У Кременчуці ельфи зіграли весілля у стилі «ретро»

25.06.2015, 12:15 Переглядів: 12 467

У Кременчуці ельфи зіграли весілля у стилі «ретро»

Кременчуцький рокер, фотограф і шеф-кухар Костя Бублик зробив надзвичайну пропозицію руки та серця своїй коханій, фотографу Тані Гбур. Сталося це під час гри за мотивами «Володаря перснів» у лісі під Полтавою. А на весілля молодята одягли костюми, схожі на ті, що носили в Європі понад 200 років тому.

У Кременчуці ельфи зіграли весілля у стилі «ретро»

Своє весілля молодята зіграли 19 червня у вузькому колі рідних і друзів, але знайшли час, аби поділитися історією свого кохання з журналістами «Телеграфа».

 

Кохання з присмаком готики

 

- Познайомилися ми десь п’ять років тому, - згадує Таня. - Костя грав у кременчуцькому рок-гурті, а я була прихильницею їхньої творчості, бувала на їхніх концертах.

 

Костя каже, що помітив Таню ще зі сцени:

 

- Вона ж тоді ще готесою була, я теж таким стилем захоплювався. Дивлюся, стоїть така готична красуня, і думаю «ох, нічого ж собі!» Треба познайомитися, – і так ми стали спілкуватися.

 

Уже тоді дівчина захоплювалася фотографією і часто їздила з гуртом різними містами України як фотограф. Каже, тоді вони просто дружили і навіть не підозрювали, як може повернутися доля.

 

- Якось одного разу мені для фотосесії в стилі графа Дракули знадобився хлопець на роль вампіра. Я шукала недовго, просто згадала, що у Кості відповідний типаж: худорляве обличчя, бліда шкіра і вже на той момент довге волосся. А ще в нього був антуражний шкіряний плащ, що чудово пасував до образу, тож вирішила на «вампіра» запросити Костю.

 

Таня думала, що Костик не погодиться, бо хлопці не надто охоче фотографуються, «та ще й з гримом, в незрозумілому одязі», але все сталося навпаки.

 

- Фотосесія не надто вдалася, бо зламався мій фотоапарат, фото були лише від іншого, запрошеного фотографа. Але після того з Костею ми почали більше спілкуватися, виявилося, що в нас багато спільних інтересів. Щось змінилося, і ми поступово закохалися одне в одного, - розповідає Таня

 

Ельфійське освідчення

 

Два з половиною роки пара зустрічалася, та зрештою, Костя вирішив освідчитися милій.

 

- Сталося це навесні цього року, романтично і неочікувано, я нічого не підозрювала до останньої хвилини, - пригадує Таня. - Ми декілька років захоплюємося рольовим рухом – це фестивалі, ігри, фотопроекти та інше. Цієї весни ми грали ельфів на грі під Полтавою за мотивами твору Толкієна «Володар перснів». За ігровим сценарієм в останній вечір гри влаштовується величезний бал: усі святкують, «жартома одружуються», веселяться до ранку. Наша пара теж мала так «одружитися». Всі, одягнені в костюми, зібралися в «тронному залі» у кращих традиціях ельфів, при світлі факелів і лісовій тиші. Але я зрозуміла, що все по справжньому, лише тоді, коли Костя дістав справжню обручку і спитав, чи хочу я стати його дружиною. Найкращого зізнання в коханні для рольовика і бути не може.

 

Як розповів сам Костянтин – готуватися до такого вагомого кроку він почав за два місяці – придбав обручку, замовив пошиття костюмів для гри, «підговорив» друзів влаштувати ельфійський бал. І як результат – кохана дівчина сказала «так».

 

Весілля у стилі ретро

 

До планування весілля закохані теж підійшли творчо, теми ельфів уже не чіпали, а ось стиль стародавньої Європи з її циліндрами, метеликами, костюмами та мереживними сукнями їм сподобався.

 

- Наше улюблене хобі - фотографія та костюмовані фотопроекти, але ми завжди залишаємося за кадром, створюючи казку для інших. А цього разу захотілося щось і собі на згадку залишити,- розповідає Таня. - У мене багато костюмів, тому, перебравши цілу гору різного вбрання, я знайшла «сукню з бабусиної скрині», трохи переробила її на себе і зрозуміла, що вона дуже гарно пасує до Костиного фрака, який у нього залишився з минулого року, коли він грав на фотосеті Капелюшника з «Аліси в Країні Чудес».

 

Молодята кажуть, що конкретних персонажів не зображали, а втілили зібраний образ пари з минулого, з паралельної реальності : витончені й позитивні. Готувалися до весілля недовго, кілька днів – зібрали всіх «персонажів» докупи, придумали стиль зачіски і макіяжу, різноманітні дрібниці і пішли до РАЦСу.

 

- Під час фотосесії та прогулянки Кременчуком ловили на собі багато здивованих поглядів перехожих, деякі люди навіть визирали з вікон будинків, щоб на нас подивитися, - ділиться Таня. - У самому РАЦСі дівчата теж були здивовані нашим зовнішнім виглядом. Ми до цього звикли, ніякого дискомфорту, якщо людям подобається, то нехай дивляться.

 

Молодята кажуть, що весільна процесія в них була скромна – одне авто. Хотіли взяти ретромобіль або карету з кіньми, але вирішили не витрачатися зараз у складний час. Планують якось пізніше повторити фотосесію в такому ж стилі, немов продовження весілля.

 

Наступного дня пара влаштувала для друзів-однодумців весільний пікнік із шашликами і піснями під гітару. Задумали ще кілька фотопроектів, будують плани на майбутнє, якими Таня поділилася з «Телеграфом»:

 

- У нас ідей надзвичайно багато, просто не вистачає часу. Для себе ще якось проведемо зйомки, але більше задоволення я і Костя отримуємо тоді, коли створюємо казку для інших, залишаючись за кадром фотоапарата.

Автор: malyarenko
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх