2013 – рік доріг у Кременчуці

15.10.2012, 15:54 Переглядів: 4 630


До 70-річчя визволення міста від фашистів мер хоче капітально відремонтувати вулицю Леніна та зробити її у вихідні пішохідною

2013 – рік доріг у Кременчуці

До 70-річчя визволення міста від фашистів мер хоче капітально відремонтувати вулицю Леніна та зробити її у вихідні пішохідною. В планах також реконструкція Пролетарської, Горького, Київської, Московської, 60 років Жовтня та інших. Крім того, влада проводитиме ремонт внутрішньо­квартальних доріг.

 

– Я хочу наступний рік зробити роком доріг у Кременчуці, навести порядок, – про це повідомив міський голова Олег Бабаєв.

 

За його словами, аби втілити цю мрію, треба просити більше коштів у держави та області. Також міський бюджет 2013 року має приємно вразити сумою, направленою на ремонт кременчуцьких доріг. Пріоритет буде відданий двом центральним вулицям – Леніна та Пролетарській.

 

– У наступному році до 70-річчя звільнення міста від німецько-фашистських загарбників ми хочемо капітально відремонтувати вулицю Леніна. Там слід замінити покриття та зробити нові тротуари, – каже мер.

 

Раніше пан Бабаєв розповідав, що тротуари планують викласти плиткою. Він сподівався, що в цьому місту допоможуть підприємства та заклади, розташовані на вулиці Леніна. Але останні не підтримали пропозицію мера. Тоді Олег Бабаєв заявив, що на ремонт центральної вулиці буде просити гроші у спонсорів. Частину коштів закладуть у бюджеті міста наступного року.

 

Коли ремонт вулиці Леніна завершиться, відрізок від площі Перемоги до вулиці Пролетарської мер хоче зробити пішохідним у вихідні. Для того влада встановить спецпристрої обмеження руху – стовпи, вкопані в асфальт.

 

– Крім того, наступного року відремонтуємо вулицю Пролетарську. Біля ринку слід розширити дорогу. А вулиця Горького вже не підлягає ніякій критиці, – зазначає міський голова.

В його планах також закінчити ремонт вулиці 60 років Жовтня (у напрямку центра в районі зупинки «Вулиця Гвардійська») та проспекту 50 років Жовтня (в районі зупинки «Вулиця Радянської Армії»).

 

– На ділянку проспекту кошти обіцяє виділити «Укртатнафта», яка вже допомогла нам відремонтувати дороги на Молодіжному, – зазначає пан Бабаєв.

 

Блакитна мрія мера – в 2013 році провести капремонт вулиць Московської та Київської, а також проспекту Полтавського.

Реальністю наступного року стане відновлення внутрішньо­квартальних доріг – влада не лататиме дірки, а повністю замінить покриття.

 

– Зараз вивчаємо ситуацію, але найгірші внутрішньоквартальні дороги на Молодіжному та Занасипі. На Раківці теж є де працювати, – зазначив мер.

 

2013 – рік доріг у Кременчуці
Для ремонту придбають техніку та, можливо, асфальтовий завод


Міський голова каже, що для якісного ремонту доріг необхідно додатково закупити дорожню техніку.

 

– Нам потрібно придбати для шляхового ремонтно-будівельного управління ще один асфальтоукладач та асфальтовий завод, – заявляє Олег Бабаєв.

Стосовно останнього, же зараз директор ШРБУ спільно з начальником УЖКГ вивчає пропозиції президента «Кредмашу» Миколи Данілейка. Але стовідсотково сказати, що Кременчук придбає техніку міського виробника, мер не може – запевняє, що подивиться на співвідношення «ціна-якість».

Автор: bulashev
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх