У Кременчуці учасники АТО затримали п'яного водія (доповнено)

26.07.2015, 09:40 Переглядів: 5 574

У Кременчуці учасники АТО затримали п'яного водія (доповнено)

На 50-річного водія складено протокол

Двоє учасників АТО зупинили на Молодіжному п'яного водія. Військовослужбовець з 57 бригади Олег Монастирський, будучи у відпусці разом з товаришем з 25 бригади Олександром Квачко, затримали п'яного водія до приїзду ДАІ.

 

Як розповів "Телеграфу" Олег Монастирський, інцидент стався на вул. Молодіжній близько 17:30. Водій підрізав 2 машини і маршрутку, врізався в бордюр. Військовослужбовці забрали у водія ключі та викликали ДАІ.

 

"Працівники ДАІ прибули на місце за 7 хвилин. У 50-річного водія ВАЗ 2109, який перебував у стані алкогольного сп'яніння, склали протокол та вилучили посвідчення водія", - повідомив начальник відділу оформлення ДТП Кременчуцького міськвідділу ДАІ Микола Акименко. 

 

Після публікаціі на нашому сайті цієї новини, до Телеграфу звернувся Артем Шаповал, який розповів, що цього п’яного водія затримали вони з батьком. АТОвці, за словами хлопця, приєдналися згодом.

 

«Був дуже вражений тим, що цей водій виробляв. Пощастило, що все так обійшлося, якщо б він не вилетів з дороги, можливо його б і не піймали, а далі були жилі квартали з людьми і дітьми. Єдине, що сподобалося в цій людині, він не погружував, а чесно погодився зі своєю виною і спокійной чекав працівників ДАІ», - додав Артем.

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх