Головний тренер "Кременя" Сергій Ященко: "Потрібні нові гравці або час" (доповнено)

6.09.2015, 19:15 Переглядів: 3 557

Головний тренер "Кременя" Сергій Ященко: "Потрібні нові гравці або час" (доповнено)

Кременчужани вперше програли херсонському "Кристалу"

Господарі почали демонструвати перевагу вже на початку гри. Вони взяли м’яч під контроль, створили кілька гострих атак флангами. На 10 хвилині Барладим обігрався з Цоєм, увійшов до карної зони, але з вигідної позиції пробив неточно. Незабаром Цой спробував пробити сам, однак удар прийшовся в руки Олійнику, повідомляє прес-служба ФК “Кристал”.

 

Вже у середині тайму «Кристал» повів у рахунку. Михайленко закинув з центра поля на Білоусова, той виборов м’яч у захисника і переграв воротаря, пробивши над ним.

 

Кременчуцька команда довго, не могли організувати бодай натяк на гольовий момент. Було кілька стандартів і дальніх ударів, але все це не становило реальної загрози воротам херсонців. Правда, у верхових дуелях «Кремінь» виглядав краще за рахунок габаритних гравців.

 

Тим часом «Кристал» дотиснув суперника під завісу першого тайму. Мартян красиво пробивав з лівої у верхній кут, але Олійник парирував на кутовий. Після розіграшу корнера Цой навісив на дальню стійку, куди влетів Михайленко і головою розстріляв захист «Кременя».

 

По перерві гості вирішили будь що відігратись і пішли в наступ великими силами. Після серії навісних передач до штрафного майданчика херсонців, один пас знайшов адресата. На 57 хвилині Курелєх подав, а Тимченко пробив у верхній кут. За кілька хвилин Гордя пробив із хорошої позиції зі стандарту – вище воріт. Незабаром «Кремінь» потурбував кіпера херсонців дальніми ударами, але тут Касперович упорався без проблем.

 

У відповідь «Кристал» організував швидкий контрвипад, в ході якого Білоусова збили у карній зоні. Пенальті впевнено реалізував Ленський. Цей момент і став переломним у грі, адже господарі швидко відновили перевагу у два голи і не дали кременчужанам розвинути успіх на куражі.

 

Але гості старалися відігратися до фінального свистка. Команда Ященка пішла в наступ на останніх хвилинах. Навіть Олійник ходив допомагати партнерам на кутовий. «Кремінь» все ж скоротив відставання. Навіс Апришка із кутового головою замкнув Шершень. На 89 хвилині «Кристал» міг забивати четвертий м’яч, але Гливий, після пасу Білоусова, не переграв Олійника з кількох метрів.

 

"Кристал" перервав безпрограшну серію “Кременя”. В результаті кременчуцька команда втрачає важливі три очки та залишається на 10 сходинці турнірної таблиці.

 

На виїзді “синьо-білі” зазнають чергової поразки. І вболівальники знову вимагають змін в команді. Серед пропозицій звільнення головного тренера. На що гравець “Кременя” Ігор Тимченко зазначив, що при зміні тренера команда грати краще не буде.

 

 

 

Головний тренер Сергій Ященко розповів “Телеграфу” про гру в Херсоні:

 

- Первый тайм проиграли, долго раскачивались, искали свою игру. Во втором тайме ребята собрались, но после того как команда сровняла счет - судья ставит неоправданное пенальти.

 

Игрокам не хватает концентрации. Возможно уровень игроков не соответствует, чтобы играть и занимать высокие места. Не хватает качества исполнения.

 

Время уходит и за 7 туров не можем набрать очки. Моменты не реализуем, а в простых ситуациях пропускаем. Нужны новые игроки или время.

 

- Чому написали заяву про звільнення?

 

- После игры с «Колосом» написал заявление об уходе, думал что при другом тренере игроки заиграют по-другому, на максимальных качествах.

 

- В спортивних виданнях пишуть “команда під керівництвом Ященка та Свистуна”. Чи є двовладдя на тренерському містку або проблеми взаєморозуміння зі Свистуном?

 

- У нас взаимопонимание. Такая же ситуация была год назад, когда Свистун был главным тренером. Мы не могли найти игроков, которые влились бы в игру. Тогда мы тоже занимали последние места в турнирной таблице, пока не нашли подходящих игроков.

 

Команда строится не один месяц. Например, тренер донецкого «Шахтаря» Луческу также не сразу добился результата. Руководство дало время на выполнение поставленных задач. Он дождался и пришли свои успехи.

 

Также зависит от стабильности в клубе. Необходим сильный спонсор. Недяк (ред. директор МФК “Кремінь”) делает все возможное, если бы его не было, возможно клуба также не было.

 

Нагадаємо, після домашньої гри з “Колосом”, в якому “Кремінь” програв з рахунком 1:3 кременчуцькі вболівальники пішли розмовляти з керівництвом клубу про результати команди. Наступного дня відбулися клубні збори.

 

Головний тренер команди Сергій Ященко написав заяву про звільнення, але керівник клубу не підписав аргументуючи тим, що перед сезоном команда зазнала чималих втрат. За підсумками зборів гравці “Кременя” були оштрафовані.

 

У флеш-інтерв'ю "Кристалу" Ященко зазначив, що на даний час перед командою не стоїть завдання виходу в першу лігу, адже команду покинуло багато гравців

 

 

Головний тренер херсонського "Кристалу" Сергій Шевцов задоволений результатом поєдинку:

 

 

"Кристал" - "Кремінь" - 3:2.

 

Голи: Білоусов (21), Михайленко (43), Ленський (65 – пен.) – Тимченко (57), Шершень (75)

 

«Кристал»: Касперович, Хомутов, Бічевой, Поплавка, Худченко, Ленський, Цой (Сальвай 90+3), Михайленко, Білоусов (Овчінніков, 88) Мартян (Гливий, 76), Барладим.

Запасні: Чакляров, Берест, Фетісов, Шевцов.

Тренер: Сергій Шевцов

 

«Кремінь»: Олійник, Кунєв (Стрельцов, 46), Логінов, Шершень, Курелєх, Апришко, Піскун (Тертишний, 68), Ченбай, Степанчук (Бажан, 57), Гордя, Тимченко.

Запасні: Онопко, Пасічниченко, Ховбоша, Остапенко.

Тренер: Сергій Ященко

 

Результати 7 туру:

 

Скала - Мир 3:2

Верес - Арсенал-Київ 3:2

Колос - Інгулець 1:1

Реал Фарма - Барса 4:0

Нікополь-НПГУ - Енергія НК 1:2

Буковина - Арсенал-Київщина 2:1

 

Турнірна таблиця

 

12 вересня кременчуцька команда вдома прийме "Реал Фарму".

Автор: Альона Душенко Джерело фото: ФК "Кристал" Джерело відео: ФК "Кристал"
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх