Дорожні розборки в Кременчуці з «канадським» присмаком

13.11.2014, 11:44 Переглядів: 8 420

Дорожні розборки в Кременчуці з «канадським» присмаком

31 жовтня поблизу центрального ринку виникла сварка та бійка між місцевим підприємцем та дільничним інспектором міліції. Кожна зі сторін наполягає на своїй версії інциденту, але факт залишається фактом – тілесні ушкодження є в обох опонентів

Вранці 31 жовтня на перехресті вулиць Першотравневої та Гагаріна випадкові свідки могли спостерігати сплеск дорожньої ненависті, коли учасники дорожнього руху не змогли нормально роз’їхатися, а брак слів викликав необхідність бити обличчя. Підприємець Дмитро, котрий став учасником інциденту, розповів «Телеграфу», що на нього безпідставно напали працівники міліції, побили, а тепер хочуть зробити винним, нібито він напав на міліціонерів. Начальник міськвідділу міліції Денис Захарченко заявляє, що його працівники ні на кого не нападали, що бійки не було, а була штовханина, яку зчинив громадянин.

 

Версія підприємця


Їхав на автомобілі з боку Центрального ринку вулицею Першотравневою. На перехресті з вулицею Гагаріна хотів повернути ліворуч і пропускав зустрічний транспорт. Назустріч виїхав автомобіль Daewoo Nexia. Автівки зачепилися зовнішніми дзеркалами.


– Це був незначний дотик, і я не надав цьому ніякого значення. Через кілька секунд я отримав удар в обличчя через відкрите вікно свого автомобіля, я відхилився, але чоловік, який на мене напав, схопив мене за куртку і почав тягти до дверей, при цьому порвав мені куртку, зламав підлокітник і сидіння автомобіля. Я спробував його відштовхнути і вийти з машини, але, щойно я прочинив двері, він із силою штовхнув їх і придавив мені руку, внаслідок чого я отримав рану, яку потім зашивали в травмпункті, – зазначає Дмитро.


Після цього Daewoo поїхала в бік вулиці Свердлова. Підприємець поїхав за автівкою, викликавши міліцію та зателефонувавши брату. Він каже, що в районі сантехнічного магазину довідався, що чоловік, який на нього напав – міліціонер, і що підприємцю почали пояснювати, що це саме він напав на міліціонера.


– У цей час міліціонери ходили по магазинах і торгових точках і розмовляли з продавцями, показуючи на мене пальцями, – заявив Дмитро.


Чоловік каже, що його хочуть зробити винним у нападі на міліціонера.

 

Версія міліції


За словами начальника міського відділу міліції Дениса Захарченка, конфлікт виник через непорозуміння на дорозі.


– Їхали співробітники міліції (дільничні Крюківського відділу – ред.) на машині з кіровоградськими номерами* (цивільними – ред.). Я знаю, яке ставлення у нашому місті до водіїв з номерами «ОН», «ВА», «КД»... І це в свій бік вислухали і співробітники міліції. Після цього в них виникла словесна перепалка. Були тілесні ушкодження. Направлення на СМЕ видали і тим і іншим. Коли ж той чоловік з’ясував, що це були працівники міліції, він почав і до вас (ЗМІ) звертатися, що йому погрожують, побили. Я дуже далекий від думки, що таке було. Це сталося серед білого дня, тоді близько трьохсот людей знаходилося в районі ринку.


За словами Захарченка, конфліктна ситуація мала місце, але побиття людини не було, була «штовханина».


Стосовно дій співробітників міліції апарат Полтавського облуправління МВС проводить службову перевірку. За фактом нанесення легких тілесних ушкоджень відкрите кримінальне провадження. Крапку в цій історії поставить суд.

 

* Як пізніше уточнили в міліції, їх працівники пересувалися на автомобілі з номерами Полтавської області «ВІ».

Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх