Кременчужанин Олександр Невмивако переможець класичного російського жиму

9.02.2016, 16:36 Переглядів: 2 968

Кременчужанин Олександр Невмивако переможець класичного російського жиму

Турнір пройшов у Білорусії

6 лютого у Білорусії пройшов «Міжнародний турнір з класичного жиму «AdrenalinPower».

 

У турнірі взяли участь чотири спортсмени з України. Це представник Івано-Франківської області Ярослав Фальбійчук, спортсмени з Вінницької області, юніори Дмитро Кашараба і Рустам Гачковський та кременчужанин Олександр Невмивако. У підсумку Кашараба та Гачковський, розділивши між собою бронзу та срібло, віддавши перемогу господареві змагань Мілявісу Евгеніусу. Ярослав Фальбійчук виборов для нашої країни два золотих кубки серед ветеранів, із результатом у 142 підйоми штанги 55кг, і з цією вагою снаряда серед чоловіків відкриту номінацію 145 повторів лишивши суперників позаду.

 

В більш важких номінаціях 100 кг штанги виступив робітник нафтопереробного заводу Олександр Невмивако. Він підняв снаряд 71 раз при цьому лишив суперників позаду з великим відривом. Білорус Сергій Семуков підняв штангу 100 кг 38 разів. Бронзу забрав Олексій Сірош. В номінації 75 кг вага штанги срібло взяв Артем Жданок з результатом 83 рази, а бронзу - Дмитро Яневіч, кількість підйомів 65 разів. Перше місце з золотим кубком посів українець Олександр Невмивако, його результат 108 підйомів штанги вагою 75 кг. Невмивако тренується під керівництвом тренера Ю.П. Сіхаєва.

 

За здобуті перемоги кременчужанин дякує ПАТ «Укртатнафта» за надану матеріальну підтримку, адже в наші дні виїхати на змагання за межі країни – це не так просто. 

 

Нагадаємо, Олександр Невмивако встановив рекорд з багатоповторного жиму на чемпіонаті України. Кременчужанин зробив 111 підйомів за 5 хв. Попередній рекорд був 87 підйомів від Олександра Романовського з Вінниці.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх