“Кремінь” здобуває бойову нічию у матчі з “Вересом”

28.09.2015, 15:09 Переглядів: 2 895

“Кремінь” здобуває бойову нічию у матчі з “Вересом”

Кременчуцька команда зрушила з “мертвої” точки і спустилася на 11 місце, а “Верес” після програшу лідерів посідає другу сходинку турнірної таблиці

27 вересня “Кремінь” вдома прийняв рівненський “Верес”. Гості до Кременчука приїхали завчасно та провели тренування під “штучним сонцем” на штучному полі.

 

Перед свистком арбітра про початок матчу фанати “Вереса”, яких приїхало близько 30, запалили фаєра, від яких димом накрило вболівальників та поле.

 

“Кремінь” здобуває бойову нічию у матчі з “Вересом”

 

Гру команди розпочали на високих швидкостях. Захисник господарів Дмитро Хавбоша після розіграшу кутового пробив вище воріт. Щільна оборона гостей не давала створювати моменти Кременю. Але й господарі поля не змогли обійти надійний захист “синьо-білих”. Півзахисник Вереса Тарас Коблюк звільнившись від опіки захисників увірвався у штрафний майданчик і мимо пробив у нижній дальній кут воріт. А Олександр Лакуста не влучно пробив у ворота в падінні через себе.

 

Після перерви “Кремінь” пішов в атаку. Костянтин Черній зі штрафного виконав гострий навіс у воротарський майданчик, але гравці “Кременя” не змогли замкнути передачу. За 5 хвилин Степанчук заробив штрафний, а Ігор Тимченко пробив прямо у руки голкіперу. На 60 хвилині гри з лінії штрафного майданчика Коболюк зльоту пробив м'яч у ворота. “Верес” повів у рахунку.

 

Кременчуцька команда бажала відігратися. Євгену Стрельцову, який отримав флангову передачу, в силовій боротьбі порвали футболку. Суперник за відтягування отримав лише попередження, а Євгену довелося деякий час грати в розірваній формі, поки не дали перевдягнутися.

 

Головний тренер Сергій Ященко провів кілька замін. Замість Степанчука на поле вийшов Ентін, а Бажан з правого флангу змістився на лівий.

 

Отримав передачу від Піскуна Черній зрівняв рахунок на 83 хвилині. Костянтин після забитого голу одразу підбіг до травмованих гравців "Кременя", які разом з вболівальниками на трибунах підтримували команду. За кілька хвилин за друге попередження “Верес” залишився в меншості. Незважаючи на це “Кремінь” не зміг нав'язати гру рівнянам.

 

Нічия спустила “Кремінь” на 11 місце, а “Верес” після програшу лідерів посідає другу сходинку турнірної таблиці.

 

“Кремінь” здобуває бойову нічию у матчі з “Вересом” 

 

Автор голу Костянтин Черній розповів, що команду підвела реалізація:

 

- Команда суперників на достатньо високому рівні. Нам трохи не пощастило. У них був один момент, яким вони скористалися. Ми хотіли подарувати свято місту, але перемогти не вдалося.

 

Тренер Сергій Ященко поділився з “Телеграфом”, щодо фізичного стану травмованих гравців “Кременя”: Дмитра Волошина, Євгена Апришко та Романа Пасічніченка.

 

- Дмитру та Роману зробили операції, почистили ахілові сухожилля. Зараз вони на реабілітації. Вони вибули до кінця року. Їм рани поки не зашивали, зараз стоять дренажні трубочки.

 

Євген Апришко на тренуванні перед матчем зі Скалою вибив ключицю. Він також відновлюється і буде тренуватися із загальною групою.

 

Не вистачає агресивний гравців в атаці. В обороні граємо надійно, а от в атаці - слабо. Необхідно підсилювати атаку або тренувальним процесом або залучати агресивних гравців.

 

Під час гри шукали різні варіанти, щоб суперник не зміг адаптуватися. Можливо ротація та заміна гравців і дала свій результат. Були моменти у Тимченко, у Хавбоші, але суперник з одним моментом забиває. Нам не вистачає практики та ігрового досвіду.

 

Голи: Костянтин Черній (83) - Тарас Коблюк (60).

 

Вилучення: Орловський (85) – повторне попередження.

 

Арбітр: Є.Петренко Є. (Одеса), асистенти - В.Дорошенко (Житомир), І.Рибченко (Запоріжжя), четвертий арбітр – А.Звягінцев (Кременчук), спостерігач арбітражу – О.Білорус (Черкаси).

 

"Кремінь": Онопко, Ченбай, Шершень, Ховбоша, Кунєв, Стрельцов, Гордя (Піскун, 66), Черній, Бажан (Тертишний, 89), Степанчук (Ентін, 78), Тимченко. Запасні – Олійник, Курелех, Остапенко, Даниленко. Головний тренер – Сергій Ященко.

 

"Верес": Рябой, Гальчук, Жовтюк, Носарєв, Орловський, Шутов, Дугієнко, Коблюк, Поручинський (Цурупін, 82), Скоцький (Білоус, 66), Лакуста. Запасні – Нагірний, Денега, Каськов, Овчар, Марцінюк. Головний тренер – Олег Лутков.

 

Результати інших матчів 10 туру:

“Кристал” – “Реал Фарма” 1:2

“Барса” – “Нікополь” 0:0

“Колос” – “Скала” 0:3

“Арсенал-Київ” – “Арсенал-Київщина” 2:1

“Інгулець” – “Енергія” 0:1

“Мир” – “Буковина” – 3:2

 

Турнірна таблиця: 

 

3 жовтня "Кремінь" зіграє на виїзді з "Нікополь-НПГУ".

Автор: Альона Душенко Джерело фото: МФК "Кремінь"
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх