Чим займається боксер Денис Пояцика після завершення кар'єри

24.10.2016, 08:50 Переглядів: 10 510

Чим займається боксер Денис Пояцика після завершення кар'єри

Кременчуцький спортсмен після травми разом з тренером вирішили завершити кар'єру

Кременчуцький боксер Денис Пояцика завершив спортивну кар'єру на аматорському рівні. Капітан “Українських отаманів” після отриманої травми на ринзі у лютому цього року зник з поля зору. На ліцензійні турніри за олімпійську ліцензію Дениса не заявляли.

 

На останній зустрічі керівництва спортивного клубу “Легіон” з журналістами тренер Дениса Михайло Мельник заявив, що Пояцика завершив кар'єру. За його словами, Пояцика зараз у ролі тренера виховує молоде покоління спортсменів у СК “Легіон”.

 

- Покоління спортсменів Пояцики пройшло. Зараз Денис працює тренером у “Легіоні”. У нас підростає нове покоління важковиків. Мене радує, що у нас є “важка артилерія” Артем Усик та Віталій Покуляк, - розповів тренер з боксу Михайло Мельник. - Важковики цікаві у боксі, але їх залишилося не так багато. Наприклад, у Артема близько 10-15 суперників на всю Україну, а у Віталія ще менше.

 

Останній свій поєдинок Денис провів із командою Туреччини. Тоді головний тренер “Українських отаманів” Леонід Лоївський зазначив, що у бою в Дениса розболілася раніше травмована ударна права рука.

 

 

Чим займається боксер Денис Пояцика після завершення кар'єри

 

- Я йому в перерві між раундами сказав, що треба бити жорсткіше, як він вміє. А Денис у відповідь: просто взагалі не можу вдарити. Боксувати при таких обставинах, та ще проти досить-таки сильного турка, просто неможливо. Так що довелося викинути на ринг рушник, - додав тренер.

 

 

31-річний український боксер-любитель Денис Пояцика є заслуженим майстром спорту. Капітан “Українських отаманів” є чемпіоном Європи 2006 року та призером 2010 року. Денис почав боксувати у 1995 році. У 2004 році виступав у середній ваговій категорії, потім перейшов у напівважку вагу, але не міг досягти першості країни. За два роки перемога у першості України у важкій ваговій категорії дала можливість змагатися на Чемпіонаті Європи в Пловдиві. Тут Денис несподівано для всіх, побивши фаворитів, виграв весь турнір. Кременчужанин також завоював дві бронзові нагороди Чемпіонату Європи у Москві (2010 рік) та Мінську (2013 рік).

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх