Подорожі без обмежень - найкращий подарунок близьким

8.03.2018, 10:00 Переглядів: 4 834

 

Хочете порадувати рідних або близьких, подарувавши оригінальний подарунок, але не знаєте як? Здійсніть чиюсь мрію про подорож і подаруйте близькій людині свободу вибору.

Квиток з відкритою датою - це ідеальний подарунок, як для завзятих мандрівників, так і для тих, хто тільки мріє про свою першу поїздку.


Автобусні рейси ECOLINES - доступний та комфортний спосіб відкривати нові країни. Хочете подорожувати по Україні?  Вибирайте перевізника AUTOLUX - зручні крісла, сучасні автобуси - це найкращий варіант пасажирських перевезень з представлених зараз в Україні.


Не можете визначитися з датою повернення? Квиток з відкритою датою найкращим чином вирішує вашу проблему.

    Вирушаючи в подорож, купуйте квиток в одну сторону, а у зворотній з відкритою. І коли ви вирішили що пора повертатися, просто вибираєте потрібну дату і бронюєте її на сайті оператора. Погодьтеся, це зручно.

У чому переваги?


Чудовий подарунок близьким. Купуючи квиток з відкритою датою, Вам не потрібно питати рідних, коли вони можуть відправитися в подорож.


Фіксована ціна. Захист від будь-яких підвищень цін в зв'язку з сезонністю або зміною курсу валюти.


Свобода вибору. Купуй зараз, подорожуй коли захочеш.

 

Як купити квиток з відкритою датою?


Серед автобусних перевізників не так багато компаній, які надають таку зручну послугу. В Україні це ECOLINES і AUTOLUX, обидві компанії продають open ticket через інтернет. Досить зайти на сайт перевізника, вибрати необхідний рейс і купити квиток. Після цього заходите в свій особистий кабінет і міняєте дату поїздки на «відкриту», ось і все! Ваш щасливий квиток готовий! Зробити подарунок коханій або близьким, так само просто! Вам просто необхідно ввести ім'я і прізвище людини відповідно із закордонним паспортом.


Зверніть увагу!


Діють такі квитки не безкінечно. Компанії ECOLINES і AUTOLUX дають можливість вибору дати протягом 18 місяців.Визначилися з датою - перевірте наявність квитків! Ви повинні пам'ятати, вас посадять на бажаний рейс при наявності, вільних місць. Якщо всі квитки розкуплені, вам запропонують найближчий вільний рейс. Варто відзначити, що якщо перевізник не задовольнив ваші побажання по рейсу, термін закінчення використання квитка збільшується.


Емоції – найкращий подарунок

Емоції надихають, наповнюють наше життя яскравими фарбами ... Погодьтеся, тепер, у час розмаїття  красивих речей і предметів, банальні подарунки не викликають захоплення.

    

Власне кажучи, захоплення і душевний підйом, пов'язаний з пригодами і позитивними враженнями та є доказом того, що подарунок вдався. Тому, вибираючи сюрпиз, подумайте, які емоції ви покладете на полицю спогадів ваших близьких.

Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх