У Кременчуці чекають на авто чиновника, який розбився на гонках

5.06.2015, 12:01 Переглядів: 6 921

У Кременчуці чекають на авто чиновника, який розбився на гонках

Полтавчанин, який придбав автомобіль відомого політика, планує взяти участь в гонках, які відбудуться в Недогарках 7 червня

 

 

7 червня о 16:00 на аеродромі “Недогарки” відбудуться гонки “American Muscle Cars Battle”. Спеціальний гість змагань - полтавчанин Станіслав Білогубцев на Dragster Camaro. Цей автомобиль раніше належав відомому політику і гонщику Сергію Чекашкіну.

 

Як розповів “Телеграфу” Станіслав Білогубцев:

 

- Після смерті відомого політика Сергія Чекашкіна в автокатастрофі у нього залишився незакінчений проект по створенню драгстеру, в який він вклав близько семи років свого життя. Я дуже вболівав за Сергія, а після його смерті захотів продовжити його роботу. Купили авто у поганому стані, адже від Camaro майже нічого не залишилося, лише кузов. Після трьох років відновлення автомобіля, ми повністю перебрали та встановили в авто двигун Chevrolet Performance 8.2, а також трьохшвидкісну драгову коробку передач та нерозрізний задній міст. Тепер це спеціальний dragster, у якого драгівська коробка та задній міст.

 

У Кременчуці чекають на авто чиновника, який розбився на гонках У Кременчуці чекають на авто чиновника, який розбився на гонках

Автомобіль Camaro до і після реставрації

 

- Вперше Dragster Camaro був представлений у Запоріжжі. Фінал виїзду вийшов не дуже вдалим в тому плані, що відсічка на оборотах були лише 3500, тому машина не показала свою реальну швидкість. Зараз автомобіль знаходиться на модернізації в Харкові. Якщо встигну, то вперше візьму участь в гонках у Недогарках, - додав автогонщик Станіслав Білогубцев.

 

У Кременчуці чекають на авто чиновника, який розбився на гонках 

Сергій Чекашкін

 

Нагадаємо, у вересні 2012 року в Києві розбився голова департаменту фінансової політики Міністерства економічного розвитку і торгівлі Сергій Чекашкін. Крім нього, загинули ще дві людини. ЗМІ писали, что трагедія сталася під час нелегальних автогонок, на яких була подвійна ставка за перемогу в 10 тисяч доларів.

 

В особистий автопарк чиновника, який був активним учасником і організатором вуличних перегонів, крім Dodge Viper SRT10 (близько 160 тис дол), на якому він розбився, входили ще кілька спортивних авто (Ford Mustang GT, Ford Mustang, Jeep Grand Cherokee SRT8 Hennesy, Nissan GT-R), а також кілька спортивних мотоциклів.

 

Сергій Чекашкін по суті розпочав офіційний чемпіонат України з драгрейсингу в Україні. Він захоплювався драгрейсингом і робив все можливе для розвитку цього спорту в Україні.

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх