Їжа, джаз, кіно та пиво: де ще можна встигнути пофестивалити у вересні

3.09.2016, 08:06 Переглядів: 5 330

Їжа, джаз, кіно та пиво: де ще можна встигнути пофестивалити у вересні

Завершилось швидкоплинне і сповнене різних несподіванок літо, а відпустка у Вас у вересні... Що ж, якщо осінь постукала своїми крилами до вас у кватирку, час задуматись про все те цікаве, що з вами відбулось і ще обов’язково має відбутись. Вона принесла за собою не лише останнє тепло, а й останні опен-ейр фестивалі

Їжа, джаз, кіно та пиво: де ще можна встигнути пофестивалити у вересні

 

Міжнародный арт-фестиваль «Провинция у моря – 2016»

Дата проведення: 25 серпня – 4 вересня

Місце проведення: м. Одеса, м. Чорноморськ (Іллічівськ)

Категорія: мистецтво, література, музика

Поточна вартість квитка: 0 грн, безкоштовно

 

Шостий міжнародний арт-фестиваль «Провинция у моря – 2016» проходитиме одразу в двох містах - Одесі та Чорноморську (Іллічівську) Одеської області. Презентації книг і літературних журналів, творчі вечори та майстер-класи відомих письменників, восьмигодинний рок-концерт «View Rock Evening» за участю кращих одеських команд і концерти авторської пісні, літературні конкурси та «Книжкова крамниця» письменників, буккросинг і «вільні мікрофони» - програма гранично насичена і різноманітна, і кожен знайде для себе щось цікаве.

 

Їжа, джаз, кіно та пиво: де ще можна встигнути пофестивалити у вересні

 

Фестиваль вуличного мистецтва «Respublica 2016»

Дата проведення: 1 вересня – 4 вересня

Місце проведення: Кам'янець-Подільська фортеця, вул. Замкова, 1, м. Кам'янець-Подільський, Хмельницька область

Категорія: музика, мистецтво

Поточна вартість квитка:  на один день - 150 грн, на чотири дні - 350 грн

 

Фестиваль RESPUBLICA – це фестиваль сучасного вуличного мистецтва. У місті Камянець-Подільський, біля історичної фортеці XIV століття, розташовано 5 сцен, де відбуваються виступи найкращих українських та закордонних виконавців. Найкращі вуличні художники приїжджають, аби розмалювати будинки у спальних та депресивних  частинах міста.

 

Фестиваль відбувається у декількох локаціях Кам’янця-Подільського: головна, акустична, реггі та важка сцена – на території Нової фортеці у старій частині міста, денна сцена та ярмарок – на Ратушній площі, а художники малюють у спальних районах міста.

 

Їжа, джаз, кіно та пиво: де ще можна встигнути пофестивалити у вересні

 

XXIII Міжнародний Гуцульський фестиваль і ХVI гастрономічний фестиваль-ярмарок «Гуцульська бриндзя»

Дата проведення: 2 вересня – 4 вересня

Місце проведення: Закарпатська обл., м. Рахів

Категорія: мистецтво, кулінарія, музика, танці

Поточна вартість квитка:  0 грн, безкоштовно

 

Фестиваль демонструє справжні традиції гуцулів-полонинників – їх побут, ремесло, культуру, гостинність і здобутки.

У фестивалі візьмуть участь самодіяльні мистецькі колективи гуцульського регіону, які змагатимуться за першість на семи сценах у декількох жанрах: пісенному, музичному, театральному, хореографічному. Райони (Путильський, Вижницький, Яремчанський, Верховинський, Надвірнянський, Коломийський, Косівський і Рахівський) представлять для участі колективи, основу репертуару яких складають співанки, коломийки, пісні і танці, драматичні твори, сюжети відеофільмів з життя гуцулів.

Окрім мистецьких колективів кожен район представить виставку народних умільців, щоб показати кращі надбання краю у вишивці, різьбі по дереву та інших жанрах прикладного мистецтва.

 

 Їжа, джаз, кіно та пиво: де ще можна встигнути пофестивалити у вересні

 

VI-й вуличний фестиваль «Найбільша Карта мрії української сім'ї»

Дата проведення: 3 вересня

Місце проведення: м. Київ, парк ім. Тараса Шевченка

Категорія: театр і кіно

Поточна вартість квитка:  0 грн, безкоштовно

 

«Карта Мрії Української Сім'ї» - це щорічний вуличний фестиваль, який об'єднує навколо себе щасливі сім'ї, щоб зробити їх ще щасливішими. Українські сім'ї зберуться в парку ім. Тараса Шевченка з метою створення загальної Карти Мрії Української Сім'ї. Кожна сім'я створить свою власну карту, а потім всі вони будуть скріплені разом.

 

Все необхідне для створення вашого шедевра (журнали, маркери, клей і тд.) Ви зможете знайти на майданчику, де будуть створюватися карти.

 

 Їжа, джаз, кіно та пиво: де ще можна встигнути пофестивалити у вересні

 

Театральний фестиваль під відкритим небом «Кіт Ґаватовича»

Дата проведення: 3-4 вересня

Місце проведення: м. Львів, Центральний парк культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького

Категорія: театр і кіно

Поточна вартість квитка:  0 грн, безкоштовно

 

Фестиваль триватиме два дні і складатиметься з трьох великих секцій - освітньої, практичної та показової. Під час освітньої матимете нагоду послухати тих, хто створює театр і тих, хто там грає; під час частини практичної - повчитися навичкам акторської майстерності, а під час показової - насолодитися виступами різних театральних колективів.

Серед показової частини покажуть роботи таких театрів як: проект «Від дому до дому» (від колишніх акторів театру «Переселенця»), театр «Склад 2’0» із виставою за текстом Сергія Жадана, курс Олега Стефана із частиною вистави «Великий Льох», improv group «Пан Коцик». Хедлайнерами першого дня стане Львівський академічний театр імені Леся Курбаса, а другий день закриватиме Кімнатне шоу від театру «Прекрасні квіти».

 

 Їжа, джаз, кіно та пиво: де ще можна встигнути пофестивалити у вересні

 

Міжнародний фестиваль сучасного кіно «KanivFest»

Дата проведення: 8-11 вересня

Місце проведення: Черкаська обл., м. Канів, вул.О.Кошового 1, Міський Будинок Культури

Категорія: театр і кіно, мистецтво

Поточна вартість квитка:  0 грн, безкоштовно

 

KanivFest є міжнародним фестивалем сучасного кіно та відкритою арт платформою для міжнародного обміну спільноти сучасного мистецтва в єдиному мультикультурному динамічному світі.

 

 Їжа, джаз, кіно та пиво: де ще можна встигнути пофестивалити у вересні

 

Міжнародний фестиваль пива і розваг «Octoberfest Kiev»

Дата проведення: 9 вересня

Місце проведення: м. Київ, Арт-завод Платформа, вул. Біломорська, 1

Категорія: кулінарія, пиво, музика

Поточна вартість квитка: 09.09, з 17:00 до 23:00 - 70 грн, 10.09 з 12:00 до 23:00 - 100 грн, 11.09 з12:00 до 23:00 - 70 грн.

 

Український фестиваль відтворить справжню атмосферу і колорит німецького свята. Протягом трьох днів Octoberfest Kiev 2016 гості зможуть насолоджуватися ексклюзивними сортами мюнхенського пива, звареного спеціально до свята: Левенброй, Шпатен та Францизсканер. І, звичайно ж, отримають можливість покуштувати страви справжньої німецької кухні: свинячу рульку, створену за секретним рецептом німецьких кухарів, знамениті баварські сосиски на грилі і свинячі реберця, копчену скумбрію та «Пів курки» . Пиво будемо пити виключно з літрових кухлів, а найбільш активні «випивохи» отримають цінні призи від спонсорів.

 

За музику та атмосферу фестивалю відповідає німецький духовий оркестр, а також вибухові музиканти України та зарубіжжя: Ot Vinta, Brutto, Беz Обмежень, Брати Гадюкіни та багато інших.

 

 Їжа, джаз, кіно та пиво: де ще можна встигнути пофестивалити у вересні

 

Музичний фестиваль «Polyana Music Festival»

Дата проведення: 9-11 вересня

Місце проведення: в долині р. Пеня, поблизу села Поляна Свалявського району Закарпатської області

Категорія: музика

Поточна вартість квитка: 450 грн

 

Polyana Music Festival 2016 – це дві сцени з 16-годинною щоденною програмою. Багато стилів, багато красивої музики.

Хедлайнери фестивалю:

DEEP FOREST (FR), CHICANE (a.k.a. Nicholas Bracegirdle) (UK), ONUKA (UA), Cepasa (UA), Sun Groove (UA), Morphom (UA), Go-A (UA), Shuma (BY), TonikaDJBand (UA) і, вперше в Україні – Sexy Suicide (PL). На нічній сцені – відомі DJ України.

 

 Їжа, джаз, кіно та пиво: де ще можна встигнути пофестивалити у вересні

 

Свято джазової музики EQUI Jazz Fest

Дата проведення: 10 вересня

Місце проведення: Київська область, Новообухівська траса, с. Лісники, вул. Чапаєва, 36 (15 км від вул. Хрещатик), «Equides Club»

Категорія: музика

Поточна вартість квитка:  450 - 2000 грн

 

Хедлайнером фестивалю стане легенда джазової музики, 22-разовий переможець премії Grammy Чик Коріа (Chick Corea) спільно з CHICK COREA TRIO (Avishai Cohen, Marcus Gilmore). Також, в програмі вечора - виступи гітаріста- віртуоза Енвера Ізмайлова і бенду Jazz in Kiev.

Крім живої музики, істинним меломанам представиться унікальна можливість ознайомитися з новинками та «класикою» світової та української музики на виставці-продажу вінілових платівок. Більшість платівок буде представлено майже в одиничному екземплярі, а деякі з них мають статус справжніх раритетів.

 

 Їжа, джаз, кіно та пиво: де ще можна встигнути пофестивалити у вересні

 

Музичний фестиваль «Джаз на Дніпрі»

Дата проведення: 10-11 вересня

Місце проведення: м. Дніпро. Головна сцена - на Монастирському острові, сцена в парку ім. Лазаря Глоби, а гала-концерт пройде в культурно-діловому центрі «Менора»

Категорія: музика

Поточна вартість квитка: вхід комбінований (платний / безкоштовний), в залежності від локації. Від 250 грн до 4500 грн.

 

10 і 11 вересня в День міста жителів і гостей Дніпра чекатимуть 2 джазових марафона в форматі open-air за участю зарубіжних зірок, серія майстер-класів, спільний концерт дніпропетровських музикантів і знаменитих вихідців з нашого міста, а також гала-вечір "Menorah Jazz Night" у Гранд Холі культурно-ділового центру "Менора".

На фестиваль приїдуть музиканти світового масштабу: Сайрус Честнат (США), Рік Маргітца (США), Пол Боленбек (США), Венсан Буржекс (Франція), Денісс Пашкевич (Латвія), Олів'є Кер Оріо (Франція), Рікард Мальмстен (Швеція), Танель Рубен (Естонія), Валерій Щерица (Білорусія), молоді зірки Нью-Йоркського Лінкольн Джаз Центру - Майкл Мвенсо і група "The Shakes", а також колишні дніпропетровці Андрій Кондаков, Ірина Роділес і Віктор Двоскін.

Вперше в Дніпрі виступить знаменитий трубач, 5-разовий володар премії "Греммі" Ренді Брекер.

На основному майданчику фестивалю Україну представить квінтет Дмитра Олександрова (Bobeen), легендарна крупа "Кредо" і переможниця конкурсу "Євробачення" Джамала.

 

 Їжа, джаз, кіно та пиво: де ще можна встигнути пофестивалити у вересні

 

Фестиваль розваг «Козирний Туз»

Дата проведення: 10-11 вересня

Місце проведення: м. Київ, Sky Family Park, проспект Генерала Ватутіна 2-Т

Категорія: розваги, діти

Поточна вартість квитка:  160-210 грн/день

 

"Козирний Туз" представляє на фестивалі понад 50 атракціонів для відвідувачів різного віку та інтересів. Також будуть працювати всі розваги від Sky Family Park і партнерів фестивалю: надувні атракціони - батути для дорослих; фан-казино - покер, рулетка, блек джек і Крепс; hi-tech ігри, живі іри (Angry Birds, "Ну, Погоди"); піший квест по території парку; велика дитяча батутна зона. Лабіринти, батути, мотузковий парк; батутний парк на воді; величезний басейн (1500 кв. м); парк атракціонів; Вейк-станція (вейкбординг); Kidsclub зона. Майстер-класи, ігри з аніматорами, рухливі розваги.

 

Відвідувачів фестивалю розважатимуть зірки естради, артисти оригінального жанру, музиканти та вокалісти. Працюватиме ярмарок - понад 50 точок з товарами і послугами від українського виробника.

 

 Їжа, джаз, кіно та пиво: де ще можна встигнути пофестивалити у вересні

 

АвіаФестиваль «DNIPRO OPEN SKY»

Дата проведення: 10-11 вересня

Місце проведення: м. Дніпро, аеродром «Кам'янка» (адреса - вул. Березинська, 90, в'їзд з боку смт. Ювілейне)

Категорія: спорт та екстрім

Поточна вартість квитка:  100 грн., діти до 14-ти років - безкоштовно.

 

На першому АвіаФестівалі на Вас чекають змагання в найпрестижнішому виді спорту "Кубок мера Дніпра з літакового спорту" - 2016. У змаганнях візьмуть участь понад 10 типів літаків з усієї України, таких як Extra -330, Gruman, Piper, Cessna TTX, ЯК-52, АН-2, Аеропракт А-22, Auto Gyro і інші.

 

DNIPRO OPEN SKY відкриється повітряним фрістайлом та показовими стрибками парашутистів. Також у всіх гостей фестивалю буде унікальна можливість стати не просто глядачами, а й учасниками - понад 600 гостей зможуть зробити авіапрогулку над Дніпром на 2-х і 4-х місцевих літаках!

 

Знаковою подією фестивалю стане виставка спортивної та цивільної авіатехніки, показові виступи авіа- і автомоделістів.

Гостей фестивалю різного віку чекають зони активного відпочинку.

 

Їжа, джаз, кіно та пиво: де ще можна встигнути пофестивалити у вересні

 

Фестиваль для дітей та мам «Kids Activity Fest»

Дата проведення: 10 вересня

Місце проведення: м. Одеса, вул. Жуковського, (Поштова), 9, Iqspace

Категорія: діти

Поточна вартість квитка:  0 грн, безкоштовно

 

У програмі: ярмарок активностей (найкращі творчі гуртки, спортивні секції та освітні курси); зона для мам і дівчат, де будуть проходити майстер-класи та семінари (здоров'я, особистісний ріст, кар'єра, сім'я, самореалізація); фудкорт із смакотою; міні-маркет з класними речами для дітей; майстер-класи для дітей.

 

Орієнтовано на дітей від 6-ти до 14-ти років.

 

Їжа, джаз, кіно та пиво: де ще можна встигнути пофестивалити у вересні

 

Міжнародний джазовий фестиваль «Chernihiv Jazz Open 2016»

Дата проведення: 10-11 вересня

Місце проведення: м.Чернігів, центральна площа, Чернігівський обласний музично-драматичний театр ім. Т. Г. Шевченко; "Зелена сцена", неподалік центральної Красної площі міста на початку Алеї Героїв

Категорія: музика

Поточна вартість квитка:  першого дня – 170-290, другого – 180-650 грн

 

Уже всьоме до північної столиці України приїжджають гості, чисельні шанувальники джазової музичної імпровізації, а місто поринає в чарівну атмосферу фестивалю. Chernihiv Jazz Open 2016 – це той випадок, коли, погнавшись за двома зайцями, можна спіймати обох – за один вікенд познайомитися з одним з найдавніших міст України та насолодитися якісним живим звучанням джазових музикантів.

 

Їжа, джаз, кіно та пиво: де ще можна встигнути пофестивалити у вересні

 

VIII Міжнародний фестиваль дерунів

Дата проведення: 14 вересня

Місце проведення: Житомирська область, м. Коростень

Категорія: кулінарія

Поточна вартість квитка:  0 грн, безкоштовно

 

На фестивалі демонструються і дегустуються найкращі деруни з усіх куточків України та інших країн, проводяться конкурси на найкращий транспарант, прославляючий деруни, на кращий твір про деруни, на кращий анекдот, вірш, пародію на народну пісню та смішну історію. Також серед дегустаторів проводяться змагання на найбільшу кількість продегустованих дерунів та за кращий відгук переможцю. Та головне змагання фестивалю – конкурс на найкращий дерун.

На фестивалі діє школа дерунярства: досвідчені кухарі вчать усіх бажаючих готувати деруни. Проводяться і різноманітні вікторини, дегустація місцевих напоїв, виставки, виступи фольклорних ансамблів.

Під час фестивалю також відбуваються змагання з Дерунярського триборства, яке включає: кидання дерунів в миску зі сметаною з 5 метрів; кидання картопляного «чуда» в конкурента з 5 метрів.

 

 Їжа, джаз, кіно та пиво: де ще можна встигнути пофестивалити у вересні

 

Авіаційний фестиваль «Ukraine Avia Fest»

Дата проведення: 16 -18 вересня

Місце проведення: м. Київ, вул. Медова, 1, Державний Музей Авіації

Категорія: спорт та екстрім

Поточна вартість квитка:  дорослим 100 гривень на один день, дітям до 14 років - вхід вільний

 

Ukraine Avia Fest - Найбільший щорічний авіаційний фестиваль в Україні, проводиться з 2013 року, за цей час фестиваль відвідало понад 110 000 осіб.

 

Авіаційна частина: більше 30-ти, туристичних і спортивних літаків в небі і на землі; авіація спецпризначення (Нацгвардії і ГСЧС); спеціальні гості: літаки Харківського аероклубу; легкі вертольоти і автожири; модернізовані вертольоти АТ МоторСіч Мі-8МСБ і Мі-2МСБ; експозиція БПЛА, радіомоделей і дронів; демонстраційні польоти в усі дні фестивалю.

Для дітей: сцена і жива музика; авіатренажер, парашутний атракціон, лазертаг; ляльковий театр; заїзди на електромобілях; експеріментаріум; кінні прогулянки; авіа і радіо гуртки; мийка літака; Український легіон; пінна дискотека.

Безпілотна авіація: сучасні БПЛА; квадрокоптери і дрони; радіокеровані моделі літаків.

 

 Їжа, джаз, кіно та пиво: де ще можна встигнути пофестивалити у вересні

 

Фестиваль «Відпочивай активно»

Дата проведення: 16 вересня – 18 вересня

Місце проведення: Миколаївська обл., м.Южноукраїнськ, Національний природний парк «Бузький Гард»

Категорія: спорт та екстрим

Поточна вартість квитка:  благодійні внески

Проживання: безкоштовний кемпінг

 

Фестиваль «Відпочивай активно», присвячений спортивному туризму, проводиться в районі скельного масиву на березі річки Південний Буг. У його рамках відбуваються змагання зі спортивного туризму «Пам’яті товариша».

 

Їжа, джаз, кіно та пиво: де ще можна встигнути пофестивалити у вересні

 

IX Міжнародний фестиваль сучасного мистецтва ГОГОЛЬFEST

Дата проведення: 16 вересня – 25 вересня

Місце проведення: Київ, територія Арт-заводу Платформа (вул. Біломорська, 1)

Категорія: мистецтво, театр, музика

Поточна вартість квитка: 16.09 вхідний квиток коштує 150 грн (у передпродажу – 120 грн); в основні дні фестивалю 17, 18, 23, 24 та 25 вересня - 80 грн; 20, 21, 22 вересня вхідний квиток коштує 25 грн. Вхідний квиток не дає право входу на окремі платні події програми.

 

Програма фестивалю охопить понад 10 напрямків. Серед топ-подій фестивалю - новий перформанс фрік-кабаре Dakh Daughters на відкритті фестивалю, дві вистави від легенди світового театру Оскараса Коршуноваса, прем'єра опери-цирку «ВАВИЛОН» від режисера Влада Троїцького і творців опери «IYOV» Романа Григоріва і Іллі Разумейка, концерти ізраїльських, швейцарських і голандських виконавців академічної музики, хореографічна постановка Чеві Мюрадай (Іспанія) і десятки інших подій.

 

Одним із наймасштабніших напрямків фестивалю стане альтернативна музика. В рамках спецпроекту на ГОГОЛЬFEST глядачі зможуть почути справді зіркових виконавців, імена яких будуть оголошені найближчим часом.

 

 Їжа, джаз, кіно та пиво: де ще можна встигнути пофестивалити у вересні

 

Сімейний фестиваль «BabyBoomFest2016»

Дата проведення: 17 вересня

Місце проведення: Київська обл., м. Бровари, парк Перемоги

Категорія: діти

Поточна вартість квитка: 0 грн, безкоштовно

 

BabyBoomFest 2016 в День міста Бровари - стане найяскравішою подією року не тільки для броварчан та гостей нашого міста, а й прикладом для усієї України.

 

На Вас чекає: спорт, творчість, фото, музика, хенд-мейд ярмарок, місця для відпочинку з малюками, концертна програма (імена запрошених «зірок» поки що – суцільна таємниця), а на закінчення свята – молодіжна супер дискотека на «шайбі» зі спецефектами та яскравими діджеями!

 

 Їжа, джаз, кіно та пиво: де ще можна встигнути пофестивалити у вересні

 

IV фестиваль південного колориту, їжі і емоцій «Тышо-Тышо FEST»

Дата проведення: 17 вересня – 18 вересня

Місце проведення: м. Херсон, на перехресті пр.Ушакова і Дніпра

Категорія: кулінарія, мистецтво

Поточна вартість квитка: 0 грн, безкоштовно

 

«Тышо-Тышо FEST» - майданчик для спілкування між людьми, обміну позитивними емоціями, творчим потенціалом, енергією успіху, позитивним досвідом для жителів Херсона, Херсонської області, Чорноморського регіону і всієї України.

 

Напрями фестивалю: Тышо їжа - гастрономія, вулична їжа, Тышо туризм - проекти, пов'язані з туризмом і його розвитком, Тышо музика - вуличні музиканти, музичні колективи, Тышо танці - танцювальні колективи, представники танцювального фестивалю, Тышо дітки - дитяче дозвілля і розвиток, Тышо арт - художники, ремісники, артисти, Тышо лекторій - лекції та освіту, Тышо спорт - спортивні організації та секції.

 

 Їжа, джаз, кіно та пиво: де ще можна встигнути пофестивалити у вересні

 

Осінній фестиваль заміського відпочинку «Garden Family Fest»

Дата проведення: 17 вересня – 18 вересня

Місце проведення: Київська область, Києво-Святошинський район, с. Мила, вул. Комарова, 91(біля ресторанного комплексу «Два бобра»)

Категорія: діти, розваги

Поточна вартість квитка: для дорослих - 100 грн, дітям до 12 років — безкоштовно

 

"Garden Family Fest" - це справжнє свято для всієї родини, можливість з користю провести вихідні і отримати заряд енергії, натхнення і позитивних емоцій на весь рік! Гостей заходу чекає дуже різнопланова і цікава програма. Кожен знайде собі щось до смаку.

Програма фестивалю: Презентація та тест-драйв електромобілей - Tesla і Nissan Leaf; дегустація сирів і вина; змагання на квадрокоптерах; міні-гольф і майстер-клас по грі; майстер-класи барбекю і пікніка; ярмарок еко-продуктів; фінал конкурсу краси "Queen of Garden"; сімейний чемпіонат пікніків; вирізання фігур з дерева і топіарна стрижка рослин; Garden Light Show - презентація вечірнього освітлення саду; джазовий супровід; розіграш подарунків серед гостей; розважальна дитяча програма (майстер-класи, атракціони, аніматори).

 

 Їжа, джаз, кіно та пиво: де ще можна встигнути пофестивалити у вересні

 

Чемпіонат України з середньовічного бою «Зов героїв»

Дата проведення: 17 вересня – 18 вересня

Місце проведення: Древній Київ у «Парку Київська Русь» розташований в с. Копачів, Обухівського району Київської області

Категорія: історія, спорт та екстрім

Поточна вартість квитка: 150 грн, для пенсіонерів і студентів – 80 грн, для школярів – 50 грн, дошкільнята безкоштовно.

 

Близько 10 країн-учасниць, більше 400 бійців, 15 годин видовищних боїв.

 

Програма чемпіонату надзвичайно насичена. Вона розпочнеться у суботу, 17 вересня з масштабної масової битви «стінка на стінку». А далі протягом двох днів будуть проходити безкомпромісні поєдинки у номінаціях «меч-меч» та «щит-меч» (також буде окрема жіноча номінація) і видовищні групові бої в номінаціях «5 на 5 бійців» і «21 на 21 воїн».

 

У програмі чемпіонату «Зов героїв» також: кінно-трюкові шоу, театралізовані постановки, майстер-класи з народних ремесел і ярмарок майстрів, презентація живого музею коней історичних порід.

 

 Їжа, джаз, кіно та пиво: де ще можна встигнути пофестивалити у вересні

 

ІІІ Фестиваль бойових мистецтв у Феофанії

Дата проведення: 18 вересня

Місце проведення: м. Київ, вул. Академіка Лебедєва, 37, парк "Феофанія"

Категорія: спорт та екстрим, діти

Поточна вартість квитка: 0 грн, безкоштовно. Вхід у парк -10 грн, 5 грн для школярів та студентів, безкоштовно для дітей до 7 років та пенсіонерів.

 

Ви зможете ознайомитись із найрізноманітнішими видами бойових мистецтв з усього світу, серед яких будуть: Тае-квондо; Капоейра; Він Чун; Кіокушинкай карате; Реальне айкідо; Кудо; Рукопашний бій; Паличний та ножовий бій; Хортинг; ММА.

На вас чекають: показові виступи, відкриті тренування та спілкування із найкращими київськими тренерами. Для малечі працюватимуть атракціони, дитяча канатна дорога та майстер-класи із творчого розвитку.

Протягом всього дня можна буде скуштувати смачні страви української, європейської та азіатської кухні у паркових кафе під відкритим небом.

 

 Їжа, джаз, кіно та пиво: де ще можна встигнути пофестивалити у вересні

 

Фестиваль екзотичних масажів

Дата проведення: 18 вересня

Місце проведення: Центр Сучасного Мистецтва М17, вул. Горького (Антоновича) 102-104, м. Київ

Категорія: здоров’я

Поточна вартість квитка: 150-200 грн

 

У програмі: Можливість спробувати і відчути на собі вплив більш 25 видів масажу; 15 лекцій від кращих майстрів масажу, викладачів, лікарів, психологів та інших фахівців; Shopping-зона з товарами для тіла і здоров'я; можливість індивідуальних консультацій з фахівцями в різних областях розвитку.

 

 Їжа, джаз, кіно та пиво: де ще можна встигнути пофестивалити у вересні

 

Фестиваль ландшафту, рослин і квітів «Art Green Fest 2016»

Дата проведення: 23 вересня — 25 вересня

Місце проведення: ТРЦ ART Mall, вул. Заболотного, 37, м. Київ

Категорія: інші

Поточна вартість квитка: 0 грн, безкоштовно

 

Art Green Fest 2016 - це яскравий і кольоровий ярмарок рослин і товарів для саду, в якому візьме участь більше 100 компаній не тільки з території України, а й закордону. У вас буде можливість придбати якісні та унікальні розсадники, товари для садових центрів і ландшафтних студій, флористику і багато супутніх товарів для озеленення зі знижкою і спектром подарунків для кожного відвідувача. Під час фестивалю будуть розігруватися понад 2000 подарунків від організаторів і партнерів Art Green Fest 2016 за допомогою спеціальних скетч-карт, які будуть лунати при вході на фестиваль.

 

 Їжа, джаз, кіно та пиво: де ще можна встигнути пофестивалити у вересні

 

Chayka Champions Race 2016

Дата проведення: 24 вересня — 25 вересня

Місце проведення: Київська обл., с. Чайки, вул. Антонова, 2, автодром "Чайка".

Категорія: спорт та екстрім, авто

Поточна вартість квитка: 80 грн (з 17 вересня ціна 100 грн)

 

Програма:

24 вересня - кваліфікація

25 вересня - змагання

Також в програмі: робимо ставки - розіграш призів серед гостей; фото-зони для гостей за участю спортивних авто і мото преміум класу; розваги для дітей; кальяни; фуд корти зі смачною їжею і прохолодними напоями; мішки poparada; автомобільна барахолка.

Автор: Руслана Горгола Джерело фото: ufest.in.ua, onetwotrip.com
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх