Розборки, новий мер та інвестиції: чого чекати Кременчуку у Новому році

17.01.2015, 08:30 Переглядів: 6 427

Розборки, новий мер та інвестиції: чого чекати Кременчуку у Новому році

Цього року у Кременчуці житиметься несолодко: будуть скандали, несправедливість, безгрошів'я. Головною подією для нашого міста стане поява нового міського голови – авторитетного, рішучого та підприємливого

 

На Коляду – від Різдва Христового і до Водохреща – дівчата зазвичай ворожать. На нареченого, на долю. А ми вирішили поворожити на долю нашого міста – «підгледіти», чого нам чекати та до чого готуватись.


По допомогу ми звернулись до професіонала і попросили зробити прогноз колишню кременчужанку, яка нині живе у Києві, – Ольгу Соломку. Окрім того, що Ольга – наша колега-журналістка, вона ще й професійний психолог та арт-терапевт. А кілька років тому ще й захопилась складанням прогнозів за картами Таро.

 

Розборки, новий мер та інвестиції: чого чекати Кременчуку у Новому році

Ольга Соломка, таролог, психолог, наша землячка і колега (фото з особистого архіву)


– Я зацікавилася прогностичним Таро в 2010 році, освоїла карти сама, хоч сімейний переказ свідчить, що прабабуся з маминого боку була відомою цілителькою і віщункою, – каже Ольга Соломка. – До цього було чимало інтересів: займалася тілесними (масажі, танатотерапия) та енергетичними практиками (цигун, Рейки). Тричі грала в «Битву екстрасенсів», один раз навіть у двадцятку відібраних потрапила.
Зараз Оля особливо захопилась прогнозуванням подій на рівні країни, складає щотижневий тароскоп для газети, прогнозує події на тиждень для України. І варто зазначити, що це їй вдається – торік передбачила повалення Януковича, вибори в травні та жовтні.

 

Карта року – Король Жезлів

 

Король Жезлів – карта Кременчука на рік. Людина в короні і з жезлом у руках сидить на троні. Означає мудрого керівника, батька, надійного партнера, людину, яка не зупиняється на досягнутому. Карта також означає активність, гордість, честолюбство. Її трактують як «міцну та ділову», що принесе рано чи пізно фінансове процвітання, популярність та визнання.

 

Отже, прогноз для Кременчука на 2015 рік від Ольги Соломки


Поява нового керівника міста стане найголовнішою подією. Підприємливого, рішучого, авторитетного, схоже, що із близького кола колишнього голови і якимось чином пов’язаного з питаннями правосуддя.


Основні настрої. Попереду – тривалий перехідний період, грошей обмаль, усім доведеться взяти на себе більше роботи і включати мізки, аби якось викручуватися.


Головні події. Спокійно не буде, життя буде схоже на бурхливе море. Чимало подій буде пов’язано з несправедливістю. Ймовірні скандали у правовому полі. Можновладці, пов’язані з правоохоронними органами, намагатимуться залишити контроль над містом у себе, проте грядуть великі реформи в міліції.
Небезпеки. Не варто розраховувати на справедливість, на допомогу правоохоронців чи справедливі вироки в судах. Це питання залишатиметься болючим десь аж до вересня-жовтня, коли, ймовірно, й відбудуться якісь реформи.

 

Порада. Ви не можете впливати на події, що відбуваються навколо, проте можете впливати на своє ставлення до них. Звідси порада – залишатися спокійним і врівноваженим, тримати себе в руках, що б не відбувалося.


Економіка. Залежність від багатьох чинників, підприємства ледве животітимуть, можливі банкрутства і безробіття. Не вистачатиме сил і завзяття, не вистачатиме ідей для того, щоб стати на нові рейки.


Політика. Поява нового керівника міста – вольового, рішучого, завзятого, підприємливого чоловіка. Він зможе згуртувати людей навколо себе і заразити їх своїм ентузіазмом.


Фінанси. Дуже слабка позиція. На бюджет розраховувати марно, можливо, для покриття витрат доведеться просити грошей, де тільки можна.
Катаклізми. Стихійні лиха Кременчуку не загрожують, природа буде прихильною до нас. Хіба що людський чинник якось впливатиме – можливо, пожеж буде більше ніж зазвичай.

 

Якщо гривня не вмре, життя налагодиться до зими

 

А ось – більш детальний прогноз по місяцях для нашого міста: з весною прийде до людей надія. А до влади стануть нові творчі люди!

 

Січень. Непростий місяць для країни і для кременчужан. Немовби світ став з ніг на голову, і станеться щось таке, що надовго приголомшить. Дуже схоже на дефолт країни, незважаючи на допомогу ззовні.


Лютий. Найбільш проблемний місяць у плані грошей, та й сподіватися наче немає на кого. Можливі банкрутства підприємств, причому великих, а також ріст безробіття. Але то нічого, всі ці уроки ми вже проходили, чи не так?


Березень. Досить депресивний місяць і просвітку не видно. Багато хто топитиме горе у чарці чи наркотиках, хтось шукатиму розради у релігії.


Квітень. З’являється надія на краще – сонце світить, городи чекають. Словом, все оживає, і люди, сподіваючись на краще і на себе, починають нове життя.


Травень. Складнощі з роботою та грішми продовжуються, проте вони переходять в легшу фазу, гроші вже з’являються. Десь у кінці травня можливі місцеві вибори, де врешті оберуть нового очільника міста.


Червень. Один із найкращих місяців. Зірки на нашому боці, переформатовується місцева влада і з’являється надія на краще життя, нові ідеї, нові люди з творчим мисленням.


Липень. Відчуття успіху продовжується, впевненість у завтрашньому дні. Зміни на краще, у нової влади є певний кредит довіри.


Серпень. Ентузіазму стане трохи менше, але все одно позитивні настрої переважатимуть, бо місто вже стало на новий шлях.


Вересень. Ось і довгоочікувані реформи в правоохоронних органах, навряд чи це буде легко, але вони вкрай необхідні. І вони будуть вдалими.


Жовтень. Осінній спад і в настроях, і в економіці. Можливі якісь втрати замість прибутків. Сум і розчарування будуть більш притаманними в цей період.


Листопад. А ось і гроші з’являються в місті. Схоже на чималі інвестиції, причому від структур, пов’язаних із жінкою.


Грудень. Період, повний благодаті і процвітання, відчуття задоволення від життя, заможності. Є гроші і впевненість у щасливому завтра.

 

 Розборки, новий мер та інвестиції: чого чекати Кременчуку у Новому році

А за цією картою Ольга Соломка пропонує поворожити власне кременчужанам. Що побачите – те й буде. Головне – думайте про хороше. :)

Автор: danilova
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх