Активістка FEMEN Анна Алляйн показала кременчужанам майстер-клас

21.01.2015, 17:15 Переглядів: 10 535

Активістка FEMEN Анна Алляйн показала кременчужанам майстер-клас

Вона відома своєю скандальною акцією перед Києво-Печерською Лаврою

 

Активістка FEMEN Анна Алляйн показала кременчужанам ... майстер-класс проведення акції протесту. Анна відома тим, що облилася свинячою кров’ю на території Києво-Печерської Лаври. На відрі з кров’ю був напис «Blood of Ukrainians», що перекладається як «Кров українців».

 

- Я прийняла естафету від Володимира Путіна і облилася кров’ю українців, - саме так пояснила свій вчинок активістка.

 

 

Анна Алляйн – кременчужанка. Стала активісткою FEMEN 2009 року. Для самої Анни FEMEN – це всесвітній бренд, котрий може конкурували навіть із Versace.

 

Спочатку активістки FEMEN проводили свої акції одягненими, але на дівчат ніхто не звертав уваги. Лише коли вони почали розгулювати топлес, їхні акції протесту набули шаленого розголосу.

 

- Нас знає уся київська міліція, - розповідає Анна. - Зазвичай нам дають 3-5 хвилин і лише потім починають «пакувати» і везти у відділок. Звичайно, на допиті бувають різні ситуації. Одного разу міліціонер запитав мене: а чого ж ти зараз цицьки не показуєш? За ці слова він відповів у суді. Суд, до речі, завжди виправдовує активісток. Головне казати, що ми проводимо мирну акцію. Тим паче, що в законі не прописано, що не можна ходити топлес. Повністю голими – заборонено, а топлес – ні.

 

За словами Анни, їхні акції протесту – це тяжка робота, адже для того, щоб вийшли гарні фото та відео, треба перетерпіти «скажених бабусь», які плюються, і міліціянтів, які не завжди чемні.

 

Анні вже декілька разів пропонували вийти заміж, але кожного разу вона відмовлялась. Активістка не розуміє учасниць FEMEN, які після весілля перестають брати участь в акціях протесту. Її батьки нормально сприймають її захоплення, а сама Анна каже, що вона знаходиться у гармонії зі своїм тілом, тому для неї не проблема роздягатися.

 

Автор: Юлия Волынская Фото: Александр Гринченко Відео: Сергей Макаров
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Останні відео:


Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх