули перемогу.

 

Андрій Калашніков допоміг Люльдюраю та Гуменюку 11 очками, 8 передачами та 6 підбираннями.

 

Серед гравців «Кременя», в першу чергу, варто відзначити Максима Балашова (22 очка), Романа Новікова (11 очок), Богдана Ясиненка (10 очок) і Роба Вудсона (6 очок + 10 підбирань).

 

Тепер команди зіграють вирішальний третій матч у Кременчуці. Початок гри 26 лютого о 19:00.

 

Післяматчеві коментарі

 

 

 

Результати інших поєдинків Суперліги

 

«Дніпро» став першим півфіналістом Чемпіонату Суперліги, вигравши серію 2-0 в «ОДЕСИ». Другий матч 1/4 фіналу завершився з рахунком 102-61 на користь команди Дениса Журавльова.

 

«Політехніка-Галичина» зрівняла рахунок у чвертьфінальній серії з «Харковом» (1-1), тож тепер доля путівки до 1/2 фіналу буде вирішена у Львові 26 лютого. Матч у Харкові завершився з рахунком 88-105 на користь львів'ян, котрі здолали суперника його ж зброєю, реалізувавши 10/15 дальніх кидків ще до великої перерви, а загалом відзначившись 15/24 триочковими (проти 7/22 у господарів). 

Автор: Альона Душенко Джерело відео: БК "Говерла"
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх