Новий Зе!президент: що від нього чекати. І чого вже дочекалися

22.05.2019, 17:26 Переглядів: 11 636 Коментарів: 46

 

Президентом України став відомий комік, він обіцяє, що 5 років ми не плакатимемо

20 травня відбулася інаугурація новообраного президента Володимира Зеленського. Зеленський – відомий артист, комік, шоумен і продюсер. У своїй інаугураційній промові він сказав:


– Дорогий народе, протягом свого життя я намагався робити все, щоб українці посміхалися. Наступні 5 років я зроблю все, українці, щоб ви не плакали!

 

Обіцянка досить скромна, бо під час виборчої кампанії кандидат Зеленський обіцяв набагато більше – закінчення війни, справедливість для всіх, зниження тарифів, покарання корупціонерів тощо. Та передвиборчі обіцянки завжди щедріші, ніж ті, що політики дають, вже посівши омріяну посаду.

Давайте подивимось, що за людину українці обрали президентом, і хто керуватиме нами 5 років.


Дитинство: хлопчик з пристойної родини

 Тато – професор, мама – інженер. Володимир Зеленський народився 25 січня 1978 року у Кривому Розі в родині професора, доктора технічних наук Олександра Зеленського. Тато був завкафедри інформатики та інформаційних технологій Криворізького економічного інституту. Мама працювала інженером.


Вова Зеленський спершу закінчив 95 гімназію, а потім Криворізький економічний інститут – той самий, де викладав його батько. Вчився на юридичному факультеті. Юристом ніколи не працював, бо ще зі школи захоплювався КВК (Клуб веселих і кмітливих).


У КВК Зеленський почав грати ще в 11 класі. І в день інаугурації президента Зеленського, 20 травня 2019 року, його схвильований тато розповів ТСН “1+1”, як єдиний раз у житті дав Вові по попі – коли той так захопився КВК, що запустив математику.


Кар’єра: гуморист, комік, актор, продюсер, шоумен

 


КВК дав старт кар’єрі Зеленського, і він стартонув аж до Москви. З 1999 по 2003 команда КВК “95-й квартал”, створена Зеленським разом зі шкільними товаришами, виступала в Москві, у Вищій лізі КВК.


У 2003 український телеканал “1+1” запропонував “95-му кварталу” співпрацю. Відтоді вони разом. Хоча якийсь час (2010-2011 рр.) Зеленський обіймав посаду генерального продюсера телеканалу “Інтер”.


Наразі на телеканалі “1+1” транслюється сила силенна гумористичних телепрограм, виготовлених “Студією Квартал 95”.

Зеленський знявся у кількох комедійних фільмах. У “Коханні у великому місті” він зіграв аполітичного закоханого стоматолога, грав у “8 перших побачень” та “8 кращих побачень”, зіграв Наполеона у “Ржевський проти Наполеона”.


У Росії Зеленський за ці роки створив прибутковий кінобізнес і не закрив його після початку російсько-української війни. Натомість у передвиборчому інтерв’ю Гордону сказав, що позбавився російського бізнесу. Під час виборчої кампанії журналісти-розслідувачі проекту “Схеми” знайшли цей прихований бізнес і оприлюднили інформацію. Після цього Зеленський зробив офіційну заяву, що вийшов зі складу компаній, працюючих на російському телеринку.


Політичне кіно

Політичне кіно почалося у 2015 році. Саме тоді на телеканалі “1+1” вийшов перший фільм “Слуга народу”. Він мав великий успіх. Так співпало, що на початку 2015-го у президента Порошенка почалася війна з олігархом Коломойським, він звільнив Коломойського з посади губернатора Дніпропетровщини. Восени того ж року на телеканалі Коломойського “1+1” вийшов перший суто політичний фільм “Слуга народу”, де Зеленський зіграв вчителя Васю, який став президентом України.


Втім, після першого фільму “Слуга народу” Зеленського ще ніяк не пов’язували з політикою. Говорити про його можливу політичну кар’єру почали у 2017-му, після виходу другої серії “Слуга народу-2”. Зеленський там знову грав “хорошого” президента України, якого знищують погані українські олігархи.


Того ж таки 2017-го юрист “Студії Квартал 95” Іван Баканов зареєстрував політичну партію “Слуга народу”.


І саме у 2017-му Зеленський публічно заявив, що почав вчити з репетитором українську мову.


Третій фільм “Слуга народу-3” вийшов у розпал президентської виборчої кампанії, у квітні 2019-го. Зеленський там грав того самого чесного президента і водночас балотувався у президенти України.


Наразі Зеленський став реальним, а не кіношним президентом України і серіал “Слуга народу” перетворився на реаліті-шоу. Тепер ми живемо в реаліях реаліті-шоу “Слуга народу-4”.


Доходи родини Зеленських

 

Спершу цю віллу Зеленських в Італії розшукали журналісти проекту "Слідство.інфо", а потім вже Зеленський її задекларував


Президент Зеленський вже подав декларацію про доходи у 2018 році. Доходи і статки такі:


Доход

Володимир Зеленський – 9 млн. 748 тис.грн. (4,2 млн. та 5 млн. 748 тис. грн.)

Олена Зеленська – 4,9 млн.грн.


Готівка

Володимир Зеленський:

190 тисяч доларів;

107 тисяч євро;


Олена Зеленська:

150 тис. грн.


Банківські рахунки 

Володимир Зеленський:

440 тисяч доларів (Приватбанк, Латвія)

1 мільйон гривень (ОТП Банк, Україна)


Олена Зеленська:

12 тисяч доларів;

100 тисяч гривень;


Нерухомість

Володимир Зеленський:

Будинок – 353,5 кв.м. (с. Івановичі, Київська обл.)

квартира – 131,9 кв.м. (Київ)

квартира – 254,5 кв.м. (25% власність, Київ)

квартира – 198,6 кв.м. (50% власність, Київ)


Олена Зеленська:

квартира – 284 кв.м. (Київ)

квартира – 129,8 кв.м. (Лівадія, Крим)


Володимир і Олена Зеленські:

квартира – 91 кв.м. (Великобританія)

вілла – 413 кв.м. (Італія, Форте-дей-Мармі)


Найбільший резонанс викликала наявність у дружини президента Зеленського розкішної квартири в окупованому Криму. Вілла в курортному містечку Форте-дел-Мармі коштувала родині Зеленських 88 млн. 588 тис. 966 грн. Квартира у Великобританії обійшлася подружжю у 42 млн. 261 тис. 472 грн.


Зеленський разом з дружиною Оленою є кінцевим бенефеціаром ТОВ "КІНОКВАРТАЛ", ТОВ "СТУДІЯ КВАРТАЛ - 95", ТОВ "ЗЕЛАРІ ФІШ", Aldorante Limited (Кіпр), Vilhar Holdings Limited (Кіпр), Film Heritage inc (Беліз), San Tommaso S.R.L. (Італії).


Також у подружжя є автомобілі LAND ROVER та MERCEDES-BENZ. Ну й на додачу дорогі годинники відомих світових марок Roleх, Piaget, Bovet, BREGUET, Tag Heuer. Дружина Зеленського має коштовності Graff.

Ще Зеленські мають кілька паркувальних місць у Києві, кілька земельних ділянок та недобудову – 5 готельних номерів у Грузії.


Як Зеленський “відкосив” від фронту

Президент Зеленський має статус Верховного Головнокомандувача Збройними Силами України. В Україні триває війна, і кандидат Зеленський публічно став на стадіоні на коліна перед батьками бійців, що боронять Україну на Сході. Зробив це під час передвиборчих дебатів з Порошенком на “Олімпійському”.


Натомість сам Зеленський ухилився від мобілізації у 2014-му. Перша повістка надійшла 18 квітня 2014-го, у Кривий Ріг, її отримала мати актора. Потім були повістки 15 травня, 23 червня та 15 серпня 2015-го.

Журналісти “Української правди” розшукали у Кривому Розі колишнього воєнкома, підполковника Мацейка, який особисто виписував повістку Зеленському:


 


– А в 2014 я занимался мобилизацией. Зеленскому лично выписывал повестку, которую его маме отнесли, – сказав підполковник (він же – командир 43 батальйону “Патріот”, воював на Донбасі).


Політичні скандали

До 2019-го Зеленський професійно політикою не займався, натомість регулярно потрапляв в епіцентр політичних скандалів, які сам і створював. Ці скандали дають можливість зрозуміти реальне ставлення Володимира Зеленського до певних знакових речей. Наприклад, Зеленський у сатиричних виступах дозволяє собі плутати Томос, який для вірян є дуже важливим поняттям, з термосом. А колишнього президента Ющенка називати “синьйором-Голодомором”, хоча Голодомор для українців не був і не може бути підставою для жартів.


“Приватбанк – Гарант Конституції!”

( або Коломойський і Порошенко – хто кого звільнив)

 


У лютому 2015 року президент Порошенко звільнив з посади губернатора Дніпропетровщини олігарха Ігоря Коломойського. 23 травня 2015 року “Квартал 95” показав глядачам інтермедію під назвою “Коломойський і Порошенко – хто кого звільнив, або Приватбанк – Гарант Конституції!”.


Володимир Зеленський грав роль Коломойського. Коломойський за сценарієм виходив “красавчиком”, він називав президента Порошенка Пєтєй-принципалом і казав, що у того не вийде спекти державний пиріг, бо  "має цукор, борошно, шоколад, але не має яєць".


Сюжет мав великий успіх у глядачів, але викликав обурення в Адміністрації президента. Прес-секретар Порошенка Святослав Цеголко навіть розмістив на своїй сторінці у Фейсбук обурений пост, зокрема і щодо ролі Зеленського (ну, не самому ж Порошенку писати, що йому не подобається, яким розмазнею його показали “кварталівці”, та як полестили його супернику Коломойському).


Цей скандал обертів не набрав, бо народу сюжет подобався.


Про Україну, як про акторку з німецького порно

Восени 2016-го Зеленський потрапив в епіцентр набагато гучнішого скандалу. На концерті в Юрмалі (Латвія) він разом з колегами з “Кварталу 95” показав глядачам номер про президента Порошенка, який приїхав до Європи домовлятися про черговий кредит. Зеленський грав роль президента Порошенка, про Україну він сказав:


 

– Что касается кредитования, то Украина, если честно, напоминает актрису из немецких фильмов для взрослых, то есть готова принять в любом количестве, с любой стороны!


– Что такое Украина и почему в неё сегодня выгодно выбрасывать свои деньги? Извините, вкладывать. Мы достигли нового уровня экономики – он называется попрошайничество!


В Юрмалі глядачі аплодували Зеленському, натомість в Україні – обурювалися. Цей виступ “Кварталу 95” та конкретно Зеленського викликав шквал критики у соцмережах. Цього разу українці обурювалися за державу. Зеленського звинувачували у тому, що він принизив свою країну перед іноземцями, і зробив це, аби сподобатися іноземному глядачу, зокрема і російському (росіян в Юрмалі чимало).

 

Зеленському довелося виправдовуватися. Він розмістив на своїй сторінці у Фейсбуці пояснення, що «это шутка о поступках наших вершителей, нашей власти, не о людях, и не о нашей стране».


Попри виправдання актора, поганий присмак від цієї історії залишився. Вже під час президентської кампанії 2019-го року раднику Зеленського з правових питань Ірині Венедиктовій довелося знову виправдовуватися перед журналістами за непристойний жарт Зеленського. Вона сказала:


– Я считаю, это абсолютно неудачная шутка, но давайте остановимся на том, что это была шутка.


Натомість це була не просто невдала “шутка”, а “шутка”, яка принизила країну.


Заборона «Сватів» і наїзд Зеленського на СБУ

У листопаді 2017-го Зеленський поринув у черговий політичний скандал із серіалом “Свати”. Він продюсував цей серіал, а також писав сценарій. 24 листопада 2017 року СБУ склала довідку про заборону в’їзду до України виконавцю однієї з головних ролей у “Сватах” російському актору Федору Добронравову.


Рішення про заборону виникло через антиукраїнські висловлювання Добронравова – зокрема він публічно схвалював анексію Криму і неодноразово приїжджав туди, порушуючи закони України.

27 листопада було ухвалене рішення про заборону демонстарції серіалу “Свати” в Україні (рішення Мінкульту та Держагенції України з питань кіно на підставі подання СБУ).


“Свати” – серіал популярний, давав добру касу, його заборона несла фінансові збитки власникам телепродукту, Зеленський дуже обурювався через цю заборону і записав відеозвернення до СБУ. Він звертався до українських СБУшників з такими словами:


 


– Какого черта, ребята, вы что-то там предлагаете?!! Кто вы такие?!! Что вы сделали?!!


У 2017-му серіал “Свати” таки заборонили.


Та 27 березня 2019 року, вже під час президентської кампанії, Окружний адміністративний суд Києва визнав протиправними дії СБУ щодо заборони в’їзду в Україну актора Добронравова та дії Мінкульту і Держагенції з питань кіно щодо заборони демонстрації серіалу “Свати” в Україні. З позовом до суду звернулися ТОВ “Телерадіокомпанія студія 1+1” та ТОВ “Кіноквартал”.


Кінцеві бенефіціарні власники ТОВ “Кіноквартал” – Володимир Зеленський та його дружина Олена Зеленська. Їхні інтереси в суді представляв адвокат Сергій Кальченко – уповноважений представник кандидата в президенти Зеленського у ЦВК.

Отже Зеленський прийшов до влади і “Сватів” розблокували.


Ексклюзив від Зеленського

 
Ця весела картинка з’явилася в інтернеті після того, як Зеленський наплутав з аналізами – сдав аналізи 5 квітня, а у Фейсбуці виклав результати аналізів від 2 квітня.


Під час президентських виборів прихильники кандидата Зеленського пояснювали свій вибір тим, що Зеленський – нова людина, не такий, як його “папєрєднікі”, і він принесе щось нове в українську політику.


Маємо визнати, що дві новації Володимир Зеленський вже приніс в українську політику. Він перший кандидат у президенти, який запропонував претендентам на пост президента здавати аналізи. Раніше такого не було. Щоправда, сам новатор Зеленський усі передбачені аналізи не здав.


Друга новація Зеленського – він перший з українських кандидатів у президенти запропонував проводити дебати на стадіоні. Такого теж раніше не було.


Те, що президент Зеленський розпустив Верховну Раду – це не новація. Раду розпускав і Ющенко, і Порошенко.

Якими будуть наступні новації від Зеленського – побачимо.


Ризики

 


Прихильники новообраного президента чекають від нього покращень і здійснення усіх народних мрій про праведливість, про закінчення війни, про зниження тарифів і про безплатну медицину.


Зі свого боку «ТелеграфЪ» бачить кілька суттєвих ризиків:


Некомпетентність. За часів СРСР нас переконували, що кухарка може керувати державою, та це маячня. Наразі нас переконують, що артист може керувати державою. Натомість президент – відповідальна посада, яка потребує грунтовних знань та навичок, а не лише акторського таланту.


Несамостійність. Зеленського називають людиною Коломойського, і для цього є переконливі підстави. Є і ризик того, що на президентських виборах відбулася заміна олігарха Порошенка на олігарха Коломойського. Але рокіровка олігархів ситуацію в країні не змінить на краще.


Русифікація України. Біографія Зеленського, його кар’єра, його публічні висловлювання допрезидентського періоду показують його проросійську орієнтацію. Для України, щодо якої Росія виступає агресором і веде війну, це небезпечно. Важко довіряти у цьому питанні президенту, який надто часто в своїх гумористичних виступах називав українців хохлами.


Але є, на нашу думку, і певний стабілізатор ситуації – президент в Україні не монарх, який ухвалює одноосібні рішення, існує Верховна Рада, яка може корегувати певні президентські рішення. Ми це побачили, коли колишній президент Порошенко надумав одноосібно ввести в країні військовий стан, аби відтермінувати вибори – а Рада цього не дозволила, бо в неї були інші плани. Тому наразі дуже важливо, які політичні сили – проукраїнські чи проросійські – зайдуть до нової Верховної Ради.


Ось і дочекалися

Коли матеріал готувався до друку, президент Зеленський провів ряд показових призначень. На посаду голови Адміністрації президента він призначив Андрія Богдана – адвоката олігарха Коломойського. Богдан працював в адміністрації Януковича, був люстрований і, за законом, не має права обіймати урядові посади аж до 2024 року. Та президент Зеленський на це начхав.


Першим заступником голови Адміністрації Зеленський призначив свого партнера по бізнесу Сергія Трофімова – колишнього виконавчого продюсера Студії “Квартал 95”.


Заступником голови Адміністрації Зеленський призначив свого бізнес-партнера Юрія Костюка – креативного продюсера телесеріалу “Слуга народу”.


22 травня президент Зеленський призначив першим заступником голови Служби безпеки України керманича партії "Слуга народу" Івана Баканова. Баканов – партнер Зеленського по бізнесу, він працював головним юристом “Кварталу 95”.


Своїм першим заступником президент Зеленський призначив свого партнера по бізнесу, співвласника “Кварталу 95” Сергія Шефіра. У Зеленського з ним не лише бізнес спільний, вони ще й кількома квартирами володіють спільно. Поверніться до розділу “Доходи родини Зеленських”. Там в розділі “Нерухомість Володимира Зеленського” є квартири, де у нього 25% та 50% власності. А інша частина належить саме Шефіру.


Ідеолог передвиборчої програми Зеленського Руслан Стефанчук призначений представником президента Зеленського у Верховній Раді.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 46

278
22 травня 2019 17:44

А що - чудовий же президент!

- роздає посади партнерам по бізнесу, ригам і зрадникам;

- спочатку кладе на піаніно, а потім на закони і Конституцію;

- готується лягти під Угорщину і Росію.


88 51
0
22 травня 2019 18:40

дозволяє собі плутати Томос, який для вірян є дуже важливим поняттям, з термосом
О боже, какой ужас, кошмарище, уууух! Давайте ещё как в рашке, за оскорбление чувств верующих будем топить. 


61 76
1 169
22 травня 2019 19:35

А еще он виртуозно играет **ем на рояле!


72 26
604
22 травня 2019 19:39

Ларисі,як завжди,респект-компетентно і доступно для розуміння навіть зек-фанам.

Як на мене,то розпуск ВР-фальшстарт.

Вже можна з впевненістю говорити,що голосування"по приколу"принесе українцям проблеми і труднощі.І,дай Боже,щоб цього разу обійшлося без паління.Шин.І коктейлів.Молотова.


75 44
513
22 травня 2019 19:56

у меня фсё записсано:

 

"будет всё чесно по закону не разъединяйте людей перемены к лучшему перезагрузка власти я верю новому призиденту будет порядок каждый получит по заслугам"

 

<c> зефанов на Т-фе


32 28
0
22 травня 2019 19:59

бред,бред,бред

 


40 40
137
22 травня 2019 20:02

Цитата: Дмитрий

у меня фсё записсано:

 

"будет всё чесно по закону не разъединяйте людей перемены к лучшему перезагрузка власти я верю новому призиденту будет порядок каждый получит по заслугам"

 

<c> зефанов на Т-фе

Таки да, рукописи не горят...


16 18
278
22 травня 2019 20:13

Цитата: Мистер
бред,бред,бред

Правильно. Коли немає чим відповісти на факти, що ріжуть око, треба називати це маячнею. Тактика страуса.


49 34
54
22 травня 2019 20:16

Выбрали.... Теперь расплачиваться будут все.  Начали съезжаться в Украину те, кто её ненавидит. как и ожидалось, на должностях бизнес партнеры, многие из них миллионеры. За парня из народа голосовали? Прочтите декларацию, в которой не всё и особняк в Ливадии не указан. Начал с обмана...

 


67 42
513
22 травня 2019 20:30

Цитата: evil

А еще он виртуозно играет **ем на рояле!

уже булавой, уважаемый

мальчик вырос

 


41 20
34
22 травня 2019 20:48

*** - у меня др.ассоциаций нет. Даже по Г+Г топили, что мол зе, как и обещал, подает законопроект в ВР про выборы по открытым спискам, а по факту по закрытым. А потом, ***, в фейсбучеке накатал, что не захотели депутатики жить по новому. Лицемер. "Сделать" хочет всех на выборах... Зе-фаны, откройте глаза и включите мозг. Он за 3 дня нарушил все свои обещания и несколько законов! На что вы ещё надеетесь? Это позорище, а не президент. 


53 40
0
22 травня 2019 21:07

То, что новый президент ставит на руководящие посты своих людей это норма. Один он ничего не сделает, нужна команда и большинство в Раде.


62 42
4 363
1
22 травня 2019 21:16

Цитата: Serpan
ставит на руководящие посты своих людей это норма.
Кінець епохи брехні...
25.02.19. Володимир Зеленський: "Кому подобаеться, коли Президент призначає на посаду свого кума або близького друга? Чому так відбувається вже 28 років?" 
21.05.2019: 3еленський призначив на головні посади своїх бізнес-партнерів, друзів та адвокатів.


53 27
641
22 травня 2019 21:18

Цитата: Serpan

То, что новый президент ставит на руководящие посты своих людей это норма. Один он ничего не сделает, нужна команда и большинство в Раде.

Шановний, то не роса..., та й не божа


32 26
0
23 травня 2019 02:58

Прочитав як саму статтю, так і коментарі до неї і стало дивно. Відсоток кременчужан, голосувавших за це "чудо" значно вищий, ніж середній по Україні. То що ж процес відкату за принципом "я за нього не голосував" вже почався? ЗекоМанда вже почала танути?


39 31
137
23 травня 2019 06:26

Цитата: dabgu

Прочитав як саму статтю, так і коментарі до неї і стало дивно. Відсоток кременчужан, голосувавших за це "чудо" значно вищий, ніж середній по Україні. То що ж процес відкату за принципом "я за нього не голосував" вже почався? ЗекоМанда вже почала танути?

Ні. ні, куди танути. Підтримуємо молодого талановитого та чесного президента. Треба відчути відповідальність за свій мудрий та виважений вибір, постраждати років 5 - 10 від власної мудрості.

Так що всі як один станемо за Зе. Даєш Зе на другий строк. Кляті порохоботи не заважайте нам насолоджуватися єпохою чесності та процвітання.


32 26
4 363
1
23 травня 2019 07:28

Цитата: dabgu
ЗекоМанда вже почала танути?
администраторы просто ее растопили, за неуважение , оскорбления и хамство....


18 24
0
23 травня 2019 07:31

Интересно куда делась толпа минусаторов-зелефанов?

Или у зЕ-ботофермы рабочий день еще не начался?


35 46
137
23 травня 2019 07:39

Цитата: Чopний Kiт

Интересно куда делась толпа минусаторов-зелефанов?

Или у зЕ-ботофермы рабочий день еще не начался?

Так Игор Валерич выборы уже выиграл. Зачем ему лишние траты. Он теперь другими важными делами занят. Он вон страдал как последние 3 года. Теперь нужно наверстовать упущенные возможеости, не до нас ему теперь ой не до нас. ))


33 30
767
23 травня 2019 09:44

Только за то, что он назначил главным в генштаб типа который виноват за Илловайский котел, этого Зю надо судить и сажать. А впереди ещё 5 лет "побед" и покращень ждёт. Каломойша будет мстить всем. Да и то что рыги начали возвращатся тоже не приносить радости. Не удивлюсь если азиров и овощ тоже вернутся.


30 21
641
23 травня 2019 10:14

Цитата: Solenoid

Только за то, что он назначил главным в генштаб типа который виноват за Илловайский котел, этого Зю надо судить и сажать. А впереди ещё 5 лет "побед" и покращень ждёт. Каломойша будет мстить всем. Да и то что рыги начали возвращатся тоже не приносить радости. Не удивлюсь если азиров и овощ тоже вернутся.

Нагорода знайла хероя. Хомчаку за Іловайск (Зугрес) Беней (Корбаном) була обіцяна посада НГШ та грошовий бонус. Що там зерО на дебатах говорив за Іловайск? 


13 18
735
23 травня 2019 10:16

Даже страшно подумать сколько еще будет... 3 дня, а уже враг народа... В принципе Порошенко так и говорил, что утопит нового президента и к зиме вернется на трон...

 

Всегда с президента спрашивали на 100-й день его пребивания у власти, но видимо спонсорам нужно быстрее вернуть источники доходов.

 

P.S. Своим постом помогаю чем могу - чем больше минусов, тем больше у вас оплата за сложный труд... 


31 19
417
23 травня 2019 10:20

Вот и начало: на сайте президента появилась петиция о его отставке. https://petition.president.gov.ua/petition/53360?fbclid=IwAR2JipvO4BF
zC2E6BNAkm6-J4U7iWOSJQKAVg-vLQNPDYVGMwB2W6PxH4tE


15 14
0
23 травня 2019 10:23

интересно почему при Порошенко, Хомчак занимал *С 2016 года — начальник штаба — первый заместитель командующего Сухопутными войсками Украины* и ему не мешало клеймо *предателя*?

а тут за два дня вылезло столько г...


31 9
735
23 травня 2019 10:26

Цитата: V1nni

интересно почему при Порошенко, Хомчак занимал *С 2016 года — начальник штаба — первый заместитель командующего Сухопутными войсками Украины* и ему не мешало клеймо *предателя*?

а тут за два дня вылезло столько г...

Это сейчас никому не интересно уже, тогда это было правильно...


18 5
41
23 травня 2019 10:29

Меня удивляет странная вещь.

Последние 5 лет, судя по комментариям в ТФ, Кременчуг был ватным городом на 80%. "Против Порошенка, хунты, тарифы, декоммунизация, зарабатывают на войне, нужно мириться с братским народом" и тд.

И тут вдруг месяца не прошло - и как всё кардинально поменялось. Теперь 80% вдруг стали страшными патриотами. Верните нам, как было. Верните Порошенка, и тарифы ниче так, и улицу Ленина обратно не надо, и пусть воруют на оборонке и торгуют с агрессором?

Что случилось? Все ватники вдруг аннигилировались вместе с хунтой? smile


39 14
96
23 травня 2019 12:23

Цитата: Andy
Последние 5 лет, судя по комментариям в ТФ

периодически для конкретных статей закупаются лайки/дизлайки... Правда, закупающие их жлобятся делать это регулярно, и выходят вот такие вот аномальные всплески ненависти к одним и любви к другим ))


13 7
98
23 травня 2019 12:26

Наверное повторюсь, но: политика часто сравнивается с одной  древней профессией, связанной с оказанием услуг в интимной сфере. Не хочешь, чтобы тебя ....- не участвуй в политике. Грязное это дело, и неблагодарное. А по поводу президентов - всем не угодишь, и всегда есть в кукольном театре куклы и те, кто дёргает за ниточки. Везде, в любой стране, и во все времена. Не нужно это забывать, поэтому менять нужно то, что в наших силах - себя.


16 1
4 363
1
23 травня 2019 13:19

Цитата: Trik-Trak
периодически для конкретных статей закупаются лайки/дизлайки..
smilelaughing  миллион заработал?



Цитата: Kebchik
менять нужно то, что в наших силах - себя.
ну некоторые так не думают,им должен прийти царь и дать всё!, но они будут так же сцать в подъездах, не платить налоги, воровать и требовать низких тарифов от пороха или еще кого...


18 13
1 031
23 травня 2019 14:08

А нам какой президент ни есть все равно "хаять" будем. smile


18 3
137
23 травня 2019 15:39

Цитата: shoni1970

Вот и начало: на сайте президента появилась петиция о его отставке. https://petition.president.gov.ua/petition/53360?fbclid=IwAR2JipvO4BF
zC2E6BNAkm6-J4U7iWOSJQKAVg-vLQNPDYVGMwB2W6PxH4tE

Петиция набрала 25000 голосов. Поможем Владимиру Александровичу выйти из телевизора. ))


18 17
278
23 травня 2019 15:41

Цитата: shoni1970
на сайте президента появилась петиция о его отставке

Петиція вже набрала потрібну кількість голосів. Наразі це рекорд по швидкості підписання.

Чудовий початок президентства, хіба ні?


15 15
735
23 травня 2019 15:58

Цитата: enic

Цитата: shoni1970
на сайте президента появилась петиция о его отставке

Петиція вже набрала потрібну кількість голосів. Наразі це рекорд по швидкості підписання.

Чудовий початок президентства, хіба ні?

Я бы даже сказал фантастическая скорость... А когда последний раз наше правительство реагировало на петиции не банальной отпиской?


12 4
41
23 травня 2019 16:05

Ща вернется порошенко, как тарифы упадут, как все рады будут smirk


12 7
278
23 травня 2019 16:11

Цитата: shtai
А когда последний раз наше правительство реагировало на петиции не банальной отпиской?

Абсолютно однаково, що там відповість гідрант. Але це точно буде у світових ЗМІ. Його вже називають "comedian president" і наголошують на тому, що він роздає посади партнерам. А тепер ще й така смакота. Це заслужений шлях того, хто поклав на Конституцію.


18 19
735
23 травня 2019 17:04

Цитата: enic

Цитата: shtai
А когда последний раз наше правительство реагировало на петиции не банальной отпиской?

Абсолютно однаково, що там відповість гідрант. Але це точно буде у світових ЗМІ. Його вже називають "comedian president" і наголошують на тому, що він роздає посади партнерам. А тепер ще й така смакота. Це заслужений шлях того, хто поклав на Конституцію.

В мировых СМИ точно будет о уголовном деле открытом на бывшего. И лучше, когда за тебя думают что ты клоуном чем вор.


14 10
0
23 травня 2019 17:54

Цитата: enic

Цитата: shoni1970
на сайте президента появилась петиция о его отставке

Петиція вже набрала потрібну кількість голосів. Наразі це рекорд по швидкості підписання.

Чудовий початок президентства, хіба ні?

 

Вслед за петицией на сайте АП появилась петиция на сайте ВР об принятии закона о импичменте

Текст електронной петиции:
Для забезпечення виконання Конституції України (розділV, статті 108, 111), про усунення Президента України з поста в порядку імпічменту, зобов'язати Верховну Раду України невідкладно прийняти закон "Про усунення з поста Президента в порядку імпічменту"

 

https://itd.rada.gov.ua/services/Petition/Index/5645


11 13
641
23 травня 2019 18:36

Цитата: shtai

Даже страшно подумать сколько еще будет... 3 дня, а уже враг народа... В принципе Порошенко так и говорил, что утопит нового президента и к зиме вернется на трон...

 

Всегда с президента спрашивали на 100-й день его пребивания у власти, но видимо спонсорам нужно быстрее вернуть источники доходов.

 

P.S. Своим постом помогаю чем могу - чем больше минусов, тем больше у вас оплата за сложный труд... 

Так і бачу, як Порох зажав зеру пальці у дверях, і заставляє назначати то богдана, то шефіра, то баканова то іншіх. А потім зажав йому шию, і заставив подати закон з закритими списками. ЖАХscream


9 16
0
23 травня 2019 19:01

Порхоботы, вы ещё предложите петицию шоб Петю вернули в зад, скучно девочки, скучно , примитивно и прогнозируемо всё, романьтизьму нет, грубый век. Вы так Пете и в парламент выборы завалите.


16 11
641
23 травня 2019 19:12

Цитата: shtai

Цитата: enic

Цитата: shtai
А когда последний раз наше правительство реагировало на петиции не банальной отпиской?

Абсолютно однаково, що там відповість гідрант. Але це точно буде у світових ЗМІ. Його вже називають "comedian president" і наголошують на тому, що він роздає посади партнерам. А тепер ще й така смакота. Це заслужений шлях того, хто поклав на Конституцію.

В мировых СМИ точно будет о уголовном деле открытом на бывшего. И лучше, когда за тебя думают что ты клоуном чем вор.

Ну і що, що я всра..ся, а у тебе пляма на кедах...

 


5 18
4 363
1
23 травня 2019 19:35

Цена на газ в Украине должна быть согласована с международными партнерами, в частности, с Международным валютным фондом (МВФ), заявил Андрей Богдан, новый глава Администрации президента Владимира Зеленского.
Если апелляционный суд решит признать национализацию "Приватбанка" незаконной, то Национальный банк заберет из него 155 млрд грн, внесенных государством в капитал, и признает банк неплатежеспособным. "Будем иметь влияние и на валютный рынок, и на инфляцию", - подчеркнул замглавы НБУ.
Мы хотим низких тарифов - надо меньше бла-бла-бла об этом - нужно тянуться к инновациям возобновляемой энергетики. - Зеленский на iForum
класс!!!


6 16
278
23 травня 2019 19:41

Цитата: shtai
В мировых СМИ точно будет о уголовном деле открытом на бывшего.

Лише у ваших фантазіях laughing

Хоча, може й буде. Але лише в контексті неадекватності "comedian president".

Цитата: shtai
И лучше, когда за тебя думают что ты клоуном чем вор.

Якийсь суд вже виніс рішення щодо винуватості Порошенка у незаконному збагаченні? Просто я міг пропустити.


12 16
641
23 травня 2019 19:42

  

До речі, що там зеро та ко-95 другий день кажуть про 8 полонених?


10 18
4 363
1
23 травня 2019 19:49

зелепоклонники,очень разные.Начиная от любителей совка оканчивая националистами.меджу ними- мечтатели ,зрадофилы и любители халявы!Всех их объединяет вера в телевизор и доброго царя!


12 18
0
24 травня 2019 09:15

23.05.19 23:27 — Розцінюємо це як жарт, — глава АП Богдан про петицію щодо відставки Зеленського Петицію про відставку діючого глави держави Володимира Зелен...



Як бачимо, класти *** він буде не тільки на рояль....


8 13
641
24 травня 2019 10:15

Цитата: Чopний Kiт

23.05.19 23:27 — Розцінюємо це як жарт, — глава АП Богдан про петицію щодо відставки Зеленського Петицію про відставку діючого глави держави Володимира Зелен...



Як бачимо, класти *** він буде не тільки на рояль....

Він вже це робить четвертий день, а на 73% з особливим задоволенням...

Вибачте за мою фрацузьку


8 12

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.

ВИБОРИ ПРЕЗИДЕНТА-2019:

Кандидати

31 березня 2019 року відбудеться голосування на чергових виборах Президента України. Центральна виборча комісія зареєструвала рекордну кількість кандидатів – 44. Кожен з них вніс грошову заставу у розмірі 2,5 млн грн, котра повернеться лише тому, хто переможе на виборах, чи вийде до другого туру.

Офіційні результати першого туру мають оголосити до 10 квітня. Якщо жоден з кандидатів не набере абсолютну більшість голосів громадян, які взяли участь у голосуванні (50% + 1 голос), буде оголошений другий тур, який відбудеться 21 квітня. Публікація його результатів – до 4 травня.

До 3 червня 2019 року новообраний президент має вступити у повноваження із складенням присяги на урочистому засіданні Верховної Ради України.

Важливі матеріали:

Схожі матеріали:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх