"Кремінь" очолив Сергій Ященко

26.06.2015, 12:51 Переглядів: 5 718

"Кремінь" очолив Сергій Ященко

Кременчуцька команда вийшла з відпустки

25 червня кремечуцька команда “Кремінь” вийшла з відпустки. Як повідомив “Телеграфу” директор клубу Андрій Недяк, головним тренером МФК “Кремінь” назначили Сергія Ященка, який до цього був старшим тренером та помічником головного тренера Сергія Свистуна. При цьому Сергій Свистун залишається в тренерському штаті. Вони продовжують працювати по програмі. Але, якщо не впораються з поставленим завданням, то будуть звільнені, зазначив Андрій Недяк.

 

Директор клубу “Кремінь” розповів, що після засідання ПФЛ скоротили максимальну кількість замін до трьох (замість п'яти). Дозволили у другій лізі до трьох легіонерів у заявці, та не більше одного на полі.

 

Також Федерація футболу взяла на себе питання оплати арбітражу матчів змагань ПФЛ. Внаслідок чого внески клубів зменшилися на 60%. У наступному сезоні внесок клубів другої ліги складе 70 тисяч гривень, клубів першої ліги - 140 тисяч. У минулому сезоні ця сума становила 170 і 340 тисяч відповідно.

 

Головний тренер “Кременя” Сергій Ященко розповів про поставлені цілі та товариські зустрічі перед сезоном:

 

В этом сезоне задача осталась - выход в первую лигу. Так как прошлый сезон вышел неудачным и задачу не выполнили. Сейчас команда вышла с отпуска и проходит подготовительный период. Происходит ротация футболистов, некоторые уйдут, некоторые приходят на просмотр. По окончанию будет ясно кто останется в команде.

 

Дома у нас не запланировано не единого матча. Соперникам не приемлемо поле с синтетическим покрытием, поэтому играем на выезде.

 

4 июля - “Нафтовик-Укрнафта”(Ахтырка)

8 июля - “Полтава”(Полтава)

14 июля - “Гелиос”(Харьков)

19 июля - ищем соперника

 

На запитання щодо пошуку поля з натуральним покриттям, Сергій Ященко зазначив:

 

- Вчера ездили на стадион “Дормаш”, но аттестацию он не пройдет. В тренировочном процессе необходимо поле с натуральным покрытием, но не все зависит от команды. От спонсоров тоже зависит. В Украине проблемы со спортом и в самой Полтаве. Надеемся что в плане финансирования и материально-технического оснащения будут улучшения. Ну пока что остается все как есть.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: МФК "Кремінь"
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх