Кременчужанин Дмитро Малахов зайняв перше місце в Україні зі Street Workout

14.09.2015, 11:49 Переглядів: 7 335

На чемпіонаті України зі Street Workout успішно виступили кременчужани Дмитро Малахов та Денис Гавриков

12 вересня в Києві відбувся найбільший чемпіонат України зі Street Workout. У змаганнях взяли участь найсильніші атлети цього виду спорту. Майстер-клас спортсменам показав сам Віталій Кличко.

 

 

 

Кременчужанин Дмитро Малахов став чемпіоном України з фрістайлу. А у ваговій категорії до 65 кг Дмитро (власна вага - 58 кг) посів перше місце з StreetLifting. На турніку кременчужанин підняв вагу 75 кг, а на брусах - 105 кг.

 

 

 

Крім цього кременчужанин Дмитро Малахов встановив рекорд в підтягування на одній руці - 13 разів. Тепер він поїде на чемпіонат світу.

 

 

“Все было отлично. Лучше чем в прошлом году. До чемпионата готовился каждый день, а сейчас планирую отдохнуть, - поділився з “Телеграфом” Дмитро. - Чемпионат мира запланирован на весну, но в какой стране пройдет пока не известно. В том году соревнования проходили в Казахстане».

 

У номінації "Вихід силою" переміг кременчужанин Денис Гавриков, який є "титаном" даного виду спорту в Кременчуці. У розділі “вихід силою на дві руки” Денис зробив 16 повторів.

 

“Я выиграл в номинации "Выход силой", сделав 16 повторений. Мировой рекорд (21) побить не удалось. Судейство было самое строгое, которое я только помню. Волнение дало своё, немного перегорел и не дотянул до того результата, что удавалось показать на тренировке. Будем работать дальше”, - розповів Денис Гавриков.

 

Автор: Альона Душенко Джерело фото: STREET WORKOUT Джерело відео: KiM.tv, Денис Гавриков
Теги: воркаут
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх