Кременчужани попрощалися з вбитим у частині бійцем Олександром Осіповим

18.06.2016, 16:38 Переглядів: 10 520

Кременчужани попрощалися з вбитим у частині бійцем Олександром Осіповим

У Кременчуці провели в останню путь солдата, якого досмерті побили у військовій частині

18 червня Кременчук попрощався з 48-річним Олександром Осіповим, який помер 13 червня від чисельних травм нанесених тупим предметом.

 

Кременчуцького бійця Олександра Осипова вбили у своїй частині. За даними прес-служби Головного управління Національної поліції у Запорізькій області, військовослужбовця знайшли мертвим у спальному приміщенні військової частини в селищі Мирне Мелітопольського району.

 

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом нанесення тяжких тілесних ушкоджень, які спричинили смерть потерпілого (ч.2 ст.121 ККУ). У ході першочергових оперативних заходів поліція затримала підозрюваного в злочині. Ведеться слідство.

 

 

- 14 червня о Кременчуцького військкомату надійшло повідомлення про смерть рядового Осіпова. Наступного дня надійшли документи, в яких було зазначено, що у нього були поламані ребра та синці - зазначив заступник військового комісара майор Вадим Мушиманський.

 

Представник частини, де помер Олександр Осіпов майор Юрій Пихтін розповів, що він не знає подробиць слідства.

 

- Конфлікти є всюди, і в сім'ї й де завгодно. Конфліктів кримінального характеру у підрозділі не було, - додав Юрій Пихтін. - Це була спокійна, порядна людина, яка сумлінно виконувала свої обов'язки. 

 

Кременчужани попрощалися з вбитим у частині бійцем Олександром Осіповим

 

Олександр Олексійович Осіпов народився 16 жовтня 1967 року у місті Белебей Башкирської автономної республіки. Після 10 класів у белебейській школі приїхав до Кременчука. Адже після втрати батьків опікуном стала тітка Галина, яка проживала у Кременчуці. У 1986 році закінчив ПТУ №6, здобув професію оператора автоматичних ліній станків. Через рік Олександр повернувся до Белебея, де закінчив курси водіїв. Після служби в армії повернувся до Кременчука. Спочатку працював водієм на КрАЗі, згодом водієм на міжміських рейсах до Харкова, Києва та Дніпра (раніше Дніпропетровськ). 

 

У липні 2015 року добровільно записався до лав Збройних Сил України. Пройшов навчання у лавах військової частини 2095 окремої ремонтної групи. Успішно брав участь у бойових завданнях поблизу Маріуполя. За кілька місяців до демобілізації Олександр помер у своїй військовій частині. У нього залишились дружина Тетяна, дорослий син Олексій, сестра та брат.  

 

Кременчужани на колінах під оплески провели в останній путь Героя з Міського палацу культури. Попрощатися з Олександром прийшли рідні, кременчужани, демобілізовані бійці, а також міський голова Віталій Малецький з віце-мерами.

 

Після прощання у Свято-Миколаївській церкві, де відбулася панахида, загиблого супроводили автоколоною до Свіштовського кладовища, де поховали в секторі героїв АТО.

 

Нагадаємо, вночі з 16 на 17 червня автомобілісти близько 4 годин чекали біля в'їздного знаку, щоб зустріти машину з померлим Героєм Олександром Осіповим.

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх