МФК "Кремінь" поступився у спарингу комсомльському "Гірник-Спорт"

6.02.2016, 19:11 Переглядів: 3 072

МФК "Кремінь" поступився у спарингу комсомльському "Гірник-Спорт"

Кременчуцький футбольний клуб провів третю товариську зустріч

6 лютого кременчуцький футболний клуб "Кремінь" приймав на своєму полі першоліговий "Гірник-Спорт" з Комсомольська. "Кремінь" мінімално поступився супернику з рахунком - 1:2.

 

Нагадаємо, що "Кремінь" уперших двох спарингах програв молодіжному складу луганської "Зорі" та розтрощив чемпіона полтавської області "Рокиту". А "Гірник-Спорт" двічі зіграв матчі без голів з "Черкаським Дніпром" та "Полтавою".

 

 

 

"Кремінь" - "Гірник-Спорт" - 1:2

Голи: Цой 47'- ГНП 13', Прутян 62'

 

«Кремінь» 1 тайм: ГНП, Шершень, Стрельцов, Кунєв, Ченбай, Степанчук, Піскун, Черній, ГНП, Бажан, Тимченко.

«Кремінь» 2 тайм: Олійник, Пасічніченко, Волошин, Тертишний, Цой, Ховбоша, Ентін, ГНП, ГНП (Степанчук 75'), Курелех, Черній.

 

«Гірник-Спорт»: Ситников (Кліщук 46'), Моісеєнко, Ламко, ГНП (ГНП), ГНП (ГНП 46'), ГНП (ГНП 46'), ГНП (ГНП 46'), ГНП (Герасимець 46'), Воронченко (ГНП 46'), ГНП (Чернецький 85'), Кирієнко (Прутян 59').

 

ГНП – гравець на перегляді

 

Перед тренерами «Кременя» та «Гірник-Спорт» стоїть завдання перегляду потенційних новачків, які зможуть підсилити команду.

 

Перші 10 хвилин гра була динамічною і важко було віддати перевагу одній з команд. Поки на 13 хвилині «Гірник-Спорт» вийшов уперед. Капітан Кирієнко гостей віддав розрізну передачу на гравця на перегляді, які точним ударом пробив у ворота. Шанс зрівняти рахунок мав нападник «сино-білих» Тимченко. Спочатку форвард пробив повз ворота, а згодом з офсайду головою замкнув передачу. Арбітр м’яч не зарахував.

  

Після перерви «Кремінь» зрівняв рахунок. Виграв боротьбу у центрі поля господарі віддали пас на Сергія Цоя (гравець на перегляді з «Кристалу»), який пробив у ближню стійку воріт. Через 15 хвилин Прутян з «Гірник-Спорту» забив переможний гол для своєї команди.

 

Тренер «Гірник-Спорт» Ігор Жабченко перед черговою відпусткою мав змог продивитися потенційних новачків, адже після першої половини сезону команда втратила майже половину основи гравців. Другий збір стартує 11 лютого, яким передбачено 4 контрольні матчі.

 

«Кремінь» у свою чергу продовжує переглядати футболістів. За словами головного тренера «Кременя» Сергія Ященко команда вже розпрощалася з деякими новачками.

 

- З новачків розпрощалися з воротарем. У команді на перегляді залишається центральний захисник та лівий півзахисник, який грає з області. Щось в ньому є, але зараз необхідна адаптація.

 

Також поки залишається Цой. Він з тієї групи футболістів, які не одразу, а поступово вливаються у колектив. Думаю, до кінця зборів, якщо він і далі прогресуватиме, ми будемо зацікавлені у ньому.

 

13 травня плануємо провести черговий спаринг. Якщо не знайдемо суперника, проведемо двосторонню гру. На 24 лютого запланована гра з комсомольським «Гірник-Спорт», але видніше буде лише після 13 лютого.

 

Наступний матч "Кремінь" зіграє з "Рокитою" 13 лютого о 14.00 на стадіоні "Кремінь-Арена".

Автор: Альона Душенко Джерело фото: МФК "Кремінь" Джерело відео: kremen tv
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх