Кулачний бій не допоміг хокейному клубу "Кременчук" втримати перемогу

21.01.2016, 08:32 Переглядів: 4 563

Кулачний бій не допоміг хокейному клубу "Кременчук" втримати перемогу

"Дженералз" - "Кременчук": шокуючий початок та феєрична розв'язка

20 січня у центральному матчі 15 туру зустрічалися хокейні клуби «Дженералз» та «Кременчук». Кременчуцька команда не втримала перемогу на льоду київського Палацу спорту, програв з рахунком – 3:2.

 

Гості розпочали матч дуже впевнено, відкривши рахунок вже у першій атаці. Минула одна хвилина і шайба вдруге побувала у воротах Вадима Селіверстова. Кияни були настільки шоковані початком матчу, що почали багато помилятися, надаючи супернику шанси для збільшення своєї переваги. Але команда Дмитра Підгурського свої моменти не використала.

 

Гравці «Дженералз» прийшли до тями та переломили хід гри. У другій 20-хвилинці Іван Савченко виявився найспритнішим на п’ятаку перед воротами Михайла Шевчука, а у заключному ігровому відрізку кияни ще двічі запалювали червоне світло за воротами суперника. Головний тренер гостей Дмитро Підгурський за 1 хвилину 26 секунд в більшості зняв голкіпера, але «Кременчук» граючи 6 на 4 не зміг відігратися. Кияни провели у порожні ворота четверту шайбу, але раніше прозвучала фінальна сирена.

 

До завершення матчу команди ще встигли продемонструвати свої навички гри у нерівних складах. Глядачі також стали свідками кулачного поєдинку між киянином Олександром Боєвих та кременчужанином Володимиром Романенком. Проте на підсумковий рахунок ці події не вплинули.

 

 

«Дженералз» – ХК «Кременчук» – 3:2 (0:2; 1:0; 2:0)

 

Дженералз: Селіверстов. Татаренко – Побєдоносцев, Толкунов – Афанасьєв, Боєвих – Скрипець, Мельников – Шпак. І. Савченко – Шаманський – Слюсар, Кіча – Гніденко – Караульщук, Безуглий – Вал. Алексюк – Тимченко, Коляда – Секірко – А. Дворник.

 

Кременчук: Шевчук (до 58:34). В. Романенко – Ден. Ісаєнко, Дегтярьов – Сірченко, Васильєв – Варивода, Жовнір – Кротов. Луговий – Карпенко – Лисак, Підгурський – Чернишенко – Бойков, Янішевський – Т. Гриценко – Петранговський, Мікулко – Костюк – Качмар.

 

Голи: 0:1. Луговий (Ден. Ісаєнко, 0:25), 0:2. Т. Гриценко (Янішевський, Петранговський, 1:26), 1:2. І. Савченко (Шаманський, Слюсар, 32:35), 2:2. Слюсар (І. Савченко, Побєдоносцев, 44:10 – більш.), 3:2. Гніденко (Караульщук, Толкунов, 49:02)

 

На матч прибула група підтримки кременчуцьких уболівальників з 40 чоловік, до яких приєдналися інші шанувальники команди. Фан-сектор гостей створив домашню атмосферу для наших хокеїстів. Зазначимо, що матч «Дженералз» - «Кременчук» викликав інтерес у столичної публіки, і вони вперше починаючи з кінця жовтня заповнили трибуни більше ніж на тисячу місць - 1200.

 

Кулачний бій не допоміг хокейному клубу "Кременчук" втримати перемогу

 

Нагадаємо, у чотирьох попередніх протистояннях чинний бронзовий та срібний призери попереднього чемпіонату двічі обмінялися перемогами. У столиці команди тримали нерви глядачів у напрузі протягом обох матчів, а в Кременчуці команди довели, що й у матчах лідерів бувають розгроми.

 

«Генерали» у попередньому турі двічі здолали опір непоступливого «Білого Барсу». А «Кременчук» у попередньому матчі з «Юностю» оновив рекорд результативності чемпіонату – 25:2.

 

Турнірна таблиця

Кулачний бій не допоміг хокейному клубу "Кременчук" втримати перемогу

 

Наступний поєдинок кременчуцька команда проведе на домашньому СК «Айсберг» 23 січня проти харківської «Юності». Початок матчу о 13:00.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: Sergii Solovei Джерело відео: ХК "Кременчук"
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх