Dnipro-M відкриває фірмовий магазин в Кременчуці

16.05.2018, 16:30 Переглядів: 9 572

  

19 травня в нашому місті відкривається фірмовий магазин Dnipro-M. Урочистості будуть супроводжуватись тестуванням інструменту, іграми, конкурсами, подарунками та сюрпризами.

Вже в цю суботу в Кременчуці за адресою проспект Свободи (60 років жовтня), 120/25 відбудеться урочисте відкриття магазину Dnipro-M.

Торгова марка спеціалізується на виробництві:

- електроінструменту;

- витратних матеріалів;

- ручного інструменту;

- зварювального обладнання.

 

Кожен бажаючий матиме можливість власноруч протестувати дрилі, бензопили, зварювальні інвертори та ще багато іншого. Для розваги можна буде позмагатись в стрільбі степлерами, чи в швидкості закручування шурупів.

 

Організатори підкреслюють, що саме в день відкриття можна здійснити найвигідніші покупки, адже в перший день діють акційні пропозиції, розіграші подарунків та знижки кожному покупцю. Святкова програма не завадить окремо підійти до консультантів та познайомитись з брендом,  продукцією та перевагами.

 

Dnipro-M вже 7 років пропонує українцям доступний і якісний інструмент. Висока популярність серед українців досягнута в першу чергу невисокими цінами за високу якість. На даний момент по всій Україні налічується 11 фірмових магазинів. В Кременчуці відкривається 12.

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх