«Це просто космос»: у Кременчуці відкрили головний офіс Центру адмінпослуг

11.07.2018, 13:32 Переглядів: 15 343

  

«Мінімум часу – максимум переваг» – це девіз ЦНАПу, який збираються підтвердити своєю роботою працівники головного офісу

11 липня у будівлі колишньої школи №14 запрацював оновлений головний офіс Центру надання адміністративних послуг (ЦНАП). У Кременчуці головний офіс тепер знаходиться за адресою вулиця Гагаріна, 14. За кілька днів він переїхав з міської ради (пл. Перемоги, 2).


ЦНАП працює з 8 години, але в середу з 9. При цьому о 8.50 громадяни знаходилися в приміщенні – вже отримували інформацію від консультантів та надавали документи.


 


Як пояснила нам директор ЦНАПу Тетяна Печериця, у дощову погоду людей вирішили не тримати на вулиці й раніше запустили в приміщення.


– Хоч в них талончики на 9 годину, ми їх обслужили раніше, – зазначила Тетяна Печериця.


Директор ЦНАПу, відповідаючи на питання журналістів, розповіла враження мешканки Миколаєва, яка оформлювала документи в оновленому ЦНАПі.


– У відвідувачів запитую чи все їх влаштовує. Зранку зустріли жінку з Миколаєва і ми в неї також запитали які в неї враження, то вона відповіла: «Це просто космос. Я була два дні в іншому місті, виписувалася, то обслуговування відрізняється», – додала Тетяна Печериця.


Попри те, що ЦНАП працює в новому місці перший день, людей зранку зібралося близько півсотні.


Великі просторі кімнати з прозорими стінами створюють враження великого скупчення людей, але якщо придивитися – це злагоджений механізм, що працює як годинник.


Якщо людина зареєструвалася через інтернет вона приходить на визначений час. У разі якщо відвідувач завітав вперше і не знає куди йти, йому завжди допоможуть консультанти.


На кожне обслуговування виділяється 10-15 хвилин. У головному залі розміщено 25 столів для одночасного прийому відвідувачів.


 


Для оформлення біометричних та закордонних паспортів виділений окремий зал.


  


Серед новинок для відвідувачів з дітьми є куток з іграшками. На коврику дітки спокійно можуть гратися машинками, ляльками, збирати пазли. З одного боку є телевізор на якому транслюють мультики, а з іншого – намальована повітряна куля «Ай лав Кременчук».


Відвідувачка Ірина розповіла, що може спокійно залишити сина в дитячому кутку гратися з іграшками поки вона вирішить питання з переоформленням документів. Непосидючий Максим взявся за машинки й залюбки дивився мультик.


 


Для осіб з обмеженими можливостями є пандус, а підлога в приміщені не має перегородок. В будівлі також знаходиться ліфт.


У ЦНАПі в туалеті є пеленальний столик, є туалет для осіб з обмеженими можливостями.


 


Особливістю є годинники ручної роботи з написом «Мінімум часу – максимум переваг». Такі ж можна побачити у філії ЦНАПу на Молодіжному.


 


Ремонт завершений в усій будівлі. На 2 поверсі розташовані дві конференц-зали, бек-офіс ЦНАПу, нотаріальна кімната. Також в будівлі планують розмістити фахівців РАЦС.


В підвальному приміщенні продовжується реконструкція храмової кімнати. Вона поки зачинена для відвідувачів, адже ще не завершені роботи з облаштування освітлення. Для того, щоб не блукати підвальними приміщеннями ЦНАПу, кременчужанам облаштували окремий вхід з вулиці до каплички, який буде відкритий для відвідувачів.



 


Центр надання адміністративних послуг знаходиться за адресою: вул. Гагаріна, 14.

Контакти:

  • 75-85-00 ? приймальня;
  • 75-85-01 ? видача готових документів;
  • 75-85-03 ? бухгалтерія;
  • 75-85-05 ? Автозаводський відділ;
  • 75-85-07 ? Крюківський відділ;
  • 75-85-08, 75-85-09 ? Кол-центр.
  • 067-40-55-080, 066-888-02-06.

Call-центр: 15-88

Фото: Олександр Попенко
Автор: Альона Душенко Фото: Олександр Попенко
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх