Чортова дюжина 2017-го року

9.01.2018, 08:13 Переглядів: 6 787

 

Найрезонансніші події минулого року

Врятували матір та дитину з пожежі

4 вересня у Кам'яних Потоках спалахнув приватний будинок. Під час пожежі у ньому знаходилася жінка та тримісячний малюк. Євгеній Удовицький та Михайло Лопатко, жителі села, побачивши пожежу, кинулися у полум'я, аби врятувати матір та дитину. Попри те, що Євгенію та Михайлу вдалося витягти з хати і жінку, і дитину, хлопчик отримав опіки, які були несумісні з життям. Малюк помер у лікарні 9 днів потому. За мужній вчинок чоловіків нагородили подяками.

 


Заплив на Renault
7 травня чоловік у стані наркотичного сп'яніння з розгону влетів у Дніпро. Разом із водієм у машині була дівчина-попутниця, яка їхала разом з ним по Bla-Bla-Car. Ніхто не постраждав. І дівчина, і нетверезий керманич випливли самостійно.

 


Горів Chrysler, палав

12 березеня у центрі міста згорів Chrysler. Невідомий підбіг до автівки та кинув пляшку з невідомою речовиною, яка загорілася. Попри те, що власник автівки обіцяв 50 тисяч винагороди за інформацію про палія, зловмисника так і не знайшли.

 


Посеред мосту спалахнула вантажівка

1 липня на Крюківському мосту під час руху загорілася вантажівка RenaultMagnum. Вогонь повністю знищив кабіну автомобіля. Водій вантажівки не постраждав.

  


Давав здачу – «обійняв» стовп

25 травня на вул. Троїцькій маршрутка №3-Б врізалася у стовп. Причина - водій давав здачу і відволікся. У результаті аварії постраждало 8 пасажирів, серед яких двоє дітей. Автомобіль вів власник, у якого стався конфлікт із водієм. Чоловік збирався ставити автобус, але вирішив поїхати по маршруту і підзаробити. Він мав категорію, але йому бракувало досвіду. Винуватець аварії оплатив лікування пасажирам, а також відшкодував збитки постраждалим, у яких через аварію зірвалася поїздка до Єгипту.


9-річна Соня Крестовникова потрапила під гвинт моторного човна

19 серпня дівчинка разом із мамою і знайомими виїхали на острів. Під час відпочинку мати дівчинки зі знайомою залишилися на березі, а водій човна разом із 9-річною дівчинкою поїхали кататися. Під час руху Соня знаходилася в носовій частині човна в рятувальному жилеті. Коли водій розвертався, дитина випала. Чоловік цього не помітив і пару раз «крутнув». Потім, побачивши, що дівчинки немає, кинувся на її пошуки. Піднявши її в човен, він поїхав на острів, де забрав матір дівчинки і свою дружину. Вони вирушили до «Посейдону» і паралельно телефонували у «швидку». Дівчинка отримала травми хребта, пошкодження легені. Різані рани були буквально по всьому тілу. На лікування дівчинки кошти збирали усім містом. Слідство триває досі.


Порно з 11-річними

На Полтавщині 57-річний збоченець знімав порно за участю 11-річних дівчаток. Чоловіка затримали на початку лютого. Зловмисник знайомився з неповнолітніми дівчатками віком від 11 до 17 років в Інтернеті. Обирав дітей з неблагополучних або малозабезпечених сімей, запрошував до своєї квартири і змушував займатися сексом на камеру. Дівчаткам він платив від 3 до 10 тисяч гривень. Поліція встановила, що подібним чином зловмисник розбестив близько 10-15 дівчаток.


GTA по-кременчуцьки

20 листопада водій маршрутки №3-а врізався у маршрутку і три легковики. Поблизу ДК «КрАЗ» водій вдарив Daewoo Lanos, тролейбус і ще одну маршрутку. На цьому чоловік не зупинився і поїхав далі, врізавшись неподалік фабрики «Roshen» у припаркований Hyundai Tucson, який покотився і, у свою чергу, в'їхав у Renault. У ДТП ніхто не постраждав, а керманичу стало зле. Пізніше у лікарні водію діагностували інсульт.


Шестикласник знайшов людські останки

19 березня шестикласник і блогер-початківець Евген знайшов у недобудові людські останки. Картину жахів хлопець зняв на відео і виклав на своєму каналі в YouTube. 21 березня «ТелеграфЪ» разом із правоохоронцями, тодішнім начальником кременчуцької поліції Олександром Коцарем, юним блогером і шкільним психологом вирушили на пошуки того, що хлопець зняв на відео. І знайшли. Вірогідніше за все, що у пожежі загинув безхатченко, а його останки розтягли по території недобудови собаки.


Вбив і закопав на городі

27 липня у Білецьківці знайшли тіло чоловіка, який декілька днів перебував у розшуку. 23 липня Сергій Гончар поїхав із дому на велосипеді й не повернувся. Відпрацьовуючи оперативну інформацію, тіло чоловіка знайшли. Його вбив та закопав на своєму городі сусід. Зловмисника затримано. Йому «світить» до 15 років позбавлення волі.


Квиток у маршрутку на той світ

19 квітня міжміська маршрутка сполученням «Кременчук-Харків» потрапила у ДТП. Подія сталася у Харківській області. Водій Mercedes пішов на обгін і на зустрічній смузі зіткнувся з вантажівкою. Внаслідок ДТП загинуло четверо пасажирів. Усі вони сиділи за водієм. Іще двоє людей отримали тяжкі травми. Сам водій-винуватець ДТП майже не постраждав.


$50 тисяч за печінку

Житель Полтавської області шукав, вербував та надсилав до РФ донорів. Зловмисник разом із двома спільниками пропонував за гроші людям, які опинилися у складній матеріальній ситуації, продати частину печінки. Позаяк в Україні донорство для особи, що не є родичем, заборонено, зловмисники відправляли своїх жертв до РФ. Затримали членів ОЗГ під час спроби перевезти до Москви 32-річну жінку. Жертвами зловмисників стали четверо людей, троє з яких неповнолітні. Торговцям людьми «світить» до 15 років позбавлення волі.


Кривава арка

Суть конфлікту: Йдеться про арку, розташовану в центрі Полтави по вулиці Соборності, 27, де підприємець збирався будувати кафе. Мешканці будинку (багато з них літні люди), де знаходиться арка, проти, бо це прохід у їхній двір.

5 квітня у Полтаві під час акції проти забудови арки між активістами та співробітниками кременчуцької охоронної фірми «Скорпіон», які охороняли об’єкт, сталася бійка, внаслідок якої тілесні ушкодження отримало більше 12 людей. Під час сутички 8 ножових поранень отримав учасник АТО Олександр Коба. Підсумок: п'ять кримінальних проваджень, ліцензію «Скорпіону» анулювали, двох зловмисників затримали, один все ще у розшуку. Слідство триває і досі.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх