Опитування ТЪ: думки кременчужан щодо того, де ховати померлих тваринок у Кременчуці

27.08.2023, 10:10 Переглядів: 3 669

Де містяни ховали своїх померлих домашніх улюбленців, як ставляться до крематорію для тварин та де, на їхню думку, потрібно ховати померлих тварин у Кременчуці, читайте далі

Днями у Кременчуці знищили одне зі стихійних кладовищ для тварин, аргументуючи це тим, що воно незаконне. Проте офіційного кладовища або крематорію для тварин у Кременчуці немає.

Тож «Кременчуцький ТелеграфЪ» пройшовся вулицями міста та дізнався у кременчужан, де вони ховали своїх померлих домашніх улюбленців, як ставляться до крематорію для тварин та де, на їхню думку, потрібно ховати померлих тварин у Кременчуці.

Відповіді кременчужан дивіться у відео.

– Взагалі я живу на Третьому Занасипі, й кладовище у нас є. Як їхати на очисні, там гарне кладовище, тож у жителів Третього Занасипу такої проблеми немає. Воно неофіційне, але дуже розвинене. А до кремації як тваринок, так і людей ставлюся дуже добре. Це набагато зручніше, – говорить кременчужанка.
– У мене декілька років тому померла тваринка, і ми її ховали в лісі. Я не знаю, наскільки це правильно, але було б краще, якби було спеціально відведене місце для цього. А ще краще, якби був крематорій. Наразі у мене немає тваринок, я не заводжу, оскільки за ними потрібно доглядати, а потім далі ще з ними щось робити, тому таке важке питання. На мою думку, кладовище для тваринок має бути десь за містом, – говорить кременчужанка.
– Не знаю. Ніколи не мала домашніх тваринок, тому це питання мені ніколи на думку не спадало. Не готова відповісти, – говорить кременчужанка.
– Цвинтарі мають таку площу, що це вже лякає. А із землею будуть проблеми. Люди, на жаль, сприймають це неоднозначно, але цю думку треба доносити та проводити відкриті дискусії, – говорить кременчужанин.
– Я особисто собаку ховав у посадці. А що робити, як немає куди? У нас людей скоро не буде де ховати, а ви хочете для тварин кладовище, – говорить кременчужанин.

– Важке питання, але можна кремувати своїх домашніх улюбленців і робити це офіційно. Потрібно у нас в Кременчуці відкрити офіційний цвинтар, щоб була змога ховати їх там, – говорить кременчужанин. 


Автор: Дарія Згура Джерело фото: like a goddess Відео: Кирило Воронцов
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх