Валютний обмін в ZEN.COM: що треба знати

25.08.2023, 16:00 Переглядів: 1 797 Р

 

З липня 2023 року українцям стали доступні послуги інноваційного європейського фінтех-проєкту ZEN.COM, — в спеціальному застосунку можна здійснювати валютно-обмінні та інших фінансові операції: переказувати гроші, обмінювати валюту, оплачувати надані послуги та різноманітні товари. Щоб скористатися сервісом потрібно встановити на телефон спеціальний додаток ZEN.COM.

В сьогоднішньому матеріалі ми розповімо про те, чому вигідно здійснювати валютні операції саме в цьому застосунку.

Який в ZEN.COM курс валютного обміну

Після завантаження додатку ZEN.COM та реєстрації в ньому, вам відразу ж буде надано єдиний рахунок для більш ніж 29 різних валют. Цей мультивалютний рахунок суттєво спрощує життя клієнтів, оскільки тепер нема потреби відкривати його для кожної валюти окремо (для євро, доларів, злотих та інших валют). 

Конвертування грошей у ту чи іншу валюту можна провести безпосередньо в додатку. При цьому ви отримаєте суттєву вигоду. Комісія за обмін нижче, ніж у класичних банківських та інших фінансових установах. Ще один позитивний момент полягає у відсутності будь-яких прихованих комісій, якщо оплачувати покупки у закордонних магазинах, в тому числі в режимі онлайн. 

В чому переваги валютного обміну 

ZEN.COM пропонує своїм клієнтам:

  • найнижчий курс порівняно з пропозиціями інших фінансових структур;
  • відсутність будь-яких додаткових комісійних зборів;
    диний для всіх валют рахунок, що виключає складнощі під час проведення фінансових операцій. 

Ви самостійно вирішуєте, яку саме валюту будете переказувати з тих, з якими працює ZEN.COM. Якщо ж у переліку немає потрібної, то конвертація проводиться у євро. В цьому випадку діє міжбанківський курс.

Дуже важливо й те, що гроші обмінюються максимально швидко. Тобто протягом декількох секунд необхідна валюта вже буде на вашому рахунку і ви зможете одразу скористатися коштами у тій країні, де перебуваєте — наприклад, зняти у банкоматі чи розрахуватись однією з карток.

Як здійснити обмін у мобільному додатку

Перш за все потрібно пройти обов'язкову реєстрацію у застосунку ZEN.COM і вибрати для себе найбільш вдалий пакет:

  • Platinum;
  • Gold;
  • Free.

Для кожного з цих тарифів передбачена певна плата за обслуговування, а також комісія, що знімається під час валютного обміну. Щоб правильно вибрати тариф, треба врахувати свої потреби:

  • які картки (віртуальні, фізичні) вам потрібні та в якій кількості;
  • скільки грошей збираєтеся знімати у банкоматі;
  • які будуть здійснюватися грошові перекази.

Для тарифних пакетів Platinum та Gold діє спеціальна пропозиція. Ними можна користуватися зовсім безкоштовно протягом тестового семиденного періоду.

Детальну інструкцію щодо валютного обміну з привабливим курсом ви отримаєте, як тільки встановите додаток та зареєструєтесь у ньому. Більше корисної інформації шукайте на сайті zen.com.


 

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх