У Кременчуці 5-й випадок захворювання на коронавірус

3.04.2020, 17:30 Переглядів: 14 166 Коментарів: 2


 

Чоловік мешкає на Раківці

Сьогодні, 3 квітня, у Кременчуці отримали позитивний результат ПЛР-тестування на коронавірус ще одного пацієнта. Як повідомив міський голова Кременчука Віталій Малецький, це чоловік віком 69 років (район проживання - Раківка).


Чоловік був госпіталізований з пневмонією до інфекційного відділення ЛІЛ «Кременчуцька» 31 березня. Експрес-тестування на коронавірус дало негативний результат, проте ПЛР-аналіз все-таки підтвердив наявність коронавірусу в організмі людини.


Наразі пацієнт перебуває в стані середньої тяжкості, отримує необхідне лікування, епідеміологи відпрацьовують коло його контактних осіб.


- Також сьогодні стало відомо, що під час моніторингового обстеження експрес-тестами на COVID-19 працівників одного з підприємств міста, у чотирьох осіб з 15 виявився позитивний результат. Це чоловіки, троє з них проживають в Кременчуці, один - в Кременчуцькому районі (с. Піщане). Всі вони влаштовані на обсервацію до лікарні відновного лікування. Зараз медики уточнюють епідеміологічний анамнез цих осіб, будуть відправлені аналізи на ПЛР-тестування з метою уточнення діагнозу, - поділився міський голова.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 2

0
3 квітня 2020 18:39

ну вот, начинается...


48 18
0
4 квітня 2020 10:06

Негайно вжити на підприємстві протиепідеміологічні заходи! Приміщення продезінфікувати та законсервовувати на 14 днів. Працівників та оточення -на карантин. Але ж скільки часу вони вже курсували містом >|

 


2 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх