Баскетбольний клуб «Кремінь» повертається у Суперлігу

4.09.2015, 09:12 Переглядів: 2 158

Баскетбольний клуб «Кремінь» повертається у Суперлігу

Баскетбольний чемпіонат України поповнився двома новими клубами

Баскетбольний спортивний клуб «Кремінь» (Кременчук) та київська баскетбольна команда «Динамо» подали до Федерації баскетболу України попередні заявки. Клуби планують взяти участь в Чемпіонаті України в Дивізіоні «Суперліга» на сезон 2015-2016.

 

Наміри клубів з Києва та Кременчука ФБУ повинна буде розглянути до 15 вересня, адже саме в цей день буде закінчена подача всіх заявок на участь у Суперлізі та Вищій лізі України.

 

Президент Полтавської обласної федерації баскетболу Сергій Ломан повідомив сайту fcvorskla.com.ua, що у Кременчуці "визріває" нова баскетбольна команда, яка взагалі націлюється на участь у наступному чемпіонаті української Суперліги.

 

За словами Сергія Ломана, ініціатором створення нової команди став легендарний вихованець кременчуцького баскетболу Віктор Кобзистий, який у минулому був гравцем збірної України, капітаном легендарного "Будівельника" (Київ), грав у чемпіонатах багатьох європейських країн. Наразі на посаді головного тренера кременчуцької команди перебуває Ігор Черняєв.

 

Також Сергій Ломан повідомив, що кременчужани вбачають кращий варіант проведення своїх домашніх матчів у Полтаві. Вони вже цікавилися можливістю грати матчі у спортзалі ПЗМС, в якому вже виступала інша команда Суперліги - БК "Полтава". У той же час Сергій Ломан наголошує, що це - малоймовірно. Адже все баскетбольне "причандалля", серед якого й великогабаритні сучасні стійки з баскетбольними щитами, після зникнення БК "Полтава" було перевезено назад - до Маріуполя.

 

Нагадаємо, нещодавно МБК "Миколаїв" підтвердив свою участь у майбутньому сезоні Суперліги.

 

В останні роки через нестійке політичне та соціальне становище в країні припинили свою участь у змаганнях ряд професійних команд: "Азовмаш", "Донецьк", "Авангард", "Кривбасбаскет".

Теги: баскетбол
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх