Чого очікувати у рік Жовтого Земляного Собаки

7.01.2018, 08:23 Переглядів: 5 330

 

На відмінну від попереднього року, 2018-й буде спокійнішим. Астрологи пояснюють – собаки за характером чесні та справедливі. Тому, на їхню думку, у 2018 році варто добиватися істини. Крім того, собаки відомі своєю добродушністю та самопожертвою. Це означає, що усі, хто потребує допомоги, отримають її

Особисте життя

Якщо ви бажаєте побудувати стосунки у 2018 році, перше, про що слід пам’ятати – це вірність, саме такою є одна із головних якостей Собаки. Між закоханими не виникатиме конфліктних ситуацій, а відносини міцнішатимуть щодня.
Крім того, астрологи радять замислитись над створенням родини. 2018 рік буде вдалим для весільних церемоній. Пари, які створили сім’ю у рік Собаки, можуть розраховувати на довгий і дружний союз.
Якщо ви сором’язлива особистість і ще не наважились на тривалі стосунки, наступний рік обіцяє подарувати вам кохану людину. Головне - не упускати шансів та намагатись проявляти ініціативу.
У рік Собаки важливо багато спілкуватися та шукати «своїх людей». Астрологи зазначають: сміливо беріться за будь-які справи, і господар року з радістю підіграє вам.


Кар’єра

Головне слово року – «рух». Все, що пов’язано із цим словом, матиме успіх: зміна житла, подорожі та ділові відрядження. Намагайтесь не стояти на місці, а спіймати течію.
Крім того, рік Собаки буде успішним для рішучих та наполегливих людей. Проявляйте себе у різних напрямах та не бійтесь зробити крок на шляху до успіху. Якщо задля бажаної мети потрібно здобути додаткову освіту, відвідати курси, тренінги, семінари – не вагайтесь, дійте. 2018 рік обіцяє бути сприятливим для відкриття власної справи (особливо у другій половині року).
Зверніть увагу, що у рік Жовтого Земляного Собаки варто наполегливіше захищати власні інтереси. Не дарма за китайським календарем тварина вважається охоронцем. Бороніть щодня все, що має для вас цінність – кар’єра, особисте життя, фінанси та звісно ж здоров’я. Відповідно зауважте, що не варто зазіхати на чуже – господар року прослідкує, аби справедливість було відновлено.
2018 рік – період «розумних» змін, які варто спочатку обміркувати, а вже потім – братися до дій. Це час активного, але своєчасного творення.


Фінанси

Велика вірогідність, що поганий початок нового року може вплинути на все, що відбуватиметься далі. Придушуйте лінь та аналізуйте все, що відбувається навколо. Таким чином, 2018 рік подарує вам гармонію та врятує від неприємностей.
Якщо не бажаєте втратити вже зароблені кошти – ретельно продумуйте витрати. Собака - бережлива тварина і не стане викидати гроші на вітер. Рік буде прибутковим у разі розумного вкладення коштів. Не витрачайте ресурси на безглузді дії.
Пам’ятайте, у 2018 році не варто лізти поперед батька у пекло та ухвалювати поспішні рішення, перш за все це стосується фінансів.


Здоров’я

У рік Собаки до здоров’я слід ставитись особливо уважно – тут проблемі простіше буде запобігти, аніж вирішити. Аби не отримати серйозних травм, дотримуйтесь правил безпеки. У першу чергу це стосується всіх представників екстремальних професій, військових, рятувальників тощо.
2018 рік виявиться сприятливим для людей, які наважаться на кардинальні зміни. Він буде сприятливим для того, аби відкоригувати власну фігуру та стежити за фізичним станом. Врахуйте, у наступному році однозначно не варто дозволяти собі зайвого – від алкоголю до надмірних фізичних навантажень. В усьому потрібно знати міру!
Відтак, не забувайте слідкувати за власним здоров’ям та заздалегідь підготуйте організм до можливих вірусних захворювань та грипу. Також, на думку астрологів, у новому році реально позбутись багатьох хронічних проблем.

Гороскоп на 2018 рік за знаками Зодіаку

Овен (21.03–20.04)

Наступного року Овни особливо сильно відчуватимуть любов і прихильність оточуючих, а їхні сімейні стосунки стануть набагато міцнішими. У рік Собаки на представників цього знаку очікує грошова стабільність, успіх у суспільстві та творчий політ. Крім того, доведеться розібратися з усіма справами, які не були доведені до логічного завершення. В іншому випадку – потрібно буде вступити у запеклу боротьбу зі старими проблемами. Не бійтесь руйнувати старе та будувати нове!
Рік буде досить стресовим та повним важливих поворотів долі. Бережіть сім’ю, рідних, допомагайте близьким людям. Намагайтеся сприймати чужі дії менш критично. Будьте особливо уважні за кермом, на дорозі, у транспорті, а краще відкладіть сумнівні поїздки. Влітку можуть бути складнощі вдома, проводяться активні зміни, ремонти, рішення сімейних завдань, споріднених питань, переїзди і житлові питання. До кінця року з’являться можливості розширити свою справу. За рік ви набудете корисного досвіду і зможете багато чого змінити. Рік завершиться успіхами в коханні, особистими і діловими досягненнями.

 

Тілець (21.04–21.05)

Господар року вимагатиме від представників цього знаку швидкості та наполегливості. Перш за все Тільцям радять навчитись жертвувати власними амбіціями та бути поміркованими. Приділяйте достатньо уваги близьким та стрімко реагуйте на нові пропозиції як у роботі, так і в особистому житті.
Кінець року принесе екстремальні ситуації і випробування, фінансові втрати, ділові проблеми. Але можливий спадок. Ви почнете духовну роботу. Прийде період переоцінки цінностей. Від того, як ви себе поведете, як будуватимете ваші плани, які сили і засоби вкладете в роботу або в свої творіння, чи допоможете іншим людям у потрібний момент – від усього цього залежить і ваше майбутнє матеріальне становище. Це час, коли ви зберете плоди минулих устремлінь, отримаєте назад борги й самі їх повернете. Не виключені перешкоди в далекій дорозі, в розширенні бізнесу. Притягується небезпека в дорозі, за кермом, у перельотах, на транспорті, в натовпі. Не поспішайте з реалізацією задуманого, може не вистачити ресурсів і часу, тому необхідно все як слід зважити.

 

Близнюки (22.05–21.06)

Астрологи зазначають, Близнюкам у прийдешньому році не варто ухилятись від можливих проблем: сміливо їх вирішуйте і доля вам посміхнеться. Для жінок передбачаються знайомства та успіхи у нових починаннях. Чоловікам цього знаку рекомендують очікувати вигідні ділові пропозиції, що призведуть до кар’єрного зросту.
Більшу частину року будуть труднощі з партнерами й супротивниками, особливо з фінансових питань. Доведеться активно відстоювати себе і свої інтереси. Трохи пізніше, до осені, ситуація почне налагоджуватися, вас стануть підтримувати, і прийде період взаєморозуміння. До кінця року робота й творчість принесуть зміни в особистому житті, у відносинах з дітьми, стосунках з коханими. Сім’я, сподівання оточуючих, колективні інтереси стануть дуже важливі для вас. В осінній період не зайве буде зайнятися здоров’ям. Спорт, активний відпочинок, поїздки з родиною будуть вдалими. Врахуйте, що в цьому році доведеться більше віддавати, ніж брати, і багато в чому це буде важливий досвід. Пам’ятайте, що частину коштів, які ви заробляєте, варто відкладати, щоб не опинитися без грошей, без матеріального запасу. За підсумками року зрозумієте, що все це було не дарма, і вельми напружена робота минулого періоду в перспективі відкриває нові плани й можливості.

 

Рак (22.06–23.07)

Для Раків рік Жовтого Земляного Собаки обіцяє бути стабільним. Перш за все – у всьому, що стосується здоров’я та сімейного статусу. У новому році Раки зрозуміють, що їм рано вступати у нові відносини, краще зробити акцент на навчанні або кар’єрі.
Друга половина року відкриє період нових інтересів. Родичі зіграють значну роль у виборі напрямів розвитку. Робота, відпочинок, інтереси, спільні справи будуть визначатися на сімейній раді. Успіхи світитимуть у навчанні й викладанні, в інформаційній, науковій, літературній праці. Коло знайомих зміниться. Навколо вас сконцентруються цікаві люди, авторитетні процвітаючі знайомі. Однак не всі і не кожен будуть цікаві, вірні або чесні з вами. Обходьте плітки і не захоплюйтеся інтригами, ви можете нашкодити не тільки іншим, але й собі. Уникайте сумнівних знайомств, інакше чимало втратите.

 

Лев (24.07–23.08)

Відомо, що Собака не полюбляє котячу породу, однак на Левів чекає удача та успіх. Важливо поліпшувати стосунки з іншими та налагоджувати нові контакти. Передбачається, що жінки швидко підійматимуться вгору кар’єрними сходами. Натомість чоловікам варто знайти нове хобі, яке у майбутньому переросте у джерело доходів.
Творчість принесе зростання і зміцнення становища, але через зайнятість буде менше можливостей спілкування з коханими. Не виключаються складнощі зі здоров’ям, загострення хронічних захворювань. Тому потрібно приділити увагу профілактиці, своєчасним обстеженням. З роботи краще не йти, принаймні дуже добре подумати, особливо якщо немає гідної альтернативи. Інакше можна старе втратити, а нове не знайти. Кінець року принесе й удачу, і випробування, а любов буде радувати, діти й творчість стануть віддушиною. Ви замислитеся про поповнення в сімействі, займетеся новими справами і з успіхом станете їх просувати.

 

Дiва (24.08–23.09)

Представникам цього знаку Зодіаку важливо звернути увагу на власне здоров’я. Зробіть все можливе, аби хвороба не зіпсувала майбутніх планів. На думку астрологів, рік буде стабільним, без кардинальних змін. У 2018 році Діви матимуть нагоду насолодитися результатами минулих досягнень. Символ року оцінить багаторічні старання і гідно нагородить.
В кінці року прийде час, коли ви вкладете в житлові питання багато сил, разом зі змінами настане період перетворення житла. Ви повернете частину втраченого майна, можете поліпшити або змінити житло. У будь-якому випадку будете найкраще відчувати себе вдома. Будинок стане вашим добрим притулком, місцем відпочинку, але ще й активної діяльності. З рідними, близькими, домашніми ви із задоволенням будете проводити час. Перспективи року лежать в підбитті підсумків великого періоду життя, прихованої діяльності, яку ви не бажаєте афішувати. Можливо, прийшов час відмовитися від роботи на інших, виконання звичайних рутинних зобов’язань і підійти до ділових питань системно, є шанси відкрити й свою справу. В особистому житті без особливих змін, може відбутися стабілізація і зміцнення вже сформованих почуттів. Взимку, на початку року, вас чекає особистий і творчий успіх. В кінці січня чекайте важливих зустрічей.

 

Терези (24.09–23.10)

У рік Жовтого Земляного Собаки потрібно сумлінно працювати над мріями. Астрологи зазначають, що вони швидко втілюватимуться у життя. Однак, аби все заплановане здійснилося, докладайте зусилля і скеровуйте долю у потрібному вам напрямку. Це буде один із яскравих періодів у житті, який надовго запам’ятається.
Весна – період підйому, а на початку літа ваш духовний і творчий політ, захоплюючі заняття улюбленою справою перейдуть у площину турбот. Зміни в кар’єрі в цей рік можуть полягати в тому, що ви підете на вільні хліби, можете зайнятися діяльністю, яка передбачає більший ступінь особистої свободи. Або взагалі можете навіть залишити роботу й зайнятися домашніми справами, присвятити свої турботи дому, дітям, батькам, домашнім. Якщо не відмовитеся від активного способу життя, то до кінця року ви чимало часу проведете в дорогах. Поїздки, близькі і далекі, відрядження, відпочинок і робота змішаються в один потік. Вас чекають подорожі, походи на природу і робота, відкриття в професії і застосування знань для поліпшення побуту і повсякденного життя.

 

Скорпiон (24.10–22.11)

У прийдешньому році для Скорпіонів змін в особистому житті не передбачається. Проте, очікується багато нових знайомств та вражень. Жінкам варто зайнятись творчістю та саморозвитком, натомість чоловікам господар року обіцяє успіхи у кар’єрі, знайомства та цікаві поїздки.
Перспективи року лежать в кар’єрі, побудові довгострокової мети, виробленні стратегії в наближенні життєвого успіху. Незалежно від того, хочете ви цього чи ні, турбот у сім’ї додасться. Але у вас будуть сили, оскільки в цьому році вас переповнює енергія, і це триватиме до кінця року. Остерігайтеся дорожніх пригод у літню пору. Особливо в літні місяці уникайте отруєнь, відпочинку біля води, стережіться авантюр і обманів. Не можна забувати про здоров’я. Виникне необхідність зайнятися фізичною культурою, самовдосконаленням. До кінця року прийдуть і матеріальні плоди минулих дій. І ви будете зайняті подальшою побудовою свого матеріального становища. Особиста популярність принесе і зміцнення фінансового становища.

 

Стрiлець (23.11–21.12)

Для Стрільців прийдешній рік обіцяє зміни у багатьох сферах життя. Народженим під цим знаком слід бути відповідальним щодо своїх обов’язків на роботі. Крім того, якщо маєте можливість, краще відкладіть вирішення серйозних питань, оскільки протиріччя буквально роздиратимуть вас. Зверніть увагу на власне здоров’я, зокрема, зміцніть імунітет. Наскільки це можливо, утримайтеся від порожніх і непотрібних витрат. Стрільці люблять витрачати гроші повними пригорщами, але останнім часом життя цілком могло змусити вас економити, зважати на обмежені ресурси. Ось і зараз доведеться відраховувати значну частину коштів. Іноді це можуть бути «чорні діри», помилкові витрати, що приносять втрати. Але все ж дивіться вперед з надією і оптимізмом... Головне - не піддаватися психологічному пресингу і не впадати в залежність від людей, яких ви називаєте своїми близькими. Пізніше навіть ваші вороги можуть стати союзниками, якщо ви цього заслужили і ваші позиції чесні. У будь-якому випадку все таємне стане явним, а нарікання будуть носити справедливий характер. І в особистому житті, і в справах допоможе тільки чесна життєва позиція, а наполеглива праця й колишні заслуги принесуть користь. Протягом року коло знайомих зміниться.

 

Козеріг (22.12–20.01)

Новий 2018 рік вимагатиме працьовитості та наполегливості. Передбачаються фінансові труднощі, але, на думку астрологів, їх не варто лякатись. Важливо не піддаватись паніці, і всі проблеми легко вирішуватимуться. Проблеми зі здоров’ям астрологи не прогнозують.
Ви зможете позбутися підступних ворогів, вдавшись до допомоги родичів, а також до підтримки покровителів. Але краще звернутися до рідних. З самого початку року вас стануть більше цікавити духовне життя і містика. Багато ідей втіляться в реальність. Слід також зазначити, що може різко скоротитися кількість контактів та повсякденного спілкування. Можливе відчуття самотності, ізоляції або просто можете опинитися під тягарем зобов’язань. Важливо зрозуміти, що не варто вибудовувати стіни між собою і оточуючими, а краще будувати мости. І тоді раптово зникне почуття ізоляції, з’явиться розуміння істини. Ви подивитеся на світ, на життєві обставини іншими очима. Відступить внутрішній холод, з’явиться допомога, навіть з несподіваного боку. Навколишні – і навіть ті, кого ви не знаєте, а часом і ті, хто не знає вас, стануть допомагати, народжуючи в душі почуття подяки і щастя. І ви усвідомите, що прийшли нові часи, а все непотрібне у вашому житті відпаде саме.

 

Водолiй (21.01–19.02)

Для Водоліїв очікується продуктивний період, коли варто боротися та досягати запланованих цілей. Зірки радять прислухатися до власної інтуїції та проявляти ініціативність. Господар року обіцяє значний прибуток та нові захоплення.
Взагалі в цей рік не найсприятливіші можливості для індивідуальних проявів. Від вашої ініціативи залежить менше ніж зазвичай. Тут проявляється величезна значимість партнерів у долі. Необхідно робити ставки на партнерів і справи, що з ними пов’язані. Гарний час для пошуку і встановлення гармонійних партнерських відносин (як ділових, так і подружніх). Рік притирання, перевірки здатності до співіснування і командної роботи. Вважається, що такий рік буде успішним для особистості, позбавленої егоїзму. Протягом року будуть притягатися люди з протилежною точкою зору на життя. Восени сім’я підтримає в роботі, але частково доведеться витрачати зароблені раніше або відкладені кошти. Годуватимуть справи, в які вкладено чимало сил.

 

Риби (20.02–20.03)

Пам’ятайте, Собака не терпить лінощів, натомість нагороджує усіх справжніх трудівників. У 2018 році Рибам варто відстоювати власну думку та вдосконалюватись у кар’єрному плані. Не менш важливо здобути родинний авторитет. Старайтеся і результати вас порадують.
В цілому, це рік відкриттів, нових ідей, зустрічей, знайомств, пізнання, подорожей, в яких визначаються плани на майбутнє. Багато цікавих зустрічей і нових знайомств. Ви станете учасником низки змін і самі зможете вплинути на події, що відбуваються. Але врахуйте, що перспективи року лежать саме в роботі і в заняттях конкретною діяльністю. Робота стане віддушиною. Кращий час ви будете проводити на роботі. Відносини з колективом складуться вдало, співробітники стануть допомагати в справах, підтримають у просуванні проектів. З’являться хороші помічники і по дому, господарству. Успіхи на грунті зробленого вами в минулому стануть підмогою, допоможуть вибратися зі складних ситуацій. Ці ситуації пов’язані з проблемами дітей, труднощами з коханими, складнощами в творчості. Займіться своїм здоров’ям. Наглядайте за дітьми, беріть участь у їхніх справах. Можливо, хтось із дітей покине будинок або відносини зміняться. У будинку, в родині, у партнерів серйозні проблеми, які доведеться вирішувати спільно. Можливо, доведеться самим покинути будинок або поміняти житло, перебудувати або відремонтувати.

Автор: Звёздный ТелеграфЪ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх