Рік Синьої Дерев'яної Кози

7.01.2015, 09:00 Переглядів: 6 335

Рік Синьої Дерев'яної Кози

Рiк Кози в схiдному гороскопi, з одного боку, символiзує мир, спокiй, гармонiю, а з іншого боку – упертість та безкомпромісність. Небажання Кози дослухатися до чужої думки свідчить про те, що конфлiкти, які вiдбуваються в свiтi, навряд чи завершаться в перiод її царювання.

Синя Дерев`яна Коза, символ i управитель 2015 року*, дивиться на свiт, як на багатий, врожайний фруктовий сад, де в iдеалi повиннi панувати спокiй, мир, тиша та гармонiя. Тут не треба трудитися не покладаючи рук i можна спокiйно пливти за течiєю часу.


Коза в китайськiй мiфологiї симво­лiзує материнський початок. Це, мабуть, найсприятливiший перiод для зачаття i народження дитини в усьому циклi китайського гороскопу. Дiти, народженi в 2015 роцi, одержать вiд своєї покровительки прекраснi артистичнi здiбностi разом з холодним, тверезим розумом. З народжених у рiк Кози людей виходять прекраснi полiтики, бiзнесмени й актори.


Стихiя Дерева, до якої належить управитель 2015 року, дасть можливiсть великих звершень людям науки i мистецтва. У рiк Дерев`яної Кози можуть бути створенi шедеври, якi залишаться в золотому фондi людства на столiття. Також Дерев`яна Коза сприятиме i науковим вiдкриттям, особливо у сферах медицини i хiмiї.

 

Що підказують зорі

 

Юпiтер пробуде в сузiр`ї Лева до 12 серпня, позитивно впливаючи на все, що пов`язано з сiм`єю та коханням. Сатурн до 18 вересня продовжуватиме рух сузiр`ям Скорпiона, а це означає, що вiд нас буде потрiбна посилена увага до фiнансових справ, уважнiсть i точний розрахунок.


У 2015 роцi трапиться два повних мiсячних i сонячних затемнення. Це - дуже визначнi подiї. У цi днi маємо бути обережними; можуть виникнути змiни в дiловiй i любовнiй сферi, не завжди позитивнi. Щоб вони не стали фатальними, прораховуйте кроки, продумуйте можливi наслiдки. 4 квiтня 2015 року вiдбудеться перше повне мiсячне затемнення; друге - 28 вересня. Мiсячнi затемнення сигналiзують про завершення одного циклу розвитку життя i початок нового. Не кращий момент для початку нових проектiв. Активнiсть бажано знизити. Проте легко пройде вiдмова вiд шкiдливих звичок. Повне сонячне затемнення 20 березня активiзує сексуальну енергію. Існує велика вiрогiднiсть спалахів ревнощів. Сонячне затемнення 13 вересня створить сприятливi умови для збагачення, придбання нерухомостi.


Люди, зайнятi iнтелектуальною працею, зможуть легко реалiзувати свої найамбiтнiші проекти.

 

*За схiдним календарем рiк Кози настане 19 лютого 2015 рокцу i закінчиться до 7 лютого 2016 року, коли Дерев`яну Козу змінить Вогняна Мавпа.

 

Знаменитості, народжені в рік Кози
Олександр Пушкін
Гай Юлій Цезар
Беніто Муссоліні
Михайло Горбачов
Айзек Азімов
Сервантес
Астрід Ліндгрен
Мікеланджело Буонаротті
Іван Бунін
Джон Форд
Едісон
Михайло Калашников
Анні Жирардо
Джонатан Свіфт
Джордж Харрісон
Оноре де Бальзак
Марк Твен
Мік Джаггер
Роберт де Ніро
Жозефіна Бонапарт

 

Чого чекати в рік Кози


Щур: Вас чекає кар'єрний ріст і багато творчості в 2015 році. Малювання, музика або шиття – знайдіть те, що вам подобається найбільше, якщо хочете «заволодіти» цим світом.


Бик: 2015 рік буде складним, але якщо ви озброїтеся мудрістю і хитрістю, справи підуть вгору. Також зірки радять розвивати інтуїцію та інші корисні якості.


Тигр: Відпочинку більше ніж роботи. Є великий шанс вирушити в кругосвітню подорож. Вам подобається амплуа першовідкривача і рік Кози – прекрасний привід нарешті стати собою.


Кіт: Щастя, любов, гарний настрій і маленькі неприємності, які абсолютно не засмутять Котів. Ви знаєте собі ціну – це ваш головний козир, яким володіють усі лідери. У 2015 році буде багато овацій, п'єдесталів і квітів.


Дракон: Рік, який дозволить вам «почивати на лаврах». Ви – розумничка. Навели порядок на роботі, вдома, в голові. Що тепер? Ви трудоголік і хочете в 2015 році Кози душею і тілом знову зануритися в роботу, але цей рік приготував нові випробування – насолоджуйтеся, милуйтеся, пишайтеся плодами своєї працьовитості.


Змія: Ваша мудрість, яка завжди на висоті, в цей раз дасть збій. Захочеться поміняти рід діяльності, зануритися в бурхливий роман, відвідати цікавий тренінг і зробити кілька яскравих заяв. Зміни в кращу сторону.


Кінь: Ваш норовливий характер тягне вас назад. Можливі суперечки, дрібні розбіжності вдома і на роботі, як кажуть, на порожньому місці. Якщо вам не вистачить мудрості обійтися без конфліктів, ви до цього прийдете в середині 2015 Кози. Позбудетеся своїх проблем ... і все піде відмінно.


Коза: 2015 – ваш. Ура, ура, ура! Все йде чудово, тому що ви – господиня року. Задумане – збудеться, бажане – купиться. Крім того, флюїди щастя обов'язково помітять оточуючі – до вас потягнуться хороші люди.


Мавпа: Інтриги, романи, пригоди. Ви впадете в дитинство, 2015 буде святом – вечірки, салюти і задушевні бесіди до ранку. Професійна сфера постраждає, але яка різниця? В цілому, 2015 буде щасливим.


Півень: Багато клопоту. Багато галасу. Багато планів. Щоб все вийшло так, як хочеться, Півню потрібно планувати в 2015 році. «Як не записано, то не існує», – запам'ятайте цю фразу, якщо хочете, щоб в рік Кози вам посміхнулася удача.


Собака: Не створюйте собі проблем, якщо боїтеся залишитися в повній самоті. Більше спілкуйтеся з друзями та родичами, від яких ви відсторонилися в 2014 році. Для вас 2015 – час виправлення помилок. Дерзайте!


Свиня: Ви не виходите у світ «без своїх рожевих окулярів». Рік 2015 Кози – «океан» надій. Мрійте, але не замріюйтеся. Удача посміхнеться тим, хто вміє чітко ставити цілі.

 

Овен


(21 березня – 20 квітня)


Якщо Овен прагне до успiху, то в 2015 роцi йому доведеться змiнити звичну тактику! Властива цьому знаку Зодіаку прямолiнiйнiсть у рiк образливої Синьої Кози може призвести до конфліктів. Лише мистецтво дипломатії дасть змогу Овну придбати нових друзiв i не розгубити старих. Взагалi, комплiментами ви доб`єтеся набагато бiльшого, нiж критикою. Ще одна особливiсть гороскопу Овна на 2015 рiк – це те, що його iдеї i плани можуть натрапляти на байдужiсть оточуючих: люди в рiк Синьої Кози будуть дуже заглиблені в свої турботи. Без пiдтримки ззовні реалiзацiя якихось планiв виявиться неможливою, тому Овну варто зосередитися лише на проектах, в яких вiн все контролює сам. Навчившись берегти чужi почуття i сподiватися на себе, вiн зможе повною мiрою використовувати можливостi року. У 2015 роцi вiн відчує величезний прилив сил, якого з надлишком вистачить для втiлення в життя навiть найглобальнiших задумiв.


Телець
(21 квітня – 21 травня)


Тельцю пощастило: його характер знаходитиметься в повнiй гармонiї iз загальним фоном 2015 року, а значить, рiк буде для нього багатообiцяючим i позитивним! Впродовж усього року Синьої Кози Телець вiдчуватиме себе упевнено i комфортно, а його вплив на людей помiтно зросте. Будь-який представник цього знаку Зодiаку може зi здивуванням виявити, що оточуючі несвiдомо симпатизують йому. Друзi, колеги i навiть начальство в 2015 роцi будуть готовi пiти Тельцю назустрiч, і не лише в дрiбницях. Зiрки радять Тельцю скористатися цим у своїх iнтересах: рiк хороший для того, щоб завести нових друзiв, просунутися по службi, налагодити зв`язки з партнерами або завоювати чиєсь серце. Але не менш важливим для Тельця буде те, що в 2015 роцi вiн зможе спокiйно, не вiдволiкаючись, зосередитися на своїх справах. Неухильно йдучи до своєї мети, вiн здатний багато чого досягти. Такi якостi, як практичнiсть, працьовитiсть i вмiння знаходити загальнi iнтереси, в 2015 роцi вiдкриють перед ним i новi дверi, i людськi серця.


Близнюки
(22 травня – 21 червня)


Близнюкам 2015 рiк додасть таких корисних якостей, як посидючiсть i постiйнiсть. Це благотворно вплине i на їхній характер, i на їхнє життя, яке стане спокiйнiшим. Завдяки тому, що Близнюки перестануть поспiшати, вони зможуть зосередитися на тому, що для них дiйсно важливо. I мають всi шанси досягти успiху. Рiк Синьої Кози вiдкриває перед цим знаком Зодiаку хорошi перспективи в планi навчання, пiдвищення квалiфiкацiї, роботи, любовi. У Близнюкiв нарештi з`явиться шанс упорядкувати своє особисте життя i привести до ладу свої численнi справи i плани. Проте в їхньому гороскопi на 2015 рiк є i каверза: деколи навiть найбезневиннiша фраза буде здатна зачепити Близнят за живе! Зiрки радять не зациклюватися на образах. Зосередьтесь на тому, що в оточуючих свої iнтереси, а у вас свої. «Це просто бiзнес, нiчого особистого»–такий дiловий, безпристрасний пiдхiд буде поставлений основною задачею в 2015 роцi. Прийнявши цi правила гри, Близнюки зможуть використовувати на повну потужнiсть всі свої численнi ресурси.


Рак
(22 червня – 22 липня)


У 2015 роцi Рак здатен з головою зануритися у свої справи i забути про все iнше. З одного боку, зосередженiсть здатна допомогти йому в реалiзацiї ряду проектiв, з iншого ж, у цього знаку є ризик втратити контакт із навколишнiм свiтом. Замкнувшись, ви можете звести спiлкування до мiнiмуму навiть з друзями i близькими людьми. Навiть якщо Рак, який забрався в панцир, у 2015 роцi демонструватиме чудеса працьовитостi, йому буде складно працювати в командi, знаходити спiльну мову з колегами i тим паче робити кар`єру. На любовному фронтi замкнутiсть теж навряд чи додасть Раку балів. Втiм, вихiд є: зiрки радять не зациклюватися на власних iнтересах. Раку як повiтря необхiднi свiжi враження! Через «не хочу» вiн просто зобов`язаний пiдтримувати контакти iз зовнiшнiм світом – ходити в гостi, займатися спортом, розважатися, гуляти. Вирвавшись iз замкнутого кола рутини, Рак зi здивуванням виявить навколо масу цiкавих речей.


Лев
(23 липня – 22 серпня)


У Лева в 2015 роцi може вiдбутися переоцiнка цiнностей: речi, якi здавалися йому надважливими, здатнi вiдступити на другий план, i навпаки. А все тому, що вiдмiнною рисою його гороскопу на 2015 рiк є розбiрливiсть. Цьому знаку Зодiаку в рiк Синьої Кози хочеш не хочеш доведеться подивитися правдi у вiчi i позбутися зайвих речей у своєму життi. У список непотрiбного можуть потрапити i випадковi люди, i захоплення, i плани. У 2015 роцi Лев не буде схильний заводити новi знайомства, а до старих ставитиметься розбiрливо. Навiть комплiменти ви оцiнюватимете зі здоровим скепсисом! Це дозволить у 2015 роцi розставити багато крапок над «i». Змiни у Леві торкнуться i того, що в 2015 роцi вiн бiльше часу присвячуватиме домівці. А ось спiлкування з людьми у нього буде ускладнене через самолюбність, яка загостриться. Щоб у 2015 роцi уникнути конфлiктiв, зiрки радять Леву запастися терпiнням i поважати чужу думку–хоча б на словах.


Діва
(23 серпня – 22 вересня)


У Діви в 2015 роцi вкрай загостриться її енергiйнiсть, працездатнiсть та умiння концентруватися на справах, але в цих прекрасних якостях прихована пастка. Добре, якщо концентруєшся на чомусь важливому–це дозволяє досягти небачених успiхiв. Проблема в тому, що Діва в 2015 роцi здатна загострювати свою увагу на дрібницях настільки, що не лише не принесе позитивних змiн, але й вимотає нерви всiм навколо. Саме тому гороскоп на 2015 рік попереджає, що для Діви в рiк Синьої Кози на першому мiсцi має стояти питання вибору мети. Їй потрiбно навчитися закривати очi на дрiбницi i чiтко розставляти прiоритети. Якщо ви займатиметеся дурницями, то весь рiк так i пiде на безплiдну стрiлянину з гармати по горобцях–причому часу i нервiв на це заняття буде витрачена сила-силенна.
Проте якщо Діві все-таки вдасться не розпорошувати енергiю даремно, а концентруватися на пiдкореннi гiдних вершин, її пiдвищена енергiйнiсть i пробивнi якості забезпечать їй у 2015 роцi по-справжньому гiгантський прорив!


Терези
(23 вересня – 22 жовтня)
Терези в 2015 роцi будуть налаштовані по-філософськи. Велика кiлькiсть планiв у їхній головi ризикує перейти всi можливi межi! Найцiкавiше, що проекти цього знаку Зодiаку в 2015 роцi обiцяють бути перспективними, проте що більше часу в Терезів піде на роздуми, то бiльше в їхній душi виникатиме сумнiвiв. Недивно, що більшість iдей вони навряд чи зумiють втілити. Гороскоп на 2015 рiк свiдчить – якщо ви хочете досягти успiху, вам доведеться запастися рiшучiстю, насильно розрубавши гордiїв вузол сумнiвiв. Зiрки навiть радять Терезам у деяких випадках думати руками, а не головою! Ще однiєю успiшною моделлю поведiнки для Терезів у 2015 роцi може стати робота з компаньйоном, який вiзьме начальницькi функцiї i нелегку роль ухвалення рiшень на себе. Парадоксально, але як «№2» Терези в 2015 роцi доб`ються бiльшого, нiж дiючи поодинцi. Втiм зiрки радять у будь-якому випадку подолати себе – рiшучiсть знадобиться не лише в справах, але й у коханні, де, як вiдомо, потрiбно вмiти не лише мрiяти, але й дiяти.


Скорпiон
(23 жовтня – 21 листопада)
Для Скорпiона 2015 рiк обiцяє бути неспокiйним, але цiкавим! Зiрки надiляють його зарядом колосальної енергiї, i якщо вiн зумiє використати її в позитивному ключi, то доб`ється небачених результатiв! Енергiя цього знаку увiйде в резонанс із характером року Синьої Кози, а тому нiчого неможливого в 2015 роцi для вас немає. Єдине «але»: Скорпiону необхiдно бути обережним зi своїми почуттями. Могутня енергiя–це добре, але що буде, якщо вона виплеснеться в негатив? Саме тому зiрки радять у 2015 роцi навчитися ставитися до речей фiлософськи. Що вдієш, неприємностi трапляються, але якщо займатися пошуками винуватих, залишиться дуже мало часу на нормальне життя. Iншими словами, Скорпiону в 2015 роцi варто записатися на курси дипломатiї i позитивного мислення. Беззастережна перемога чекає його в тих справах, де вiн дiятиме пiд гаслом: «Позитив–це не вiдсутнiсть проблем, а вмiння спокiйно i без нервiв вирiшувати проблеми».


Стрiлець
(22 листопада – 21 грудня)


Стрiльцю в 2015 роцi зiрки обiцяють подарувати безлiч вдалих моментiв! Деколи йому навiть не доведеться докладати до цього зусиль–йому буде просто безсоромно щастити. Проте i в справах, де на везіння розраховувати не варто, цей знак Зодiаку в рiк Синьої Кози здатний досягти успiху. Його вмiння спокiйно концентруватися на поточних справах стане йому у пригодi. У планi спiлкування 2015 рiк не буде для вас таким насиченим, як попереднiй, але це й добре: менше енергiї пiде в порожнечу, проте в рази зросте якiсть спiлкування. I в дружбi, i в коханні 2015 рiк покаже Стрiльцю, якi його вiдносини дiйсно щирi i глибокi, а якi безперспективнi. Рiк Синьої Кози обiцяє виявитися вдалим i в планi грошей–оскiльки менше часу йтиме на розмови про справи, а більше – на самi справи. Стрiлець має всi шанси добре заробити. Iншими словами, доля дає в руки відмінні козирі. Залишається лише правильно ними скористатися.


Козеріг
(22 грудня – 19 січня)


Перед Козерогом 2015 рiк вiдкриває величезнi перспективи у здiйсненні планiв i кар`єрного зростання! Можливо, не всiм його задумкам судиться здiйснитися, але будьте впевненi, велику частину року Синьої Кози Козеріг присвятить саме тим справам, якi принесуть йому i його близьким людям максимальну користь.
Гороскоп свiдчить про те, що в 2015 роцi головнi козирi цього знаку Зодiаку–тверезий розрахунок i практичнiсть. У новому роцi Козеріг не керуватиметься емоцiями i не розмінюватиметься на дурницi. Всi його думки i справи будуть пiдпорядкованi головним цiлям. Втiм для оточуючих вашi плани можуть до останнього залишатися таємницею–2015 рiк схиляє вас до того, щоб тримати язика за зубами. Навiть якщо Козерог демонструє дружелюбнiсть i вiдвертiсть, пiдозрювати його в пiдвищенiй вiдвертостi не варто: лише найближчi люди в 2015 роцi можуть знати його дiйснi цiлi i почуття. Ну, а iншим не варто ставати на його на шляху i вставляти палицi в колеса. Якщо в 2015 роцi таке трапиться, Козеріг знайде спосiб безжально усунути з свого шляху суперника.


Водолiй
(20 січня – 18 лютого)


Щоб 2015 рiк виявився для Водолiя вдалим, йому доведеться навчитися логiчностi i послiдовностi. Iнакше, на жаль, зiрки обiцяють йому велику кiлькiсть конфлiктiв i непорозумiнь. А все тому, що в рiк Синьої Кози креативність i нестандартнiсть Водолiя не вiтатимуться. Ключ до успiху для всiх знакiв Зодiаку в 2015 роцi–тверезий розрахунок i здоровий консерватизм. Отже, зiрки радять йти перевiреними шляхами, а якщо й експериментувати, то в мiру. Крiм того, варто вiдпочити вiд зайвого спiлкування, бiльше часу присвячуючи власним справам. Це вiдбудеться саме по собі: привертати увагу оточуючих до себе Водолiю в 2015 буде важко, отож перед безладним спiлкуванням вiн вiддасть перевагу перевiреному колу близьких i друзiв. Iншими словами, 2015 рiк закликає не розпорошувати енергiю даремно. Якщо вийде направити свої таланти в єдине русло, Водолiй здивується тому, яким успiшним i плiдним для нього буде рiк.

Риби
(19 лютого – 20 березня)


Риби в 2015 роцi ризикують з головою зануритися в глибоке море своїх почуттiв i фантазiй. Мабуть, на перший погляд це не дуже практично, проте життя нудне без вiртуального свiту марень. До того ж у прийдешньому роцi фантазiї не заважатимуть Рибам у їхніх планах–навпаки, мрiї створять позитивний фон, необхiдний для того, щоб повною мiрою вiдчути яскравi фарби життя i проявити себе. Багато в чому саме завдяки уявi Риби в 2015 роцi зумiють зосередитися на своїх планах. I це чудово, тому що спокiйна зосередженiсть Риб у рiк Синьої Кози–запорука їхнього успiху у справах. Гороскоп Риб свiдчить про те, що 2015 рiк вдалий для них i в царині вирiшення поточних питань, i для змiцнення вiдносин з близькими людьми, i для кохання. Щоправда, до вирiшення надзадач зiрки в 2015 роцi цей знак Зодiаку зовсiм не схиляють, але це й на краще: що може бути важливiшим за вiдчуття радостi життя, гармонiї i душевної рiвноваги?

Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх