ХК "Кременчук" завершив турнір в Руані на четвертому місці

22.11.2015, 21:08 Переглядів: 2 673

ХК "Кременчук" завершив турнір в Руані на четвертому місці

Кременчуцька команда закінчила виступ на Континентальному Кубку

Хокейний клуб "Кременчук" у заключному матчі Континентльного Кубку програв польському "Тихі". Підопічні Дмитра Підгурського поступилися з рахунком - 1:3.

 

Поєдинок проти "ГКС Тихі" став найкращим для "Кременчука" на турнірі в Руані. Українська команда, якщо не брати до уваги стартовий період, ні в чому не поступалася більш досвідченим та майстровитим суперникам.

 

"Після вчорашньої бійки між поляками та білорусами, посилені наряди поліції. Трибуни переповнені, хоча грає не "Руан Драгонс", французи вболівають за "Кременчук", скандують разом з нашими вболівальниками. Після другого тайму, який кременчужани виграли, проводжали команду стоячи, аплодуючи", - повідомляє прес-служба ХК "Кременчук".
 

 

У першому періоді поляки двічі покарали нашу команду за позиційні помилки. Особливо прикрою була друга шайба "ГКС", яка побувала у воротах Михайла Шевчука за 27 секунд до перерви.

 

В другому періоді українці заграли активніше й змусили суперників помилятися. Одне з порушень правил команда Дмитра Підгурського матеріалізувала в гол. Володимир Романенко кинув від синьої лінії, Севастьян Карпенко шайбу у ворота переправити не зміг, але Кирило Жовнір, який у більшості виконував роль стовпа, виявився найрозторопнішим на добиванні.

 

В заключному періоді помаранчево-білі володіли ініціативою, проте втілити ігрову перевагу у закинуті шайби так і вдалося. Поляки ж своїм шансом скористалися на сто відсотків. Севастьян Карпенко втратив шайбу у своїй зоні й відразу порушив на супернику правила. "ГКС" чисельну перевагу матеріалізував у гол Галанта.

 

Хокейний клуб "Кременчук" завершив свої виступи у цьогорічному розіграші Континентального Кубку, посівши у півфінальному раунді четверту позицію.

 

 

"ГКС" (Тихі, Польща) – ХК "Кременчук" (Кременчук, Україна) – 3:1 (2:0; 0:1; 1:0)

 

22 листопада 2015 року, 16:00. "Патінуа Іль Лакруа", 1000 глядачів

 

Судді: Д. Гампер (Італія), С. Гунніус (Німеччина), М. Барбез (Франція), Ф. Порьє (Франція)

 

ГКС: Жигарди. Коларж – Ціура, Гертль – Поцєха, Котлож – Брик. Багінскі – Галант – Вітецкі, Каліновскі – Колуш – Лопускі, Коморскі – Вітек – Бепєрщ, Жесутко – Когут – Майох, Єжорскі.

 

Кременчук: Єлисєєв (Шевчук, 8:52). В. Романенко – Акимов, Дегтярьов – Сірченко, Варивода – Жовнір, Муль. Луговий – Карпенко – Лисак, Коренчук – Чернишенко – Бойков, Підгурський – Т. Гриценко – Янішевський, Мікулко – Костюк – Качмар.

 

Голи: 1:0. Жесутко (Брик. 9:57), 2:0. Жесутко (Майох, Котлож, 19:37), 2:1. Жовнір (В. Романенко, Карпенко, 35:33 – більш.), 3:1. Галант (Котлож, 55:57 – більш.)

 

Найкращі гравці: Жовнір – Жесутко

 

У паралельному матчі "Руан Драгонс" мінімально переміг "Шахтар" - 0: 1 (0:1, 0:0, 0:0)

 

Учасниками Суперфіналу стали: французький "Руан Драгонс" та польський "Тихі".

 

Турнірна таблиця 

 

Команда

І

В

П

Р

О

1

Руан Драгонс

3

3

0

13-9

9

2

Тихі

3

2

1

8-7

6

3

Шахтар

3

1

2

7-3

3

4

Кременчук

3

0

3

4-16

0

 

Наступні поєдинки кременчужани проведуть у регулярному чемпіонаті України проти лідера чемпіонату - донецького "Донбасу" - 29 і 30 листопада в Дружківці. "Кременчук" перед стартом 9-го туру відстає від донецької команди на 2 очки. Початок першого поєдинку в 17:00.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: ФХУ Джерело відео: kremen tv
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх