"Червону книгу" у Кременчуці презентував кікбоксер Дмитро Лазуткін

4.12.2015, 09:54 Переглядів: 3 132

"Червону книгу" у Кременчуці презентував кікбоксер Дмитро Лазуткін

Письменник приїхав до Кременчука у рамках Всеукраїнського літературного проекту "Мережа"

Український поет сучасності Дмитро Лазуткін презентував у Кременчуці збірку віршів "Червона книга". У відділі абонементу Центральної міської бібліотеки кременчужани слухали презентацію інтимної лірики кікбоксера. Захід пройшов у рамках проекту "Мережа", ініціатором якого є Міжнародна літературна корпорація Meridian Czernowitz. Нагадаємо, в рамках цього проекту до Кременчука приїжджав Андрій Любка.

 

За словами Дмитра Лазуткіна "Червона книга" - це збірка почуттів, емоцій, які зараз знаходяться десь на межі зникнення. Перша частина текстів – це раніше написані під враженням від поїздки в зону бойових дій на сході України. Друга частина – це передбачення, які були написані раніше. А третя – це інтимна, любовна лірика.

 

Дмитро поділився, що найважче йому дається декларувати "Реквієм".

 

 

Багато його віршів покладені на музику. Серед них "Шабля", "Така спокуслива" та "Реквієм", які виконує Кozak System.

 

 

Студентки, яких на презентації була більшість, запитували поета, що надихає його до написання. Дмитро Лазуткін посміхаючись відповів, що звичайно дівчата. Дмитро згадав, що коли відпочивав на Кубі, написав вірш про мулатку "Мила, ти – шоколад, я люблю екстра чорний".

 

Дмитро Лазуткін – український поет та журналіст, який має відзнаки не лише в літературі, але й в спорті. Він бронзовий призер Кубка світу з кікбоксінгу і кік-джитсу, чемпіон України з козацького двобою, володар чорного поясу (1-го дану) з кемпо-карате та переможець Кубка Європи (2013) з елітних боїв (кікбоксинг, розділ фулл-контакт) за версією IFEF.

 

Він не любить коли його називають спортсменом, але при цьому коментує Олімпійські ігри та боксерські матчі. Його голос можна було почути під час бою Кличко - Ф'юрі.

 

Наостанок Дмитро Лазуткін поділився враженнями і думками про матч Володимира Кличка і Тайсона Ф'юрі:

 


- Володимир Кличко провів чудовий час. Поки вся країна переживала, що Ф’юрі виборов у нього чемпіонські пояси, то Кличко за годину завоював 15 млн фунтів стерлінгів, це десь 23 млн доларів. У нас стільки люди у рік не отримують. Я не йому співчував, адже у нього все буде в порядку. Він переживе. Знімуть ще кілька фільмів, як повертається чемпіон.
 
Останні раунди Володимир вигравав. Зараз йдеться не про те, що у нього слабкі фізичні кондиції. У нього хороші фізичні кондиції, він мабуть не сподівався, що суперник нахабний і здоровий. Володимир збере себе до купи і, сподіваюсь, побачимо його.

 

Повне інтерв'ю з Дмитром Лазуткіним читайте пізніше на сайті "Телеграфу".

Автор: Альона Душенко Джерело відео: kozaksystem, ЛітАкцент. Вірш тижня
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх