Кременчуцький ліцей «Політ» виграв 55-дюймовий телевізор, а вчителька - смартфон

28.01.2016, 13:08 Переглядів: 5 349

Кременчуцький ліцей «Політ» виграв 55-дюймовий телевізор, а вчителька - смартфон

Відео-урок кременчуцького ліцею - найкращий у національному конкурсі

Кременчуцький ліцей «Політ» переміг у національному конкурсі «Samsung назустріч знанням». За інформацією прес-служби компанії Samsung, відео-урок з використанням «смарт-класу» визнали найкращим.

 

Вчитель-переможець Ольга Шаповал, яка представляє Кременчуцький ліцей «Політ», отримає смартфон, а школа - 55-дюймовий телевізор.

 

 

 

Конкурс «Samsung назустріч знанням 2015» проходив з 7 грудня до 19 січня. Кожна команда підготувала відео-урок з використанням «смарт-класу». Основним завданням було продемонструвати найбільш значущі поліпшення в освіті, які стали можливі завдяки «смарт-класам».

 

Конкурсні роботи оцінювалися за кількома критеріями:

 

- єдність і витриманість стилю

- авторська оригінальність ідеї

- дотримання основних дидактичних принципів навчання при впровадженні обладнання «смарт-класу» під час уроку (системність, послідовність, доступність, науковість, наочність)

- обґрунтованість і доцільність використання «смарт-класу»

- різноманітність підходів до використання «смарт-класу» в рамках одного уроку

 

«Другий рік поспіль компанія «Samsung» тримає нас у професійному тонусі. Участь у конкурсі дала змогу знову випробувати свої сили, відчути справжній командний дух свого навчального закладу, познайомитись із освітянами інших міст, перейняти їх досвід, отримати критичну оцінку власної праці і порцію здорових порад, позмагатися з колегами у методично-творчій площині, здобути впевненості у власних силах та можливостях, і, зрештою, надихнутися… Адже уся робота над створенням нашого фільму, перегляд конкурсних робіт спродукував ще більше методів, прийомів і просто ідей, які ми активно впроваджуємо у власну діяльність», – коментує викладач Кременчуцького ліцею «Політ» Ольга Шаповал.

 

У 2014 році перед учасниками було завдання описати школу майбутнього і розкрити своє бачення за допомогою відеопрезентацій. У результаті публічного голосування з 15 команд було визначено 6 лідерів. Серед яких був Кременчуцький ліцей, який отримав «смарт-клас».

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх