Кременчуцький національний університет в "Топ-100" найкращих ВУЗів України

3.06.2015, 16:20 Переглядів: 4 589

Кременчуцький національний університет в "Топ-100" найкращих ВУЗів України

Два кременчуцьких ВУЗа увійшли в рейтинг "Топ-200 Україна"

Кременчуцький Національний університет ім. М.Остроградського та Дніпропетровський університет, філія якого працює в Кременчуці, увійшли до рейтингу «Топ-200 Україна».

 

Традиційно наприкінці кожного навчального року Центр міжнародних проектів «Євроосвіта» за погодженням з Міжнародним наглядовою радою представляє академічний рейтинг університетів.

 

Рейтинг складається за показниками попереднього року. Критерії, за якими проводилося дослідження, представлені трьома складовими: якість науково-педагогічного потенціалу, якість навчання та міжнародне визнання.

 

Як свідчать результати рейтингу українських університетів, лідерами останніх років впевнено залишаються Національний технічний університет "Київський політехнічний інститут" та Київський національний університет ім. Шевченка.

 

Показники кременчуцьких вузів протягом року змінилися. У порівнянні з минулим роком Кременчуцький Національний університет імені М. Остроградського та Дніпропетровський університет імені А.Нобеля поліпшили свої показники.

 

Так, КрНУ з 56 перемістився на 55 місце, а Дніпропетровський університет з 122 сходинки на 116. Навіть при відсутності ВУЗів, які знаходяться на окупованій території, КУЕІТУ не потрапив у «Топ-200 Україна».

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх