Хокейний клуб "Кременчук" всуху переміг "Юність"

23.01.2016, 17:03 Переглядів: 3 531

Хокейний клуб "Кременчук" всуху переміг "Юність"

Кременчуцька команда здобула три очки

23 січня хокейний клуб «Кременчук» у домашньому поєдинку всуху розгромив харківську «Юність» з рахунком 8:0. Кременчуцька команда та харківська «Юність» провели третій очний матч за останні два тижні.

 

Рахунок у матчі відкрив Севастьян Карпенко, а до перерви подвоїв захисник Валентин Сірченко. Вже після перерви Олексій Костюк, Олексій Янішевський (у більшості) і Дмитро Чернишенко довели результат до розгромного 5:0.

 

У перерві у воротах «Кременчука» відбулася заміна. Замість Данила Єлісєєва на лід вийшов Сергій Безорчук. У третьому періоді голкіпер гостей одну з атак «Кременчука» зупинив кидком ключки, і в його ворота був призначений булліт, але Іван Підгурський не зміг його реалізувати. Севастьян Карпенко точним кидком виправив помилку партнера, оформивши дубль, і не раз був близький до хет-трику, але його підвела неточність. Сьому шайбу провів Владислав Луговий. Крапку в матчі поставив новачок команди захисник Микита Васильєв, встановивши остаточний рахунок 8:0.

 

Це став четвертий сухий матч кременчуцької команди в нинішньому чемпіонаті.

 

Нагадаємо, у попередньому матчі з «Юністю» «Кременчук» оновив рекорд результативності чемпіонату – 25:2.

 

Відео матчу

 

ХК «Кременчук» – «Юність» – 8:0 (2:0; 3:0; 3:0)

 

Кременчук: Єлисєєв. В. Романенко – Ден. Ісаєнко, Дегтярьов – Васильєв, Сірченко – Жовнір, Кротов – Качмар. Луговий – Карпенко – Лисак, Підгурський – Чернишенко – Бойков, Янішевський – Т. Гриценко – Петранговський, Мікулко, Костюк.

 

Юність: Томашук. Пантелеймонов – Воробйов, Півторак – Крюченко, Хохлов – Рогаль. Алексанян-Петрович – Шатєєв – Єфремов, Одноворченко – Руденко – Богатирьов, Олійник – Семененко – Скребела, Колядинський – Єфремов – Гребьонкін, Лісін.

 

Голи: 1:0. Карпенко (Луговий, 4:55), 2:0. Сірченко (Т. Гриценко, Петранговський, 19:13), 3:0. Костюк (Качмар, Бойков, 30:05), 4:0. Янішевський (Т. Гриценко, Петранговський, 35:31 – більш.), 5:0. Чернишенко (Ден. Ісаєнко, 37:40), 6:0. Карпенко (Мікулко, Бойков, 46:34), 7:0. Луговий (Лисак, В. Романенко, 54:55), 8:0. Васильєв (Підгурський, Т. Гриценко, 59:37)

 

У минулому турі «Кременчук» драматично поступився київському «Дженералз». Дмитро Підгурський після матчу зазначав, що дві швидкі шайби зіграли з командою злий жарт.

 

- Команда подумала, що може легко виграти у такого майстерного суперника, як «Дженералз». Але суперник не тільки не думав здаватися, а й з другого періоду дуже пристойно додав. Хлопці, насамперед у психологічному плані, виявилися до цього не готові.
Це буде гарним уроком, що треба викладатися на максимум весь матч. У третьому періоді нас ще підкосили часті видалення. З таким суперником не дозволено майже половину періоду грати в меншості. Будемо працювати над дисципліною і виправляти помилки, - прокоментував тренер “Кременчука” Дмитро Підгурський клубній прес-службі.

 

Турнірна таблиця

Хокейний клуб "Кременчук" всуху переміг "Юність"

 

Наступний поєдинок ХК «Кременчук» проведе 26 січня у Києві проти «Крижинки-Компаньйон». Початок поєдинку о 18:30.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: ХК "Кременчук" Джерело відео: kremen tv
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх