Кого хочуть кременчуцькі роботодавці на зарплату у 15 000 гривень

27.05.2018, 08:24 Переглядів: 23 786

 

ТелеграфЪ побував на щорічному ярмарку вакансій. Найбільш затребуваними на кременчуцькому ринку праці є висококваліфіковані токарі, слюсарі, електромонтери, електрозварювальники, фрезерувальники. Таким спеціалістам готові платити від 5000 до 15 000 гривень. Багато підприємств, у порівнянні з минулим роком, перестали виставляти на огляд рівень оплати праці. Але на більшості вона зросла.

23 травня у палаці культури заводу дорожніх машин відбувся черговий Ярмарок вакансій. ТелеграфЪ теж його відвідав і зібрав для вас усі актуальні вакансії.


На ярмарку робочі місця презентували 25 ринкоутворюючих підприємств Кременчуцького району. Усі, хто потребує працевлаштування, мали можливість обрати варіант для себе більше ніж із 700 вакансій.  


- Безпосередній контакт з роботодавцями дає можливість, не оббиваючи пороги різних підприємств, організацій, закладів, детальніше дізнатися про умови праці, отримати кваліфіковану консультацію та, найголовніше, знайти собі роботу, - вважає заступник начальника відділу взаємодії з роботодавцями Кременчуцького МРЦЗ Ірина Калабкіна. - Відвідувачі могли заповнити анкети та залишити резюме, одержати запрошення на підприємства для вирішення питання працевлаштування. Цей захід зібрав близько 1000 осіб. Впевнена, що подібні ярмарки просто необхідні і роботодавцям, і безробітним.


На ярмарку працівників собі шукали практично всі працюючі в місті підприємства, кожен роботодавець пропонував від 1 до 20 вакансій. Робітників собі підбирали і такі відомі на ринку праці регіону підприємства, як ПАТ «Крюківський вагонобудівний завод», ТОВ «Кременчуцький хлібокомбінат», ПРАТ «Кременчукм'ясо», ПРАТ «Кременчуцький колісний завод», підприємства Укрзалізниці, військова частина 3059 Національної гвардії України, ПРАТ «Нова лінія» та інші. 


Серед них не посоромились назвати ціну роботи:

Багато вакансій на «Укрзалізниці»: електромонтер, електромеханік, водій, машиніст крану. Зарплату обіцяють у 6000-8000 грвень.



Скромніші розцінки у «Вагонному депо Кременчук» - 1500 гривень прибиральнику, до 6 850 пропарювачу цистерн.



На «Локомотивному депо» не вистачає помічника машиніста на 10-12 тис. грн, та слюсаря на 5-6 тис. грн.


 


18 вакансій відкрито на ПАТ «Укртатнафта»: зарплата від 3 723 до 13 500.


За 2 роки обіцяна зарплатня зросла - у 2016-му пропонували від 2000 до 8000 грн.



15 000 гривень зарплати обіцяють фрезерувальникам на «Крюківському вагонобудівному заводі». Крім того, шукають електрозварювальників, слюсарів, малярів, токарів, електромонтажників та різальників металу. Цікаво, що підприємство вказує лише верхну межу зарплатні - 12 000 - 15 000 гривень, а от з яких сум стартує зарплата робітників - не вказує.


На таку ж зарплату запрошували спеціалістів і у минулому році. А ось у 2016 році на більшість спеціальностей набирали на 3 500. 


 


КрАЗ пропонує зарплату від 4000 до 8000 гривень. Шукають: майстрів, налагоджувальників, токарів, фрезирувальників, шліфувальників, верстатників, машиністів крану.


Цікаво, що минулого року зарплатні в пропозиціях КрАЗУ стартували з 5500 гривень, а у 2016-му - обіцяли від 1 500 до 2 900 гривень.


 


На хлібокомбінат на зарплату ДО 8 000 гривень запрошують: пекарів, тісторобів, укладальників хлібобулочних виробів, машиністів тісторобних машин, малярів та водіїв хлібовозів.


Минулого року працівників тут шукали на таку ж зарплату.



 «Укркомцентр» пропонує зарплатню ВІД 8 000 гривень свердлувальникам, піскостуменникам, термістам, зварювальникам, шліфувальникам, різникам металу.


У 2017 році підприємство приймало робітників на 6 000 - 12 000 гривень.


 



Потребує працівників і управляюча компанія «Місто для людей. Кременчук». Елекрогазозварювальника кличуть на 8 000 гривень, а двірників - на 3 723 гривень.


 


Військова частина 15-46 шукає: механіка-водія МАЗу, командира відділення, начальника радіостанції та заступника начальника обслуги. Платитимуть від 7 100 до 7 700 гривень.


   


Військова частина 3059 Національної гвардії України запрошує на службу за контрактом з зарплатою від 8 000 гривень.


У 2016 році тут обіцяли платити від 7 000 до 16 000 гривень.


 


Шукають працівників, не називаючи зарплати:

КАТП 1628 запрошує на роботу електромонтера, вантажника, слюсаря, машиніста котельні, маляра, монтажника сантехсистем та сортувальника.



На «Кредмаш» потрібні муляри, маляри, модельники з металевих моделей, транспортувальники, формувальники машинного формування та електромонтери. 


Минулого року вони теж не оприлюднили зарплату, а ось позаминулого набирали людей на 3 500 грн.



Інженери потрібні на «Ампері», а крім них ще: токарі,оператори верстатів, оператори ЕОМ, намотувальники котушок, вантажники, комплектувальники, різальники по металу і слюсарі.


Минулого року зарплати на вакансії на «Ампері» коливались від 3 500 до 10 000 грн, а в позаминулому - від 3000.



Багато відкритих вакансій на ПрАТ «Кременчукм'ясо»: оброблювачі ковбасних виробів, жилувальники м'яса, прибиральники, вагарі, машиністи пакувальної машини, машиністи холодильних установок, охоронці, слюсарі з ремонту автомобілів та учні.


Минулого року тут зарплату теж не озвучували, а ось у 2016 році обіцяли середню зарплату у 3 500 грн.




У свою родину запрошує кременчужан «Нова лінія». Тут шукають: продавців, водіїв навантажувача, електромонтера, водія С, дизайнера інтер'єру, завідувачів секцій «Освітлення» та «Керамічна плитка», касирів, столярів, диспетчерів, механіків, охоронців, комірників, прибиральників.


 


30 вакансій відкрито на ПАО «Кременчуцький колісний завод». Серед них: водії, вантажники, ковалі, наладчики, слюсарі, токарі, електромонтери, зварювальники, шліфувальники, інженери.


У 2016 році слюсарів, токарів і шліфувальників 5-6 розряду тут шукали на 5000 грн, ковалів 4-5 розряду на 4000 грн, а електромонтерів та різчиків на пилах і ножицях - на 3500 грн. 



На «Кремтекс» необхідні швачки, слюсарі, контролери швейних виробів, інженери- декларанти, вантажники, прибиральники.


У 2016 році пропонували швачці 3 500 грн.



Фрезирувальників, токарів, слюсарів та бухгалтерів чекають на «Сіат-ЛТД».


Два роки тому «Сіат-ЛТД» шукала висококваліфікованих працівників 5-6 розряду з досвідом роботи не меншим 5 років на зарплату 4000-7000 грн.



20 вакансій відкрито на «Кварці»: машиністи, електрослюсарі, електромонтери, верстатники, слюсарі, водії, машиністи, електрогазозварювальники, бурильники, малярі, плиточники, інженери, майсти-гірничні, маркшейдери.



Головного бухгалтера, комірника, водія автонавантажувача, водія С, слюсаря-ремонтника, вантажника та прибиральника чекають на «Ізумруді».


Позаминулого року на товаристві пропонували вакансії на зарплату від 4 000 грн.

 


ТОП-5 найзатребуваніших у Кременчуці професій

Згідно з запропонованими вакансіями, найбільш затребуваними на кременчуцькому ринку праці є висококваліфіковані робітники (4-6 розряд) за спеціальностями: токар, слюсар, електромонтер, електрозварювальник, фрезерувальник. Таким спеціалістам готові платити від 5000 до 15 000 гривень. 


Мало хто шукає на ярмарку інженерів. Їм готові платити, в середньому, 4000 - 5000 грн.

Фото: Александр Попенко
Автор: Руслана Горгола Фото: Александр Попенко
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх