Досвід переміг молодість

5.04.2015, 00:27 Переглядів: 4 417

Київський "АТЕК" у третьому матчі фінальної серії обіграв "Кременчук" та став чемпіоном України

 

ХК "Кременчук" не зміг перемогти київський ХК "АТЕК". Перший період був схожий на перший період зустрічі 3 квітня, коли ХК "Кременчук" повів у рахунку, а "АТЕК" до перерви його зрівняв.

 

Капітан київської команди Павло Дворецький у другому періоді закинув шайбу у ворота господарів. Після довгого відеопергляду моменту, за воротами Кременчука загорілося червоне світло. До кінця періоду господарям вдалося на контратаці відігратися – 2:2.

 

На початку третього періоду кременчужани додали швидкості й на кілька хвилин "затисли" гостей в їх зоні. Варто зазначити, що за цей період тричі зсовувалися ворота суперника. На 51-й хвилині матчу Дворецький оформлює дубль – 2:3, через 7 хвилин, з подачі Лугового та Кузьміка, Лисак зрівняв рахунок. За 2 хвилини до кінця періоду "АТЕК" залишився в меншості, але підопічним Дмитра Підгурського не вдалося скористатися цим шансом. Основний час завершився внічию – 3:3.

 

Згідно регламенту розпочався овертайм – перший в історії фіналів чемпіоната України.

 

Форвард "АТЕКу" запустив шайбу над плечем Захарченка під поперечину. Суддям знову знадобився відеоперегляд, який тривав близько двох хвилин, але було таке відчуття, що минула ціла вічність. Після наради суддів взяття воріт було зараховано.

 

У третьому матчі фіналу чемпіонату України київський "АТЕК" обіграв в овертаймі "Кременчук" і став переможцем турніру. "АТЕК" повторив своє досягнення сезону 2006-2007, коли у фіналі столична команда розібралася з сусідами з "Беркута". Кияни завоювали нагороди чемпіонату України вперше з сезону 2009-2010, коли "АТЕКу" вдалося фінішувати на третьому рядку.

 

Одразу після завершення вирішального матчу фінальної серії відбулася церемонія нагородження чемпіона та срібного призера чемпіонату. Також організаторами чемпіонату було визначено найкориснішого гравця чемпіонату - ним став капітан команди "АТЕК" Павло Дворецький.

 

У регулярному чемпіонаті Дворецький набрав 14 очок в 12 матчах, в плей-офф на його рахунку три закинуті шайби, дві з яких у вирішальному матчі фіналу.

 

Дякуємо ХК "Кременчук" за волю до перемоги.

 

ХК «Кременчук» – «АТЕК» – 3:4 ОТ (1:1; 1:1; 1:1; 0:1)

 

Судді: А. Сєврук, О. Батєзатов, О. Серебряков

 

ХК "Кременчук": Е. Захарченко (до 58:55). В. Романенко – Логвиненко, Варивода – Сірченко, Забулонов – Жовнір, Кочмар, Муль. Чердак – Кузьмік – Лисак, Луговий – Чернишенко – Бойков, Підгурський – М. Дворник – Микулко, Бобков.

 

"АТЕК": Люльчук. Кривомаз – Дворецький, Благой – Толкунов, Марініч – Дмитренко. Супрун – Курський – Янішевський, Бєга – Кіча – Росляков, Фроленко – Д. Хонін – Люлюк, Гаврилюк.

 

Голи: 1:0. Чердак (Кузьмік, 7:20), 1:1. Благой (Толкунов, Курський, 17:16), 1:2. Дворецький (Кривомаз, Бєга, 30:23), 2:2. Кузьмік (Лисак, Чердак, 38:17), 2:3. Дворецький (Бєга, Росляков, 50:58), 3:3. Лисак (Луговий, Кузьмік, 57:27), 3:4. Кривомаз (Янішевський, 77:46).

Серія: 1:2

Автор: Альона Душенко Фото: Ростислав Богданов
Теги: хокей
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх