У Кременчуці міліціонери вшанували пам'ять загиблих колег

21.08.2015, 15:27 Переглядів: 1 878

У Кременчуці міліціонери вшанували пам'ять загиблих колег

Кременчуцькі правоохоронці згадали колег, загиблих під час виконання службових обов’язків

Кременчуцькі правоохоронці вшанували колег, загиблих при виконанні службових обов'язків. За роки незалежної України при виконанні службових обов'язків у нашому місті загинуло троє правоохоронців: Євген Хрон, Руслан Шевченко та Сергій Янченко.

 

У Кременчуці міліціонери вшанували пам'ять загиблих колег

 

Старший сержант міліції, працівник Державтоінспекції Євген Хрон - загинув в 1992 році при виконанні службових обов'язків. Під час затримання правопорушника отримав кульове поранення. 

 

Старший лейтенант Руслан Шевченко - загинув у серпні 1999 року. Перевіряючи оперативну інформацію, міліціонер відправився в одне з кафе на Раківці, а коли став виходити звідти, на нього напала група п'яних молодиків. Вони звалили чоловіка з ніг і стали бити залізною арматурою. Коли чоловік знепритомнів, його поклали в багажник автомобіля, вивезли на Дніпро і втопили. Через тиждень рятувальники знайшли тіло загиблого. Колеги впізнали свого співробітника за іменним годинником, який вручили за розкриття кримінальних злочинів.

 

Капітан міліції Сергій Янченко - загинув в 2003 році. Був на службі, доповів, що виконав свої обов'язки і збирається о 23.00 йти додому. Чоловік жив у Піщаному і через Молодіжний та Краснознам'янку відправився додому. По дорозі на нього напали п'ятеро п'яних хлопців і стали бити арматурою. Як встановили правоохоронці пізніше, нападники вимагали від чоловіка грошей, щоб пограти в залі ігрових автоматів.

 

Колеги разом з керівником міліції Денисом Захарченком запалили свічки та поклали квіти до дошки пам’яті, яка знаходиться у вестибюлі Кременчуцького управління УМВС на вул. 29 вересня.

 

Нагадаємо, шану пам’яті загиблим "при виконанні..." кременчуцькі правоохоронці віддають щороку у рамках загальноукраїнської акції.

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх