У Кременчуці на дороги випустили рециклер

3.02.2016, 16:52 Переглядів: 5 678

У Кременчуці на дороги випустили рециклер

Обладнання для ямкового ремонту придбали у минулому році

Сьогодні на кременчуцькі дороги випустили рециклер. За інформацією прес-служби міської ради, вже кілька днів поспіль дорожники виконують роботи з ліквідації ям на автошляхах, утворених після масового сходження снігу.

 

 

Через погодні умови ями латали за допомогою гранвідсіву та асфальтобетонної суміші. Наразі дороги дещо підсохли, тож стало можливим і використання рециклеру, який придбали за кошти міського бюджету наприкінці минулого року.

 

У перший день експлуатації дію рециклеру було вирішено випробувати в місцях незначних пошкоджень асфальтового покриття, а саме в районі зупинки «Міський сад». Пізніше бригади КП «ШРБУ» перейдуть на більш складні ділянки доріг та Крюківський і Пивзаводський шляхопроводи.

Довідка

 

Регенератор асфальту РА-801, встановлений на причепі, є незалежним від автомобіля обладнанням для приготування асфальтобетонної суміші. Він призначений для використання в безпосередній близькості від місця пошкодженої дороги, що дозволяє дотримуватися технології ямкового ремонту дороги гарячим асфальтом, в той час як асфальтобетонний завод (АБЗ) не працює (пізня осінь, рання весна).

 

Рециклер дозволяє використовувати вторинний асфальтобетонний матеріал у вигляді шматків брухту, продуктів фрезерування або заготовок з підвищеним вмістом бітуму.


Автор: Альона Душенко Джерело фото: прес-служба виконкому Кременчуцької міської ради
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх