«Газові терористи» знову орудують у Кременчуці

26.02.2019, 14:04 Переглядів: 9 184 Коментарів: 6

 

Міськгаз на два дні залишив людей без газу через сусідські борги. Офіційною причиною відключення називають технічні проблеми, але оголошення говорять про інше…

Близько півтора десятка квартир (три газові стояки) будинку №45, що на вулиці Вадима Пугачова, другий день без газу. Про це розповіла мешканка будинку Надія Григорович. Пані Надія – мати двох дітей, вона скаржиться, що не може ні зварити, ні розігріти їжу малечі, хоча її родина сумлінно платить за газ.


- Спочатку на під’їзді з’явилося оголошення про відключення боржників та про те, що після проведення робіт сумлінних платників буде підключено. І що ж відбувається? Учора я приводжу дитину з дитсадка і бачу, що висить ще одне оголошення – звернення до мешканців квартир, серед яких і моя. Воно каже про те, що газ буде підключений лише 26 числа (наступного дня) і за умови, що ми в 15.00 будемо вдома та надамо доступ до газових приладів. Газова бригада ще стояла у дворі. Я їх доганяю, прошу ввімкнути газ – у мене ж двоє дітей, їх годувати треба! А вони мені кажуть: це не наші забаганки, телефонуйте на 104, це вказівка зверху. Я почала телефонувати на номери, вказані в оголошенні про відключення. Там кажуть - у них немає інформації, хто що робив. На 104 теж сказали, що нічого не знають. Дзвоню в службу  допомоги мера. Заявку прийняли, потім я ще раз зателефонувала ввечері, а мені кажуть «можливо, там якась поломка, з метою вашою безпеки». Але в оголошеннях на під’їздах великими «горобцями» написано, що відключають боржників! У мене в однієї дитини гастрит, а ми другий день їмо холодні сосиски, - обурюється Надія.


 

Офіційна версія міськгазу – технічні проблеми в будинку

«ТелеграфЪ» звернувся до головного інженера ПАТ «Кременчукгаз» Болеслава Грабовського за коментарем з приводу порушення прав споживачів. Проте він пояснив відключення лише технічними причинами.


- Там проблеми є з газовою системою: немає щільності. У квартирі №21 взагалі розвалилася плита. Зараз її відновлюють, і якщо все буде нормально, до вечора ми газ подамо. А те, що боржники є в під’їздах – це так, але в кожному під’їзді є боржники, так нам тоді все місто треба буде відключити. Тому ми займаємося лише технічними проблемами. Але й оплата не на останньому місці, - прокоментував Болеслав Грабовський.


Натомість Надія Григорович зауважує, що квартира №21 – у сусідньому під’їзді, тож явно не має відношення до їхнього газового стояка. Та й оголошення кажуть про причину відключень зовсім інше.


Мешканці мають намір оскаржувати дії газовиків.


Подібні відключення по стояках через борги сусідів «Кременчукгаз» здійснює не вперше. На жаль, практика роботи зі споживачами в кращий бік не змінюється.


Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 6

0
26 лютого 2019 16:39

окончательно очешуели наши снабжающие компании. Была бы альтернатива, люди бы клали на одну компанию и дружненько всем домом бы перешли в другую ( как с интернетом)... Вот тогда бы действительно думали бы про права, обязанности и условия, а так - беспредел. рынок газа у них... 


43 0
364
26 лютого 2019 17:00

У нас на під`їзді теж висіло кілька днів таке оголошення про відключення боржників 28 лютого. А сьогодні на його місці з`явилось інше - про відключення 28 лютого з приводу ремонту мережі. 


3 1
1 088
26 лютого 2019 17:27

Мдаа.

Ну одно дело частный сектор, там легче, ну почему же должны

страдать к примеру в пятиэтажке 4 квартиры по стояку, если один только должник ?!

В данном случае, пусть выбивают через суд.

 

Дурдом, 21 Век!

Дома нужно по любому получается держать отдельно Электроплитку + Электрочайник!

Вобщем, Европа!


14 4
1 658
26 лютого 2019 17:31

Глава правления «Кременчуггаз» Богдан Оксененко стал доверенным лицом кандидата Таруты
Больше читайте тут: https://www.telegraf.in.ua/kremenchug/page/5/

Видать представителям донбаса надо деньги,вот и собирают.


23 3
0
26 лютого 2019 19:54

Цитата: Angel737
ну почему же должны страдать к примеру в пятиэтажке 4 квартиры по стояку, если один только должник ?!
Ещё веселее, когда за ноябрь, по-совестному было в начале декабря уплочено, в январе приходит квитанция с суммой долга, мол скорее расчитайтесь, нето будет висеть объява под подъездом...


4 0
89
27 лютого 2019 00:08

видел по городу ездит недешевая иномарка с логотипом "Кременчуггаз", интересно сколько таких машин у этой службы и для чего они нужны.


15 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх