Кременчуцький боксер Сергій Радченко про бій Олександра Усика

13.12.2015, 14:00 Переглядів: 3 621

Кременчуцький боксер Сергій Радченко про бій Олександра Усика

Усик нокаутував у Києві кубинця. На фото Олександр Усик та Сергій Радченко

 

12 грудня у київському Палаці спорту Олександр Усик нокаутував кубинця Педро Родрігеса. Український боксер з Криму захистив титул Інтерконтинентального чемпіона за версією WBO у важкій вазі. Усик у шостому раунді відправив суперника у нокдаун, а у сьомому раунді - нокаутував Родрігеса. Рефері достроково припинив бій, а судді визнали перемогу українця. Для Усика це дев'ята перемога в профі.

 

Після бою Олександр на питання журналістів, чого він хоче найбільше, зазначив:

 

- Хочу миру. Я хочу, щоб люди полюбили один одного трохи більше, ніж ненавидять. А в кар'єрі? Не можу забігати наперед. Хочеш розсмішити Бога - розкажи йому про свої плани. Він веде мене, і прийде час. Хочу привітати всіх з наступаючими святами. Щоб у всіх було здоров'я і духовні сили.

 

Кременчуцький боксер Сергій Радченко про бій Олександра Усика

 

Спаринг-партнером Усика був кременчуцький боксер Сергій Радченко. Він не вперше допомагає Олександру готуватися до боїв.

 

З 16 листопада до 5 грудня у тренувальному таборі Києва спаринг-партнери готувалися до важливого бою Усика. Сергій зазначив, що тритижнева підготовка пройшла на "відмінно". 

 

Сергій розповів про особливості тренувального процесу Олександра Усика:

- Тренер Усика Джеймс Алі Башир з команди Кличко. Коли тренери з одного залу, то у них схожа програма підготовки, така як у Володимира Кличка. Ми спарингували не три рази на тиждень, а чотири. Проводили спаринги по 8, 10 та 12 раундів. А також провели піковий спаринг на 15 раундів. Наприклад, у команді Кудряшова чи Чахкієва боксуємо по 8 раундів і один чи два рази спаринг на 12 раундів.

 

"Бій Усика з Родрігесом був цікавим та захоплюючим. Суперник не був "лівим мішком", деякі удари доходили і до Саші. Усик показав клас зі швидкості та функціоналки. Наступний бій для нього буде за титул чемпіона. По плану можливим суперником буде з поляком Кшиштофом Гловацьким. Він по-своєму незручний суперник, але менш небезпечний ніж Лєбєдєв чи Дрозд", - зауважив кременчуцький боксер Сергій Радченко.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: К2 Promotions, Сергій Радченко Джерело відео: Інтер
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх