Кременчужани у складі хокейної збірної не поїдуть на Олімпіаду

15.02.2016, 12:43 Переглядів: 2 227

Кременчужани у складі хокейної збірної не поїдуть на Олімпіаду

Збірна України не зіграє на Олімпіаді-2018

14 лютого національна збірна України з хокею програла у заключному матчі Японії з рахунком - 1:2. “Жовто-блакитні” не пройшли до фінального раунду Олімпійської кваліфікації.

 

Напередодні поєдинку України з Японією саме японці вважалися фаворитом протистояння, проте вже на початку гри “синьо-жовті” заволоділи ігровою перевагою. Двічі підопічні Олександра Савицького грали в більшості, реалізувати які не зуміли. А в кінці періоду вже Володимир Алексюк отримав матч-штраф, залишивши українців грати в меншості протягом п'яти хвилин.

 

Не реалізувавши велику кількість штрафних хвилин суперника, підопічні Олександра Савицького отримали гол у свої ворота - відзначився Кента Такагі. Через чотири хвилини Дайсуке Обара подвоїв перевагу господарів льоду, реалізувавши більшість.

 

Україна знову отримала більшість і знову його не реалізували, але все ж не залишила Ютаку Фукуфудзі без пропущених шайб на турнірі. Нагадало про себе саме результативне ланка збірної центрфорварда Артема Гніденко. Нападаючий Дженералз виступив асистентом нападника “Кременчука” Юрія Петранговського, який і закинув єдину шайбу України в цьому поєдинку.

 

Збірна України програла вирішальний матч Японії і посіла друге місце в групі. Далі, до фінального раунду кваліфікації йде японська команда.

 

Наступний офіційний старт збірної запланований на квітневий чемпіонат світу в групі «В» першого дивізіону, матчі якого пройдуть з 17 по 23 квітня в хорватському Загребі.

 

Україна: Захарченко (Шевчук); Толстушко - Петрухно, Ден. Ісаєнко - В. Романенко, Андрейків - Побєдоносцев, Вл. Алексюк - Таран; Захаров - Карпенко - Бабинець, Кіча - Гніденко - Петранговський, Міхнов - Бондарєв - Благой, Луговий - Кузьмик - Бойків.

 

До цього збірна перемогла збірну Хорватії та Румунії

 

Україна – Хорватія – 6:0 (3:0; 1:0; 2:0)

Україна – Румунія – 3:0 (0:0; 2:0; 1:0)

 

Підсумкова турнірна таблиця

 

1. Японія - 9

2. Україна - 6

3. Хорватія - 3

4. Румунія - 0

 

Нагадаємо, що найближчий матч в чемпіонаті України ХК "Кременчук" зіграє вдома на СК "Айсберг" проти білоцерківського "Білого Барса".

 

Відеоогляд матчу Японія - Україна

 

Післяматчевий коментар головного тренера збірної України Олександра Савицького

 

Інтерв'ю з Юрієм Петранговським

Автор: Альона Душенко Джерело відео: Юрій Кириченко
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх