Капітан РК «Тех-А-С» Сергій Келеберда: “У Кременчуці одне з кращих полів в Україні”

8.07.2015, 12:03 Переглядів: 2 431

Капітан РК «Тех-А-С» Сергій Келеберда: “У Кременчуці одне з кращих полів в Україні”

На стадіоні «Політехнік» відбувся 2 етап Чемпіонату України з регбі-7

 

У Кременчуці на стадіоні “Політехнік” відбувся другий етап Чемпіонату України з регбі-7 серед команд “Східної групи”. Змагалися в турнірі 5 команд: «Тех-А-С» (Харків), «УІПА» (Харків), «Дніпро» (Дніпропетровськ), «Кривбас» (Кривий Ріг) та «Бастіон-КРНУ » (Кременчук). Полтавська команда «Альянс УМСА» не змогла взяти участь в чемпіонаті.

 

Команда «Тех-А-С» у фіналі харківського дербі перемогла «УІПА» з рахунком — 34:0.

 

Капітан РК «Тех-А-С» Сергій Келеберда: “У Кременчуці одне з кращих полів в Україні”

 

У підсумку «Тех-А-С» посів першу сходинку, на другому місці «УІПА». Третє місце у команди «Кривбас», четверте у «Дніпра», а «Бастіон-КрНУ» замкнув турнірну таблицю другого туру.

 

Капітан РК «Тех-А-С» Сергій Келеберда: “У Кременчуці одне з кращих полів в Україні”

 

Склад команди «Бастіон-КрНУ»: Верхній ряд - Дмитро Будний, Володимир Будніков (тренер), Ілля Теріхов, Ілля Михайлик, Вадим Шаповал (капітан), Дмитро Дроздов. Нижній ряд — Єлизавета Волкова (суддя), Влад Дмитренко , Ростислав Арістов, Влад Момот, Влад Телегань.

 

Граючий тренер команди "Бастіон" Володимир Будніков розповів, що кременчуцька команда молода, більшість хлопців грають тільки 2 роки:

 

- Наші суперники стабільно беруть участь в чемпіонатах регбі-7 та регбі-15. Наприклад, харківська команда «Тех-А-С» зародилася наприкінці 1990 - початку 2000 року, за підтримки завкафедри інституту Харківського сільського господарства. Кременчук географічно розташований серед регбійних команд Харкова, Дніпропетровська, Києва та Кривого Рогу. Регіон дуже перспективний. Зараз змінили регламент Чемпіонату України, і грають не 8 команд, а 12. Одна з них збірна Полтавщини, хоча по грі ми цього не заслуговуємо поки. Всі судді та тренера суперників відзначають, що в порівнянні з чемпіонатом в Харкові ми додали. У грі менше зупинок. Якщо в Харкові програли по спробам 6:0, то в цей раз — 3. І то вони мучилися з нами 2 тайми. 

 

"Регбі-7 - це олімпійська дисципліна. Для розвитку регбі у Кременчуці необхідна секція ДЮСШ. У нас вже є один тренер з роботи з дітьми, також ще один закінчує навчання і хоче приїхати до нас працювати. Але нам необхідно створити секцію, необхідна підтримка спорт комітету, - додав Володимир Будніков", - додав Володимир Будніков.

 

Капітан РК «Тех-А-С» Сергій Келеберда зазначив, що вони як кременчужани також розпочинали розвивати регбі в місці. Також переможець розповів: "В останній грі зустрілися з принциповими суперниками харківським «УІПА». Гра була важкою, але добре вийшло, ми перемогли. Хочу відзначити поле. У Кременчуці одне з кращих полів в Україні".

 

Як раніше писав “Телеграф”, кременчуцька команда з регбі-7 “Бастіон” у першому турі Чемпіонату України завоювала 2 очки.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: Денис Давидов
Теги: регбі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх