Мандрівник автостопом вважає Кременчук "совдепівським"

4.06.2015, 08:36 Переглядів: 3 474

Дмитро Ковальов розповів, як можна економно подорожувати

У «Просторі Ідей» відбулася зустріч із хмельницьким мандрівником Дмитром Ковальовим, який автостопом об’їздив Туреччину.

 

Дмитро у Кременчуці вперше, на його думку місто сіре та схоже на «совдепівське» з його квадратною архітектурою, хоча Дніпро дуже сподобався.

 

Мандрівник автостопом вважає Кременчук "совдепівським" 

 

Перша його мандрівка автостопом відбулася випадково, коли він повертався з Сімферополя до Хмельницька, а квитків вже не було. Тоді хлопець вирушив до Дніпропетровська, де автостопом доїхав додому.

 

Дмитро Ковальов зазначив: «Особливість автостопу – водій завжди прав. Я знаю лише одне, що я не можу змінити зовнішній світ, але можу скоригувати своє життя, своїми думками та вчинками».

 

Батько Дмитра дуже хвилювався, коли син вирішив поїхати до Кременчука, адже репутація у міста кримінальна, але як розповів мандрівник, необхідно мислити позитивно.

 

Наприклад, 2 роки назад вирішив проїхати навколо Чорного моря через Росію, Грузію, Туреччину. Коли потрапив в Абхазію, був здивований зупинкою розвитку, каже: час тут зупинився майже 40 років назад, людей майже не було, машини старі, але при цьому люди відкриті, кожен пропонував переночувати в нього.

 

Мандрівник автостопом вважає Кременчук "совдепівським" Мандрівник автостопом вважає Кременчук "совдепівським"

 

Минулого року Дмитро за 44 дні проїхав 5000 кілометрів Туреччиною та витратив на подорож 200 доларів. Мандрівник пересувався автостопом, шукав безкоштовну ночівлю за допомогою мережі всесвітньої гостинності couchsurfing.com, а також зупинявся у місцевих мешканців.

 

«Я був у Туреччині наприкінці жовтня — на початку грудня, подорожував південно-західним узбережжям країни, містами біля Середземного моря. Для мандрівника це рай на землі. У цей час там ще досить тепло, зате значно менше туристів, ніж влітку, - розповідає Дмитро. - Також у цей час прилавки магазинів та базарів ломляться від різноманітних фруктів, часто ціни на них були навіть дешевші, ніж в Україні».

 

Зараз Дмитро Ковальов планує автостопом об’їхати Таїланд.

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх